Sagol ozim darisi basina insallahSağlıkla buyut kuzunu canım gözünüz aydın hosgelmiş poyrazcık
NASIL HAMILE KALDINIZ NOLUR YARDIM EDIN BANADASağlıkla buyut kuzunu canım gözünüz aydın hosgelmiş poyrazcık
Eminemm valla az kaldı nasılsın nası gıdıyoo ben ıyıce agırlastım sezeryanmı normalmı senın dogum benım kı sezeryan mecbur bırıncı ole olunca 10 eylül den sonra alırız dedi nasıpse saglıkla dogsunlar ınş hbrsız bırakma benıAzmı kaldı nee
Ozimm iyi gidiyor çok şükür sıcak bunaltıcı sadece benimkide sezeryan olucak kızımda sezeryandi çünkü pazartesi doğum tarihi belli olucak nasipse Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEminemm valla az kaldı nasılsın nası gıdıyoo ben ıyıce agırlastım sezeryanmı normalmı senın dogum benım kı sezeryan mecbur bırıncı ole olunca 10 eylül den sonra alırız dedi nasıpse saglıkla dogsunlar ınş hbrsız bırakma benı
Ohh masallah saglıkla dogsun kızceler bakalım bende sıcaktan pert olmuş durumdayım hıc uykum falan kalmadı ılk dogumumda bole bu aylarda oldu gene butun sıcagı yemiştım kader demekki neyse gecıp gıdıcek ıns bılıyorum sonrası güzel inş eylül bebegıde guzel oluyo havalar sogumadan kırkı cıkıyo sonra kısın fazla gezılmıyo evde oluyo insan zaten o sırada bebişte buyuyo bahara ele kola geliyo rahatca cıkabılıyo insan dısarı yanı ben ılkınde cok rahat etmiştim inş buda ole olurOzimm iyi gidiyor çok şükür sıcak bunaltıcı sadece benimkide sezeryan olucak kızımda sezeryandi çünkü pazartesi doğum tarihi belli olucak nasipse Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Az kalmış azzzzAzmı kaldı nee
Koklamammıı Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere de banadaAz kalmış azzzzyakinda kavuşacaksınız ne güzel ayyy nasıl canım çekti
Cennet kokulunu benim yerime de kokla eminemsag salim kavuşun
Isır o poposunu bekletmesinler biziKoklamammıı Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere de banadaama ona hesapta sorucam poposunada vurucam 9 yıl bekletmek neymiş görür o
hay masallah size rabbim kurtarsin yavrunu saglikla al kucagins insallah gelsin kakali cisli bezler uykusuz geceler:))))))♡♡♡Eveeeettt beklenen gün blllah uy oldu hayırlısıyla
Haftaya çarşamba meleğim geliyor inşallah dua edin herşey yolunda gitsin
Aminnnnhay masallah size rabbim kurtarsin yavrunu saglikla al kucagins insallah gelsin kakali cisli bezler uykusuz geceler:))))))♡♡♡
Eveeeettt beklenen gün belli oldu hayırlısıyla
Aynen cnm rabbim isteyen herkese yasatsin insallahh.olmayanlarada nasip etsin dua ederim tabi bol bol ayetel kursi okuyun cnm rahat gecer dogumAminnnngülü seven dikenine katlanır dualarınızı eksik etmeyin
Aaa cok heycan yaptım sımdı eminemm hadı saglıkla al kucagına inş o mis kokusunu cek içine hayır hbrlerle gel duam sizinle olucak carsamba gunu inşEveeeettt beklenen gün belli oldu hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?