Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok heyecanlandım ben bu bebiş haberine kalbim hızlı atmaya başladı
bilgin kız süreci anlat bize kendine gel de ne yaptın nasıl hissettin ne zamandır deniyodun vs.vs.vs...............

çok heyecanlandım ben bu bebiş haberine kalbim hızlı atmaya başladı
bilgin kız süreci anlat bize kendine gel de ne yaptın nasıl hissettin ne zamandır deniyodun vs.vs.vs...............

bilginim bide bekliyim diyodun iyiki gaza getirmişim seni bak gördünmü

güzelliğe bak yaaaa nurtopu gib maşallahhhh...eşine haber verdinmi süpriz mi olcak hayatım

yokkkk ilk size söyledim hep sen gaza getirdin beni sivatanımm senin gazınla gidip test aldım
yoksa meg biliyo daha coook bekleyecektim ben
annemi aradım hemen ağladım sevinçten
cok mutlu oldu akşam gelecek. eşime söylemedim nasıl söyleyeceğim bilemeiyorum ayyyyyyy sürpriz yapsam bişeyler yapsam
hepinizi cok seviyommmm inşallah topiğimizin ilk bebegi ayağını sürerde kardeşlerinin haberlerinide alırız
canlarım beniiiiiiim
testi evirip cevirip resmini cekiyom delirdim ben anacııım

canım bak benim süprizim bilem hazır bence güzel anlatıyım sana da sende öle yap istersen

slm canım cok güzel yaaa hep beraber mutlu haberleri mutlu anları paylaşıp yaşama devam insallah cok güzel çok sevindim:)

maşallahhh maşalllahhh maşallllaaaahhhhh bebeğimizeeeeee

GELDİİİİİİİİM
EVETTTT SANIRIM TEYZE OLUYORSUNUZZZZZ AĞLIYORUM ŞUAN VE İLK SİZE SÖYLÜYORUM
İNANAMIYORUM
İNANAMIYORUM

Tebrik ederim canım maşallah,müsadenle ben bi ağlıycam çok duygulandım çok mutlu oldum adına Allah nazarlardan korusun sizi.İlk bebişimiz geldi yaşasınnnnnn:))))

anlattt anlat
durun az kendime geleyim 31 yaşındayım ve anne olacagım allah izin verirse. bu anın tadını azcık çıkarayım

hayatım ben mektup yazdım bebiişe babasını anlattım onu nasıl bekledik bu zaman kadar onu anlattım.günü gelince bi zarfa koyup sana bişey gelmiş deyip vercem yada bi kargo poşetine koyup vercem sana gelmiş bu diye bakalım ne zamana kısmet olcak...tabi ben kanda baktırmak istiyom o yüzden zarfa sonucu da koyup test kağıdının en altına ben burdayım artıkkkk yazcam

Tebrik ederim canım maşallah,müsadenle ben bi ağlıycam çok duygulandım çok mutlu oldum adına Allah nazarlardan korusun sizi.İlk bebişimiz geldi yaşasınnnnnn:))))

canımsın arkadaşım sağol darısı başına inşallah hep birlikte hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagımıza
ay ben cok duygusalım hala ağlıyooom

kendimi biraz toparlayıp bir mektup yazabilirim evet harika bu bidenemmmmmmm

bilginciğmmm engin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruzz

az kendime geleyim :) kız ne olcak hastalıgım gecen ay biter bitmez özenmeden gün hesabı bile yapmadan halvete girdik. gecen ay hesaplamıştım cünkü tutmamıştı :) kader sanırsam

kendimi tutamıyom bi resim daha koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…