Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ceylinim kuzum ameliyat olmadi yani olamadi biz aameliyat olucak diye endise ederken şimdi nöbetler basladi acil hastaneye gittik epilepsi teshisi kondu ve bu durumda ameliyat olamaz dendi cok ağır ilaclar verildi hala nobet geçiriyor uyku esnasında oldugu icin çok korkuyorum gözümü bile kirpmaya.

Kizlar selam ben aranizda yeniyim 4 yillik evliyim bebek istiyoruz ilk ay deneme hüsran gebe kalmak icin ozel yontemler varmi ne kadar beklemek gerek

[QUORabbim lal19, post: 43551233, member: 296890"]Ceylinim kuzum ameliyat olmadi yani olamadi biz aameliyat olucak diye endise ederken şimdi nöbetler basladi acil hastaneye gittik epilepsi teshisi kondu ve bu durumda ameliyat olamaz dendi cok ağır ilaclar verildi hala nobet geçiriyor uyku esnasında oldugu icin çok korkuyorum gözümü bile kirpmaya.[/QUOTE]
Cnm rabbim şifa versin yavruna.allah yar ve yardımcın olsun

Hilalim duaların sizinle canım benim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın tez zamanda acil şifalar olsun inşallah

Nedesem bos bılıyorum Rabbim guc kuvvet versın sana esine bu buyuk imtıhanın sonucu cok guzel olsun inş ceylin saglıgına kavussun cabucak Rabbım acılarını dındırsın canım duam sızınle herzaman

Kizlar herkese merhaba
Bebegine kavusanlarin gozu aydin
Hamile arkadaslarim saglikla kucagina alsin insallah
Su anladim anne olana kadar hayat cok kolaymis anne olunca cok sey degisiyor evlat candan da ote bisey o yuzden Allah evlatlarimiza uzun ve saglikli omurler nasib etsin
Hilalcim yalan degil bu siteye her girisimde senden guzel bi haber bekliyorum allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin evladinizla sinamasin
Meg sana da Allah anne olmayi nasib etsin inan sende cok aklima geliyorsun arkadasim

Slm Kızlarrr..
Nerelere Dağıldınız. Kimseler kalmamış burda. En son Aralık ayında var konuşmalar. uzun süredir bende girmiyordum. Hala Hamile değilimm. Artık umudum da kalmadı. Ama dualarım devam hem kendim hem de bütün Anne Olmak isteyen herkes için.. Rabbim Hayırlı kıl Bize de tattır o duyguyu Ne Olurr.

Kizlar üyeliğim silinmiş tekrar aldım aynı ismi geldim.
Rüzgargil ile büyüyüp gidiyoruz.
öpüyorum....

MaşaAllah Size.. Ne kadarlık oldu. Seni hatırlıyorum. O kadar uzun zaman oldu ki girmeyeli Kimseler kalmamıştır diye düşünmüştüm

Selamlar herkese Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde büyüyoruz poyraz 8 aylık oldu fatih de 3.5 yaşında nerdeyse günler koşturmayla geciyorrr

Kizlar selam gercekte kimseler yok ama arada gelip sizden haber almak hosuma gidiyor firsat buldukca yazalim
Moon 2 cocukla hayat zor mu nasil geciyor
Gamzecim masallah buyumus peki inanir misin o cocugum olmuykr diye surekli aglayan kizin oglu 2 yasinda artik:) Allah herkese nasip etsin
Ayaze seni hatirliyorum insallah artik olsun ikizlerin cok zaman olmus ama umudunu kaybetme Allah ol diyince olucak sabir
Hilalcim insallah Ceylin iyidir ve yazmaya vaktin olmamistir senden guzel haber almayi cok isterim
Rosesesss dogdu dimi bebegin niye hic ses etmiyorsun yoldasim beraber aglayip beraber sevindik
Ve kizlar bende ikinci bebegi istiyorum ilk ay olmadi tabi :) insallah bu sefer o kadar cok beklemem ikinci cocugu isteyip olmayanlara kizardim bizim bitane bile yok diye ama simdi anliyorum evladina kardeste cok isteniyormus hayirlisiyla oda olur insallah Allah herkesin gonlune gore versin

[QUO"periprenses, pos824, member: 326345"]Kizlar selam gercekte kimseler yok ama arada gelip sizden haber almak hosuma inşallah.firsat buldukca yazalim
Moon 2 cocukla hayat zor mu nasil geciyor
Gamzecim masallah buyumus peki inanir misin o cocugum olmuykr diye surekli aglayan kizin oglu 2 yasinda artik:) Allah herkese nasip etsin
Ayaze seni hatirliyorum insallah artik olsun ikizlerin cok zaman olmus ama umudunu kaybetme Allah ol diyince olucak sabir
Hilalcim insallah Ceylin iyidir ve yazmaya vaktin olmamistir senden guzel haber almayi cok isterim
Rosesesss dogdu dimi bebegin niye hic ses etmiyorsun yoldasim beraber aglayip beraber sevindik
Ve kizlar bende ikinci bebegi istiyorum ilk ay olmadi tabi :) insallah bu sefer o kadar cok beklemem ikinci cocugu isteyip olmayanlara kizardim bizim bitane bile yok diye ama simdi anliyorum evladina kardeste cok isteniyormus hayirlisiyla oda olur insallah Allah herkesin gonlune gore versin[/QUOTE]
Zor ama cok guzel cnm rabbim sanada tekrar nasip etsin.bu ara sikintili donemdeyiz poyraz diş cikariyor mizmiz gecicek insallah

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim vaktim olmadi inaninki pericin cânm benim 2 oglusunda geldi hatta 8 aylik oldu adi eymen ilk oglumda 22 aylik buyiyorlar iste ama bende bittim resmen ne zormus ama degermis ikiside birbirinden tatlisko..insallah sende 2 bebegine kavusirsun tatlim herkesi opuyorum meg gamze hilal sayamadigim h3rkese slmlar

Rose ne guzel zordur eminim ama hem kardes hem arkadas olucaklar keske bende hic korunmasaydim bi sekilde buyurlerdi diyorum insallah bu sefer cok beklemem ama bu ayda olmadi simdi hamile kaldigim ay dostinex icmistim yine ondan aldim insallah bir an once saglikla hamile kalirimda aralarunda 3 yas olur ilerleyen yillarda onlarda arkadas olur tabii hayirlisi rabbim ol demeden olmuyor yasadim iyi biliyorum
Kizlar hiiic usenmedim size hamilelik haberimi verdigim gunden dogum haberine kadar atlaya atlayada olsa okudum cok duygulandim bi cok seyi unutmusum ama bana yoldas olmussunuz helal edin arkadasliginizi benim icin sevinmis uzulmus dogumda merak etmissiniz ben bu borayi ne sabir dualarla karnimda tasimisim
Tabi sadece kendi hikayemi degil sizinkileride okumus oldum cok zorluk yasayanlarimiz olmus hatirlatmicam kotu anlarimizda olmus ama rabbim gucunu vermis arkadasimiza sonra hilalcim sen geldim aklima nasilsin guclu anne nasil ceylin kizimiz insallah sagligi iyidir ona aldigin oyuncaklarla oynuyor kosturuyordur dualarim hepinize artik yogunuz ama yazalim arada

Kizlar selam kimsecikler yok ama guzel haber vermek istiyorum size ben bebek bekliyorum sabah test yaptik ikinci cizgi silik cikinca hemen kan testi yaptirdim 600lerde cikti ctesi dr a randevu aldim insallah kese gorunur ptesi tatile gidicez oyle saskinim ve mutluyum ki insallah saglikla gelir benim icin dua edin hepinizi opuyorum
Daha esime bile soylemedim aksami beklicem ilk buraya yaziyorum :)

slmlar herkesi cok özledim bazen eski yazısmaları okuyorum ne günlelrdi diyerek
ben hala 2.yi istiyorum 1 senedir olmuyo bekliyorum
emir im büyüdü okula gidiyor 4 yaşını bitirdi
okuyan herkesi öpüyorum seviyorum arada yazın okurum ben

Peri cim bende az once gecmisi okudum senin gecmisteki duygularıni ben su an yasiyorum her ay hüsran ve ben hiiic iyi degilim caresiz hissediyorum oglum büyüyor be yalniz kalacak diye ödüm kopuyor nasil umutsuz oldum kendimden utanıyorum
Ama elimden hic bisey gelmiyo
Ne esimde ne bende bi sorun yok 1 bucuk sene oldu

Beni hatırlayaniniz vardır belki ben hiç birinizi unutmadim ara sıra okuyorum bakıyorum anıları yad ediyorum ne çok uzulurmusum herseye sonunda bende bu kervana katıldım çok şükür önceden hamile kalamiyorumà üzülürdüm simdi beni büyük bir sorumluluk bekliyor yavrumu çamura bulastirmadan etraftan nasil korurum nasıl yetistiririm diye dusunuyorum 10 seneden sonra hamile kaldım çok şükür bin şükür..Şuan daha bilincliyim tek artı yönü bu...Hepinizi çok özledim bir selam vermek istedim ....Umarım hepiniz iyisinizdir. ..Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…