Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarr ne zaman ve nasıl öğrendiniz hamileliğinizi bugün gecikmemin 6. günü gebelik testii negatif kan testine pek gerek yok sanki bu kadar zamandan sonra değilmi?

Ozimm iyi gidiyor çok şükür sıcak bunaltıcı sadece benimkide sezeryan olucak kızımda sezeryandi çünkü pazartesi doğum tarihi belli olucak nasipse Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ohh masallah saglıkla dogsun kızceler bakalım bende sıcaktan pert olmuş durumdayım hıc uykum falan kalmadı ılk dogumumda bole bu aylarda oldu gene butun sıcagı yemiştım kader demekki neyse gecıp gıdıcek ıns bılıyorum sonrası güzel inş eylül bebegıde guzel oluyo havalar sogumadan kırkı cıkıyo sonra kısın fazla gezılmıyo evde oluyo insan zaten o sırada bebişte buyuyo bahara ele kola geliyo rahatca cıkabılıyo insan dısarı yanı ben ılkınde cok rahat etmiştim inş buda ole olur

Koklamammıı Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere de banadaama ona hesapta sorucam poposunada vurucam 9 yıl bekletmek neymiş görür o
Isır o poposunu bekletmesinler bizi
Ama gelince nasıl unutturuyorlar herseyi
Doguma girerken bize de dua et Eminem bizimkilerin de Kardeşleri gelsin hayırlısıyla

Eveeeettt beklenen gün blllah uy oldu hayırlısıyla
Haftaya çarşamba meleğim geliyor inşallah dua edin herşey yolunda gitsin
hay masallah size rabbim kurtarsin yavrunu saglikla al kucagins insallah gelsin kakali cisli bezler uykusuz geceler:))))))♡♡♡

Eveeeettt beklenen gün belli oldu hayırlısıyla
Aminnnn gülü seven dikenine katlanır dualarınızı eksik etmeyin
Aynen cnm rabbim isteyen herkese yasatsin insallahh.olmayanlarada nasip etsin dua ederim tabi bol bol ayetel kursi okuyun cnm rahat gecer dogum

Eveeeettt beklenen gün belli oldu hayırlısıyla
Aaa cok heycan yaptım sımdı eminemm hadı saglıkla al kucagına inş o mis kokusunu cek içine hayır hbrlerle gel duam sizinle olucak carsamba gunu inş

Ayy eminemm bende sana bakmaya gırdımmm hayırlısıyla saglıkla kavus inş kızına bugun hep aklıma geldın nası heycanlıdır kımbılır dedım benım de kontrolum var bakalım gun vercekmı banada yrn guzel hbrlerını beklıycem duam sızınle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…