Merhaba kızlar. ben de 3 senedir evliyim ama milli eğitim sayesinde daha yeni eşimin yanına yerleşiyorum diyebilirim.
Geçen ağustosta doktora gittim adet düzensizliğim var ilk adetim başladığından beri yıllarca. onun için ve de çocuk istediğimiz için gittik doktora. her türlü testi yaptırdık benim hormon testi normal çıktı, hsg çektirdim (acılı iğrenç birşeydi bana göre) temiz çıktı. eşimin sperm sayımı kalitesi de iyi çıktı. ama ne adet görüyorum ne de çocuk vardoktorum herşeyin normal olduğunu benim herşeyi psikolojik olarak engellediğimi söyledi. kendimi rahat bırakmamı ve zaten 1 sene daha ayrı kalacağımız için sıkılmamamı söyledi. ne yumurta takibi yaptı ne de ilaç verdi. adetimin düzene girmesi için birşey yapacakmısınız biye sorduğumda o zaman bebekten vazgeçmen gerek dedi. o yüzden de vazgeçtik.
seneye halen bebek olmamışsa gel sana "aşılama" yapacağız dedi. hemen aşılamaya geçmek mantıksız değil mi ? normal yollarla olmayacak mı benim bebişlerim? çocuğuma seni sipariş ettik mi diyeceğim((
bu arada 25 mayısta son regl im gerçekleşti ve meraktan öleceğim test yapmak istiyorum ama daha zamanı değil biliyorum. nasıl sabredeceğim. teste her baktığımda tek çizgi görmekten bunaldım korkar oldum bakmaktan her tek çizgiyi gördüğümde ağlıyorum artıkben beceremiyorum eşime bebek veremeyeceğim diye düşünüyorum
mayıstan önceki reglim de taaa ocak sonunda olmuştu. ne kadar düzensiz siz görün
acaba bu regl sonrası tutturmuş muyuzdur? ne zaman bakmamız gerek? bende adet gecikmesi zaten maksimum seviyede oluyor hepooooffff oooofffff
Bilgin kız tebrik ederim seni çok sevindim adına:)
BAT ne demek ? ben bilmiyorum anlatabilir misiniz?
bilginimmm bak bu foto çok anlamlı
inşallah senin içinde sevinç gözyaşları dökeceğiz burda birkaç güne kadar
GELDİİİİİİİİM
EVETTTT SANIRIM TEYZE OLUYORSUNUZZZZZ AĞLIYORUM ŞUAN VE İLK SİZE SÖYLÜYORUM
İNANAMIYORUM
İNANAMIYORUM
2,5 senelik evliyim kızlar 2 aydır bebek düşünüyoruz.geçen ay hamile kalmışım ve kimyasal gebelik yaşadım.kanamam 1 aya yakın sürünce adetim düzensiz bi başlayıp bitmeyince gitmiştim doktora meğer düşük yapmışımkan değerlerimde hamile çıkınca çok aptallaştım korktummm.zaten doktordan korkan birisiyim alttan muayene hiç olmadım.en önce çataldan korktum kürtajdan korktum ama şükür gerek kalmadı.2.ayımızda tutturmuşuz ama ne ara tuttu ben hala çözemedim.sanırım adetime yakınken oldu ovulasyonda falan diil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?