çok heyecanlandım ben bu bebiş haberine kalbim hızlı atmaya başladı
bilgin kız süreci anlat bize kendine gel de ne yaptın nasıl hissettin ne zamandır deniyodun vs.vs.vs...............
güzelliğe bak yaaaa nurtopu gib maşallahhhh...eşine haber verdinmi süpriz mi olcak hayatım
yokkkk ilk size söyledim hep sen gaza getirdin beni sivatanımm senin gazınla gidip test aldım
yoksa meg biliyo daha coook bekleyecektim ben
annemi aradım hemen ağladım sevinçten
cok mutlu oldu akşam gelecek. eşime söylemedim nasıl söyleyeceğim bilemeiyorum ayyyyyyy sürpriz yapsam bişeyler yapsam
hepinizi cok seviyommmm inşallah topiğimizin ilk bebegi ayağını sürerde kardeşlerinin haberlerinide alırız
canlarım beniiiiiiim
testi evirip cevirip resmini cekiyom delirdim ben anacııım
yokkkk ilk size söyledim hep sen gaza getirdin beni sivatanımm senin gazınla gidip test aldım
cok mutlu oldu akşam gelecek. eşime söylemedim nasıl söyleyeceğim bilemeiyorum ayyyyyyy sürpriz yapsam bişeyler yapsam
hepinizi cok seviyommmm inşallah topiğimizin ilk bebegi ayağını sürerde kardeşlerinin haberlerinide alırız
canlarım beniiiiiiim
canım bak benim süprizim bilem hazır bence güzel anlatıyım sana da sende öle yap istersen
canım bak benim süprizim bilem hazır bence güzel anlatıyım sana da sende öle yap istersen
canlarım beniiiiiiim
anlattt anlat
durun az kendime geleyim 31 yaşındayım ve anne olacagım allah izin verirse. bu anın tadını azcık çıkarayım
GELDİİİİİİİİM
EVETTTT SANIRIM TEYZE OLUYORSUNUZZZZZ AĞLIYORUM ŞUAN VE İLK SİZE SÖYLÜYORUM
İNANAMIYORUM
İNANAMIYORUM
anlattt anlat
durun az kendime geleyim 31 yaşındayım ve anne olacagım allah izin verirse. bu anın tadını azcık çıkarayım
bilginciğmmm engin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruzz
ben çok duygulandım kızlar gözlerim doldu yaf
Tebrik ederim canım maşallah,müsadenle ben bi ağlıycam çok duygulandım çok mutlu oldum adına Allah nazarlardan korusun sizi.İlk bebişimiz geldi yaşasınnnnnn:))))
hayatım ben mektup yazdım bebiişe babasını anlattım onu nasıl bekledik bu zaman kadar onu anlattım.günü gelince bi zarfa koyup sana bişey gelmiş deyip vercem yada bi kargo poşetine koyup vercem sana gelmiş bu diye bakalım ne zamana kısmet olcak...tabi ben kanda baktırmak istiyom o yüzden zarfa sonucu da koyup test kağıdının en altına ben burdayım artıkkkk yazcam
bilginciğmmm engin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?