Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba kızlar. ben de 3 senedir evliyim ama milli eğitim sayesinde daha yeni eşimin yanına yerleşiyorum diyebilirim.
Geçen ağustosta doktora gittim adet düzensizliğim var ilk adetim başladığından beri yıllarca. onun için ve de çocuk istediğimiz için gittik doktora. her türlü testi yaptırdık benim hormon testi normal çıktı, hsg çektirdim (acılı iğrenç birşeydi bana göre) temiz çıktı. eşimin sperm sayımı kalitesi de iyi çıktı. ama ne adet görüyorum ne de çocuk var doktorum herşeyin normal olduğunu benim herşeyi psikolojik olarak engellediğimi söyledi. kendimi rahat bırakmamı ve zaten 1 sene daha ayrı kalacağımız için sıkılmamamı söyledi. ne yumurta takibi yaptı ne de ilaç verdi. adetimin düzene girmesi için birşey yapacakmısınız biye sorduğumda o zaman bebekten vazgeçmen gerek dedi. o yüzden de vazgeçtik.
seneye halen bebek olmamışsa gel sana "aşılama" yapacağız dedi. hemen aşılamaya geçmek mantıksız değil mi ? normal yollarla olmayacak mı benim bebişlerim? çocuğuma seni sipariş ettik mi diyeceğim((
bu arada 25 mayısta son regl im gerçekleşti ve meraktan öleceğim test yapmak istiyorum ama daha zamanı değil biliyorum. nasıl sabredeceğim. teste her baktığımda tek çizgi görmekten bunaldım korkar oldum bakmaktan her tek çizgiyi gördüğümde ağlıyorum artık ben beceremiyorum eşime bebek veremeyeceğim diye düşünüyorum
mayıstan önceki reglim de taaa ocak sonunda olmuştu. ne kadar düzensiz siz görün
acaba bu regl sonrası tutturmuş muyuzdur? ne zaman bakmamız gerek? bende adet gecikmesi zaten maksimum seviyede oluyor hep ooooffff oooofffff

bilginciğim kaçıncı denemenizdi?
hastalığının kaçıncı gününden itibaren ne kadar süre halvete girdiniz?
gün aşırımı girdiniz?
toplamda kaç kere ilişkiye girdiniz?
hiç ara verdinizmi peki, yani bat günün gelene kadar denedinizmi?

ayy çokk soru sordum kusura bakma bebeğimmm heyecan yaptım bende

canım benim hiç üzülme Rabbim inşallah kavuşturacak bebişine seni.mutlaka bildiği vardır ondan bekletiyordur inşallah ayın 26 sında senden güzel haberleri alırız

Bilgin kız tebrik ederim seni çok sevindim adına:)

BAT ne demek ? ben bilmiyorum anlatabilir misiniz?

bat,bir sonraki adet tarihi..
senin kaç?

hoşgeldin aramıza canım
allah sana da ,hepimize nasip etsin bebek inşallahhh..

bilginimmm bak bu foto çok anlamlı

ben biraz balkonda hava alayım iyice bir sindireyim şu durumu :)
sizi cok seviyorum
kocişi aradım napıyosun falan dedim geç gelebilirim dedi iyi oldu aslında
bu arada bende kendimi toplarım
öptüm sizi teyzoşlarrrrrrr
daha uzuuuuuuuuuun zaman burdayız hep birlikteyiz sizi sefiyom ben (biz)

hoşbulduk teşekkür ederim :)
hımmm o zaman benim normal şartlardaki BAT ım 25 haziran. ama normal değilim ki ben((

biz de sizi seviyoruuuzzzzz

tamam canım bi kendine gell,ohhhhhh ya ne güzeelll olduuuu

Bizde seni ve bebişini çokkk seviyoruz.
Sağlıkla kucağını almayı nasip etsin allah hepimize.
öptümmm

2,5 senelik evliyim kızlar 2 aydır bebek düşünüyoruz.geçen ay hamile kalmışım ve kimyasal gebelik yaşadım.kanamam 1 aya yakın sürünce adetim düzensiz bi başlayıp bitmeyince gitmiştim doktora meğer düşük yapmışımkan değerlerimde hamile çıkınca çok aptallaştım korktummm.zaten doktordan korkan birisiyim alttan muayene hiç olmadım.en önce çataldan korktum kürtajdan korktum ama şükür gerek kalmadı.2.ayımızda tutturmuşuz ama ne ara tuttu ben hala çözemedim.sanırım adetime yakınken oldu ovulasyonda falan diil bence.

Son düzenleme:
Amaaaaaan neler kaçırmışım, ilk bebiş haberimiz bilginkızdan galiba. Oh ohh maşallah, açılışı yaptık. Meg sen naptın şekercim, hadi bi tahlil test bişiler yap, çatlatma ya. Ayağını sürüseydin bilginkız, darısı başımıza bakalım. Haoplayalım zıplayalımmm

nisanur_2007/ 10 haziran /temmuz annesi olucak inşallahhh

Nilla/ 12 haziran /temmuz annesi olucak inşallahhh

meg/ 13 haziran /?

seyyah1984/ 13 haziran /?

bilginkız/ 13 haziran / hoşgeldin bebek

sivatan/ 16 haziran /?

shadow00/ 17 haziran/ /?

mehoo/ 17 haziran/ ?

edammm/ 19 haziran /?

papatya_ozmen/ 19 haziran /?

Kayram2006/ 20 haziran/ /?

damlapal/ 20 haziran/ /?

ata35/ 21 haziran/ /?

filorinda/ 21 haziran/ /?

gunesIM84/ 22 haziran /?

a_d/ 22 haziran /?

serapp27/ 23 haziran /?

niserdarhan/ 24 haziran /?

elmur/ 24 haziran /?

esens/ 24 haziran /?

dalgali/ 25 haziran /?

narkosis 25 haziran /?

ketenhelva/ 27 haziran /?

sifaa/ 29 haziran /?

mavusbebek/ 29 haziran /?

asikumrall/ 29 haziran /?

DERin83/ 30 haziran /?

_alya/ 30 haziran /?

sebbnemm/ 1 temmuz /?

yellowkitty/ 3 temmuz /?

luckyincident/ 4 temmuz /?

golge_cicegi/ 4 temmuz/ /?

kosita/ 6 temmuz /?

hilal19/ 6 temmuz / ?

ber_eN/ 6 temmuz /?

aysunsedat/ 9 temmuz /?

gunil/ 10 temmuz /?

evet, aslında sadece ovulasyona odaklanmamak gerek, çünkü bazen adet dönemine yakınken de hamile kalınabiliyo,, mesela benim arkadaşım adetinden 1 gün sonra hamile kalmış, günü geciktiğinde 7 haftalık hamileydi, o yüzden her günü değerlendirmek lazım:) dayanacak kociş var mı

ya nasıl bi heyecen yapıp sevinç yaşamışsam artık başım döndü şimdi midem bulanıyo valla tansiyonum düştü herhaalll...

amannn tabloyu görünce moralim bozuldu, daha çokkk var bana
inşallah sırasıyla hoşgeldin bebek yazarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…