selammmm
gerginim biraz aslında.. ama sohbet muhabbet iyi geliyo..
yarın inşallah yapıcam test evitaxım
ben çıkıyorum kızlar hepicünüze iyi geceler ben halvete gidiyorumm dua edinn banaaaa bu sefer tutsunn inşallah
Gergin olucak birşey yok.Bu gerginlik bebek konusundaysa.Hiç bekletme derim testini.Bekledikçe ''ümit ediyor.'' ve olumsuz sonucla karşılaşınca hiç iyi olmuyor.Yalnış hatırlamıyorsam bu senin ilk denemen ilk ayımda kendimi hatırlıyorumdaaaaHastalanmamıştım.5gün erteledik testi.Hastalndım.Eşim ve karışısındaki hayal kırıklığımızı hatırlamak dahi istemiyorum.
Gergin olucak birşey yok.Bu gerginlik bebek konusundaysa.Hiç bekletme derim testini.Bekledikçe ''ümit ediyor.'' ve olumsuz sonucla karşılaşınca hiç iyi olmuyor.Yalnış hatırlamıyorsam bu senin ilk denemen ilk ayımda kendimi hatırlıyorumdaaaaHastalanmamıştım.5gün erteledik testi.Hastalndım.Eşim ve karışısındaki hayal kırıklığımızı hatırlamak dahi istemiyorum.
Evet çok kötü bir duygu.Ben 1 gün boyunca ağlamıştım ve süreklide bağrıyordum.Bu aralar biraz sinirlilik krizleri tutuyordaBu nedenle mi acaba?
24 haziran canım inşallah hepimiz anne oluruz
ne biliim belki adet oluveririm diye bekliyorum..
bat 13 benim..
doğru söylüyosun,daha büyük bir hüsranla karşılaşmamak için,yarın yapmalı testi..
hem pozitifse,sürpriz olur dimi..
inşallah hayırlı haber verirsin bize
Her hamile ve küçük bebek gördüğümde duygularımı kontrol edemiyorum.Bunu kontrol etme yolu var mı?:2:
inşallahh...
bakalım bakalım :18::26:
ne biliim belki adet oluveririm diye bekliyorum..
bat 13 benim..
doğru söylüyosun,daha büyük bir hüsranla karşılaşmamak için,yarın yapmalı testi..
hem pozitifse,sürpriz olur dimi..
Evet çok kötü bir duygu.Ben 1 gün boyunca ağlamıştım ve süreklide bağrıyordum.Bu aralar biraz sinirlilik krizleri tutuyordaBu nedenle mi acaba?
ben 9 şubatta 28 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum dua edin kızlar bidaha böyle bi acı bende yaşamayayım sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?