Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

esens batını yazdın mı canım,görmedim ben sanırım?:26:

Son düzenleme:
selammmm
gerginim biraz aslında.. ama sohbet muhabbet iyi geliyo..
yarın inşallah yapıcam test evitaxım

Gergin olucak birşey yok.Bu gerginlik bebek konusundaysa.Hiç bekletme derim testini.Bekledikçe ''ümit ediyor.'' ve olumsuz sonucla karşılaşınca hiç iyi olmuyor.Yalnış hatırlamıyorsam bu senin ilk denemen ilk ayımda kendimi hatırlıyorumdaaaaHastalanmamıştım.5gün erteledik testi.Hastalndım.Eşim ve karışısındaki hayal kırıklığımızı hatırlamak dahi istemiyorum.

ne biliim belki adet oluveririm diye bekliyorum..
bat 13 benim..
doğru söylüyosun,daha büyük bir hüsranla karşılaşmamak için,yarın yapmalı testi..
hem pozitifse,sürpriz olur dimi..

Son düzenleme:

Evet çok kötü bir duygu.Ben 1 gün boyunca ağlamıştım ve süreklide bağrıyordum.Bu aralar biraz sinirlilik krizleri tutuyorda Bu nedenle mi acaba?

Evet çok kötü bir duygu.Ben 1 gün boyunca ağlamıştım ve süreklide bağrıyordum.Bu aralar biraz sinirlilik krizleri tutuyorda Bu nedenle mi acaba?

nedeninin kökeni bu evet..
hepimiz de var o gergin bekleyiş :18:

Her hamile ve küçük bebek gördüğümde duygularımı kontrol edemiyorum.Bunu kontrol etme yolu var mı?:2:

bir gün senin de kucağında bi minik olucağını düşün..
ve birden bire onun,senin tüm yaşamın olucanı düşün..

veeee halvete devammm

ben 9 şubatta 28 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum dua edin kızlar bidaha böyle bi acı bende yaşamayayım sizlerde

inşallahh...
bakalım bakalım :18::26:

Aranızda bebeği olan var mı? Yoksa gerçekten bu duyguları sadece ben mi yaşıyorum diye soracağım.Eşim akrabalarından küçük çocuklara ilgi gösterse kızıyorum ve kıskanıyorum.Bu nedenle tartışma yaşıyoruz.Bu akşam olduğu gibi.(( ve kontrol edemiyorum

ne biliim belki adet oluveririm diye bekliyorum..
bat 13 benim..
doğru söylüyosun,daha büyük bir hüsranla karşılaşmamak için,yarın yapmalı testi..
hem pozitifse,sürpriz olur dimi..

Bana sorarsan evet bu sürpriz olur..Hiç bekletme yap.İnsanlar çoğu her konuda farklıdır..Hele ben hemen herkez benimle anlşamaz samimi söylüyorum bunu.Öyle hemen tutmaz gözüm herkezi..Herneyse..''AMAAA'' böyle bir konuda ''annelik'' hemen herkezin yaşadığı mutluluk veya hüsran aynıdır.Okudugum onca hikayedden ve etrafımdaki kişilerin hayatlarından çıkardığım sonuc budur benim.Bu yüzden yaptır testini daha fazla umutlanmadan..İlk ay da gebe kalma oranının eşin ve sen tamamen sorunsuz da olsanız %de 20lerde birşey yalnış hatırlamıyorsam.Bu yüzden fazla takmaman lazım sonuc olumsuz olursa..Olumlu olmaması içinde şuanda bildiğimiz hiçbir sebep yok yanılmıyorsam?

Mümkündür bizde çok üzülmüştük.Sorunsuz bile olsak,ilk ay için sansımızın %de 20lerde oldugunu bilebile..Herkez başlarda hemen ilk korunmasız ilişkide gebe kalıcağını düşünüyor..Pek çoğu için bu mümkün olmuyor..Yine hatrı sayılır bir çoğunluğunda aylarca bekledikten sonra yapılan doktor kontrollerinde belirli problemleri oldugu ortaya Tedaviyle gebe kalıyor...Ya hayırlısı herşeyin nasip kısmettttt kısmettt gerisi bomboş inanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…