moon hayırlı uğurlu olsun cnm..Canlarim ben de deryamin dedigi gibi dogurdum poyrazima kavustum allaha sukurler olsun darisi sizin basiniza insallah
Sağol canım inş bakalım az kaldı sen nasılsın hıc geldıgın yokemine ozim hayırlı olsun hepinize..sağsağlim kucaklayın yeni bebileri..
Oy masallahh allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. cnmKızlar herşey yolunda çok şükür kızımı aldım kucağına hamd olsun Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
Canım benim hep aklımdasın ama bir türlü giremedim Rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah çok geçmiş olsun:)Kımse merak etmesede dıye bı sıtemle baslıyımçok şükür bende kucugumu aldım kucagıma darısı arzueden herkezin olsun inş
Sağol canım Allah razı olsun saglıkla buyutelim kızcelerimizi inşCanım benim hep aklımdasın ama bir türlü giremedim Rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah çok geçmiş olsun:)
Sagol cnmm♡♡♡♡♡Maşallah size
Hilal canım belki yok artık dıyceksin ama dun gece ruyamda senı gordum ceylinle sızı cok merak ettım hep dua edıyorum dıye anlattım sana nasıl oldugunuzu sordum konuştuk uzun uzun rüyamda belkı tanısmamız sadece buraya ait olsada benım için yerı apayrı sırdaslarım yoldaşlarımsınız acaba hıc bı hbr gorurmuyum senınle ılgılı diye sıteye gırdım şok oldum yazına Rabbım yar ve yardımcın olsun cok zor Allahım sana guc kuvvet versın ceylinime acıl şifalar ihsan etsın şafiismi hurmetıne şifa versın tum sıkıntılardan acılardan kurtarsın inş meleğini inş bu zor imtıhanınız son olsun kuzunla saglıklı mutlu gunler görün dualarım sızınle hersey cok guzel gıder ve ceylin saglığına kavusur inş saglık ve hayır hbrlerle gel inş arada yaz vaktın olursa hbrsız bırakma duam sızınleCanlarim uzun bi zaman sonra merhabalar hepinizi cok özledim 2.bebegini doguranlar allah anali babali büyütsun hamile olanlarini da tebrik ederim.pazartesi günü ceylini ameliyat edicekler kalcasindan ciddi bir problemi var ameliyatta karar vericek dr hangi tekniği uygulayacagina .sizlerden ricam gönlünüzden ne gecerse bi dua etmeniz yavrum cok küçük ve cok şeylerle mücadele ediyor allah kimseyi evladiyla sinamasin cok zormuş
Cnm dualarim sizinleMerhaba kızlar grev nedeniyle ameliyat 4kasim a ertelendi. sizlerinde yeri ayri hepinizicok özledim
Hilalim çok geçmiş olsun canım Rabbim ceylinimize sağlık sıhat versin inşallah .tez zamanda güzel haberler ver bize canım benim öpüyorum ALLAH'a emanet olun...Canlarim uzun bi zaman sonra merhabalar hepinizi cok özledim 2.bebegini doguranlar allah anali babali büyütsun hamile olanlarini da tebrik ederim.pazartesi günü ceylini ameliyat edicekler kalcasindan ciddi bir problemi var ameliyatta karar vericek dr hangi tekniği uygulayacagina .sizlerden ricam gönlünüzden ne gecerse bi dua etmeniz yavrum cok küçük ve cok şeylerle mücadele ediyor allah kimseyi evladiyla sinamasin cok zormuş
Hilalcım duam senınle ceylin oldumu ameliyat inş cok basarılı gecer kuzucuk saglıgına kavussun cabucak Rabbim yar ve yardımcınız olsunMerhaba kızlar grev nedeniyle ameliyat 4kasim a ertelendi. sizlerinde yeri ayri hepinizicok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?