kızlar ben çıkıyorumm yatim biraz benim için yorucu bir gündü öpüyorummm
ben 9 şubatta 28 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum dua edin kızlar bidaha böyle bi acı bende yaşamayayım sizlerde
canım çok geçmiş olsunn..
çok üzüldümmm...
allah bir daha yaşatmasın inşş...
amin canım allahım kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin
ben 9 şubatta 28 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum dua edin kızlar bidaha böyle bi acı bende yaşamayayım sizlerde
Aranızda bebeği olan var mı? Yoksa gerçekten bu duyguları sadece ben mi yaşıyorum diye soracağım.Eşim akrabalarından küçük çocuklara ilgi gösterse kızıyorum ve kıskanıyorum.Bu nedenle tartışma yaşıyoruz.Bu akşam olduğu gibi.(( ve kontrol edemiyorum
Bana sorarsan evet bu sürpriz olur..Hiç bekletme yap.İnsanlar çoğu her konuda farklıdır..Hele ben hemen herkez benimle anlşamaz samimi söylüyorum bunu.Öyle hemen tutmaz gözüm herkezi..Herneyse..''AMAAA'' böyle bir konuda ''annelik'' hemen herkezin yaşadığı mutluluk veya hüsran aynıdır.Okudugum onca hikayedden ve etrafımdaki kişilerin hayatlarından çıkardığım sonuc budur benim.Bu yüzden yaptır testini daha fazla umutlanmadan..İlk ay da gebe kalma oranının eşin ve sen tamamen sorunsuz da olsanız %de 20lerde birşey yalnış hatırlamıyorsam.Bu yüzden fazla takmaman lazım sonuc olumsuz olursa..Olumlu olmaması içinde şuanda bildiğimiz hiçbir sebep yok yanılmıyorsam?
Mümkündür bizde çok üzülmüştük.Sorunsuz bile olsak,ilk ay için sansımızın %de 20lerde oldugunu bilebile..Herkez başlarda hemen ilk korunmasız ilişkide gebe kalıcağını düşünüyor..Pek çoğu için bu mümkün olmuyor..Yine hatrı sayılır bir çoğunluğunda aylarca bekledikten sonra yapılan doktor kontrollerinde belirli problemleri oldugu ortaya Tedaviyle gebe kalıyor...Ya hayırlısı herşeyin nasip kısmettttt kısmettt gerisi bomboş inanın
aysuncum hadi hayırlısı tutsun inşallah
alyacım iyi dinlenmeler iyi uykular
megimmmmm muck
evett canım çok zor gerçektenn..
ben de 3. ayın son günlerinde bebeğimi kaybettimm..
allah bir daha yaşatmasınn...
allah hayırlısıyla versin..
hayırlı olacaksa versin derim hep..
kızmam da,gerek yok o kadar da sevmesine..
kendi bebeeni sevsin
şaka şaka,sevsin bırak ya nolucak..
sora kendi bebeğini sevicek nasıl olsa..
başkasının güpgüzelim bebeklerini bile görmez insanın o zaman gözü..
sonuca hazırım canım evitaxım..
pozitif yada negatif..
inan buna
teşekkür ederim..
ben seninle anlaşırım kiii
selamlar kızlaaarr.
herkesin gecesi güzel olsun....
bgn doktora gittim bu arada dün geceden beri gram uyku uyumadım halada uykum yok hayret yaa.
neyse kızlar iğne tedavisine başlıcaz yarın kısmetse.
iğneleri ben kendim yapıcam,daha önce bi defa tecrübe etmiştim ama hala korkuyorum ne yalan söylim..
gonal-f ve ovitrelle aldık bgn heyet raparoyla bakalım 22 haziranda tekrar gidicem doktora
ogüne kadar iğnelere devam..
ayy kızlar yaaa şu iğneleri kolayca yapım güzel sonuçlar alım inşallah...
kıyamam sanada allah bidaha yaşatmasın çok zor çeken bilir ben oluşumun yüzünü hiç unutamıyorum allahta unutturmasın ilk göz bebeğim oğlumu
kıyamam sanada allah bidaha yaşatmasın çok zor çeken bilir ben oluşumun yüzünü hiç unutamıyorum allahta unutturmasın ilk göz bebeğim oğlumu
merabayn canımmm..miyaba isoldecimm
hoşgeldinnnn...
inş bu kadar çabanın sonunda güzel sonuçlar alırsınn...
Sonra üzülüyorum neden kızdım diye ama iş işten geçiyor.Kızgınlıkla eşim bebek istemiyorum senden diyor.Daha da kötü oluyorum.Duyguları kontrol edememek ne kötü bir şeymiş ya
Anlaşıyoruzki zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?