Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Peki neden gelişim bozukluğu olmuş?doktorlar ne dedi?Önlemenin yolu varmıymış?

hiç bişey bulamadılar allahın taktiri eşin ve sende bi problem yok dediler kızlar benim annem babam ben 8 yaşındayken ayrıldı 20 yaşımda evlendim çekmediğim kalmadı 1 yıl sonra ayrıldım çocuk yok tabi sonra geçen yıl 24 haziranda evlendim kaynanamla oturdum yalnız kalmasın diye etmedik bırakmadı bi hamile kaldım hayırlı olsun demediği gibi hep ya düşer ya ölür dedi sitresten bişey yiyemedim hep istifra ettim beni tanıyanlar sinirden üzüntüden oldu diyor bilmiyorum şükür artık yarın gidiyor ama neye yarar oğlumu geriye getirmezki offf kusura bakmayın bugün başınızı şişirdim kuzularım

seyyah 2 gündür uğramıyo..
bende merak ediyorum onu :44:

Normalde düzenli kullanırmıydı interneti veya bu siteyi?Ben ikinizlede o gece tanıştım.Ve onu listemde ekli olmasına ramen birdaha hiç görmedim.Belki ben rastlayamadım diye düşünmüştüm ama girmiyormuş.

bende o gece yada bir gün önce tanıştım..
çok ama çok sevdim,çok şeker bi kız..
o geceyi takip eden günlerde,ara ara geldi fakat netinde bi sorun vardı..
2 gündür gelmiyo işte..

Muhakkak bunlardan olmuş.Evet yaşadıkların çok zor.Dışarıdan insanlara konuşması kolay geliyor.Birde çekene sor.İnşallah boy boy çocukların olur,koşarlar oynarlar.Allah temiz kalpliyi biliyor:

canım yaa sen neler çekmişsin..
allah yardımcın olsun valla çok üzüldüm..
o senin kaynanan nasıl bi anneymişki sana öyle dio yaa.
hayretler içinde okuyorum..
ama nolur üzülme bitanem allahtan herşeyin hayırlısı ..
meleğinin göreceği yokmuş demekki.
dilerim en kısa zamanda bu acını unutacak güzel melek haberleri alırsın...

gitsin o kaynanann

allah yüzünü güldürücek inşallah canım benim..

Muhakkak bunlardan olmuş.Evet yaşadıkların çok zor.Dışarıdan insanlara konuşması kolay geliyor.Birde çekene sor.İnşallah boy boy çocukların olur,koşarlar oynarlar.Allah temiz kalpliyi biliyor:

sağol canım içimi rahatlattınız öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

cnm adetim iyice düzensizleşti bugün 15. günüm yoğun kanamam yok leke leke geliyo biz hangi arada bebiş yapacazki iyice psikolojimi bozdu bu durum

bozma moralini..
doktor kontrolü altındasın dimi?

kızlar soğan kürü adet düzenlermi bilgisi olan varmı

Aslında günlerin arasında çok fazla düzensizlik yoksa bitkilerden yararlanabilirsin.Nette iice araştır ve bence bir süre kullan derim.Medikal ilaçlar direk hormonlara yönelik olduğundan problem çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…