Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimdi siz kaynatıp durcaksınız ben yatıcam iş var sabah malum ama meg den bombayı bekliyorum yarın

slm canım iyi geceler sen test yaptınmııı???

kocam eve geldi,yemek falan yedik..
kızım ne duruyosun sen ya,yürü hadi nöbetçi eczane falan bulup alalım şu predictorü didi..
ama ben yarın bakalım didim..
tırsık ben

Slm kızlar ben yani katıldım aranıza.Bende bebiş sahibi olmayı çok istiyorum.3 aydır deniyoruz tutturamadık :) Denemeye devam. Gerçekten sinirleri çok yıpratan bir süreçmiş.Yaklaşık 2 yıldır evliyiz,3 ay önce karar verdik yapmaya.Bu ay inşallah olur.Köyde yaşayan insanlara bakıyorum (aile akrabalarından) 9-10 tane.Nasıl oluyor diyorum?

hoşgeldin arkadaşımm..
sende hayırlısıyla bebeklen inşallah canım

BAT kaç?

hoş geldin canım sen de inşallah Rabbim hayırlı muratlarımıza nail etsin... ne demiş başbakan durmak yok yola devammm... az laf çok işş ... yılmak yok...

Hoşgeldin:))ben hamile her kadına "uzaylı bu" diye bakıyorum daha ilk denemede bu hale geldim gerisini varın siz düşünün

beren cim doğum günün kutlu olsun canım güzel yaşında allahım seni bebişle taçlandırsın
teşekkür ederim canım sağ olasın nice senelere hep birlikte inşallah.. inşallah ağustosun 10u da evlilik yıldönümümüz en güzel hediye olur valla inşşallah...

merhaba arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza allah isteyen herkeze sag sağlim hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım

hoşgeldinnnn...
inş en kısa zaman da kavuşursun bebişineee...

hepinize iyi geceler bol muhabbetler kızlar...sabaha nurtopu gibi haberler olsun inşallah:80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…