Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok mutlu olduk yemin ederim yaaa..
maşallah bilginimize ve bebikine

ben sabah test yaptım..
benim bat bilgincimle aynı,13 haziran..
benim tek çizgi çıktı,çıkamaz olasıca

neyse,adet olmadım daha,bakıcaz artık..

nasip kısmet diyorum,hayırlısı olsun diyorum..

tablomuz bebiklerle dolsun taşsın ikizler filan da bekliyoruz sıkı çalışın kızlar...güzelliğe bak tabloyu görünce içim doldu valla yaaa ağlıcammmmm

dalgali bana mantıklı gelen 2 günde bir aslında.bebişim kandı akıp gitti işte.baya üzüldüm ağladım ama hem bebeğe hem korkuma napcaklar şimdi bana die.ben nasıl doğururum bilmiyorum
kimyasalı ilk kez duydum.kadınların geneli ehr ay yaşarmış bu kimyasal gebeliği ama kimse farketmezmiş.adet kanı sanarmış.gitmeseydim bende bilmeyecektim

ben kimyasal gebeliğimde adetimden önce test yaptım çıkmadı.sadece kanda görünüyormuş sanırım.ama hep içime doğdu hep söyledim ben hamile kaldım üstüne adet görüyorum dedim ama adetim bitmek bilmemişti

kimyasal bende hiç duymadım, mol gebelik veya kan gebeliğini duydum ama, ne bilim ilk kez duydum. Her neyse bence de en iyisi 2 günde bir. çünkü spermler 48 saat hatta bazıları 50 saat yaşayabiliyo. önemli olan bizim yumurtalarla birleşebilmesi. Aman ilk hamileliğimde kazayla, korunurken kalmıştım. Sonra kızım daha 1,5 aylıktı hemen hamile kalmıştım, sezeryanla 3 seneden önce hamile kalmak yasak diye mecburi kürtaj olmuştum korunmazsam hemen hamile kalırmışım gibi geliyodu bana o zamanlar 2,5 ay oldu, bekliyorum bakalım. Ama içimdeki ses bu ay tamam diyor nedense. Bakıcaz bakalım. Eşimde gitti, umarım bu güne kadar tutturabilmişizdir.

rüyamda ay tutulması gördüm ne demek acaba:44:

Ay tutulması, devlet idarecilerinin zorluk çekeceklerine işarettir.

Rüyada ayın tutulduğunu görmek, başbakanın görevden alınmasına veya vefatına işarettir.

Ay tutulma rüyası, bir âlimin vefatı.na da işarettir.

İŞTE EFENİİMM, AMME HİZMETİ, RÜYA TABRİLERİ, SEÇ BEĞEN AL KUZUCUM.

kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır

inşallah hayatım ben bu akşam kanda bakmaya gidiyorum bakalım neyle karşılaşıcam saatte geçmiyo yaaaaa

testten sora gelirsin dimi topiğe canım?
merak ederim ben..

inşallah hayırlısıyla bebekin göbişindedir kuzum..

Ya megcimm, senin şu sallanıp duran hürrem varya bende ondan istiyom, aynısı olmasa da olur, hoplyan zıplayan bişi yapamam mı ben

kızlar bende yeni duydum çevremdede varmış böyle yaşayan bir tanıdığımız 4 ay üstüste kimyasal gebelik geçirmiş
Allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…