Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben 9 şubatta 28 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum dua edin kızlar bidaha böyle bi acı bende yaşamayayım sizlerde

canım çok geçmiş olsunn..
çok üzüldümmm...
allah bir daha yaşatmasın inşş...

ben 9 şubatta 28 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum dua edin kızlar bidaha böyle bi acı bende yaşamayayım sizlerde

allah hayırlısıyla versin..
hayırlı olacaksa versin derim hep..
böyle dua edelim canımm

kızmam da,gerek yok o kadar da sevmesine..
kendi bebeeni sevsin

şaka şaka,sevsin bırak ya nolucak..
sora kendi bebeğini sevicek nasıl olsa..
başkasının güpgüzelim bebeklerini bile görmez insanın o zaman gözü..

sonuca hazırım canım evitaxım..
pozitif yada negatif..
inan buna
teşekkür ederim..
ben seninle anlaşırım kiii

Son düzenleme:
aysuncum hadi hayırlısı tutsun inşallah

alyacım iyi dinlenmeler iyi uykular

megimmmmm muck

selamlar kızlaaarr.
herkesin gecesi güzel olsun....
bgn doktora gittim bu arada dün geceden beri gram uyku uyumadım halada uykum yok hayret yaa.
neyse kızlar iğne tedavisine başlıcaz yarın kısmetse.
iğneleri ben kendim yapıcam,daha önce bi defa tecrübe etmiştim ama hala korkuyorum ne yalan söylim..
gonal-f ve ovitrelle aldık bgn heyet raparoyla bakalım 22 haziranda tekrar gidicem doktora
ogüne kadar iğnelere devam..
ayy kızlar yaaa şu iğneleri kolayca yapım güzel sonuçlar alım inşallah...

evett canım çok zor gerçektenn..
ben de 3. ayın son günlerinde bebeğimi kaybettimm..

allah bir daha yaşatmasınn...

kıyamam sanada allah bidaha yaşatmasın çok zor çeken bilir ben oluşumun yüzünü hiç unutamıyorum allahta unutturmasın ilk göz bebeğim oğlumu

Sonra üzülüyorum neden kızdım diye ama iş işten geçiyor.Kızgınlıkla eşim bebek istemiyorum senden diyor.Daha da kötü oluyorum.Duyguları kontrol edememek ne kötü bir şeymiş ya

hoşgeldinnnn...
inş bu kadar çabanın sonunda güzel sonuçlar alırsınn...

kıyamam sanada allah bidaha yaşatmasın çok zor çeken bilir ben oluşumun yüzünü hiç unutamıyorum allahta unutturmasın ilk göz bebeğim oğlumu

ayyy sağol canımmm...
allah hiç birimize yaşatmasın bir dahaaa..
oğlunun ömrünü bir dahaki bebeğine versin inş...

esenscimm
bebeğini doğduktan sonra mı kaybettin kuzum?

Sonra üzülüyorum neden kızdım diye ama iş işten geçiyor.Kızgınlıkla eşim bebek istemiyorum senden diyor.Daha da kötü oluyorum.Duyguları kontrol edememek ne kötü bir şeymiş ya

Ben eşimin gözündeki çocuk sevgisini görünce mutlu oluyorum,iyi bir baba olacak bebeğimizle alakadar olacak diye içime sular serpiliyor.Çünkü her adam baba olmayı hak etmiyor!Öyle düşün,bir gün çocuğumuz olunca onu daha bir deli sevicek diye düşün kendini frenle.O adamlar olmadan o bebelr gelmiyo çünkü adamlar karaborsa:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…