Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar herşey yolunda çok şükür kızımı aldım kucağına hamd olsun Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
Oy masallahh allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. cnm

tavuklum Tskr.ederim cnm

Kımse merak etmesede dıye bı sıtemle baslıyımçok şükür bende kucugumu aldım kucagıma darısı arzueden herkezin olsun inş
Canım benim hep aklımdasın ama bir türlü giremedim Rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah çok geçmiş olsun:)

Ozim ve eminecim ohh sukur bebislerinize kavustunuz rabbim acilarini gostermesin saglik sihhatle buyusunler insallah bizde 3 aylik olduk agular kahkahakar atmaya basladik abimizi cok sevioz hemen gülüyoruz sukur abimizde kardesini cok sevio rabbim bozmasin hersey yolunda.

Canlarim uzun bi zaman sonra merhabalar hepinizi cok özledim 2.bebegini doguranlar allah anali babali büyütsun hamile olanlarini da tebrik ederim.pazartesi günü ceylini ameliyat edicekler kalcasindan ciddi bir problemi var ameliyatta karar vericek dr hangi tekniği uygulayacagina .sizlerden ricam gönlünüzden ne gecerse bi dua etmeniz yavrum cok küçük ve cok şeylerle mücadele ediyor allah kimseyi evladiyla sinamasin cok zormuş

Hilal canım belki yok artık dıyceksin ama dun gece ruyamda senı gordum ceylinle sızı cok merak ettım hep dua edıyorum dıye anlattım sana nasıl oldugunuzu sordum konuştuk uzun uzun rüyamda belkı tanısmamız sadece buraya ait olsada benım için yerı apayrı sırdaslarım yoldaşlarımsınız acaba hıc bı hbr gorurmuyum senınle ılgılı diye sıteye gırdım şok oldum yazına Rabbım yar ve yardımcın olsun cok zor Allahım sana guc kuvvet versın ceylinime acıl şifalar ihsan etsın şafiismi hurmetıne şifa versın tum sıkıntılardan acılardan kurtarsın inş meleğini inş bu zor imtıhanınız son olsun kuzunla saglıklı mutlu gunler görün dualarım sızınle hersey cok guzel gıder ve ceylin saglığına kavusur inş saglık ve hayır hbrlerle gel inş arada yaz vaktın olursa hbrsız bırakma duam sızınle

Hilalcim ceyline acil şifalar diliyorum. Inşallah guzel hbrlerini aliriz.rabbim yar ve yardimciniz olsun

Merhaba kızlar grev nedeniyle ameliyat 4kasim a ertelendi. sizlerinde yeri ayri hepinizicok özledim

Hilalim çok geçmiş olsun canım Rabbim ceylinimize sağlık sıhat versin inşallah .tez zamanda güzel haberler ver bize canım benim öpüyorum ALLAH'a emanet olun...

Merhaba kızlar grev nedeniyle ameliyat 4kasim a ertelendi. sizlerinde yeri ayri hepinizicok özledim
Hilalcım duam senınle ceylin oldumu ameliyat inş cok basarılı gecer kuzucuk saglıgına kavussun cabucak Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Hilal kuzum inşallah Ceylin şifa bulsun.. Hep gülsün onun minik yüzü inşallah..
Öpüyorum çok

Hilalcim cnm benim Allah yardımcın olsun meleğin saglıgına kavuşsun bi an once
En basından Beri verdiğin mücadelelerin Rabbim mukafatini verir inşallah
Bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…