Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ollmuuuşşşşş, mersi şekerim ama hürremden başka bişi olsa keşke. ayyy sevindriik oldum

ikimiz de hürrem olalım nolcak ki,benim hoşuma gider..

ama ben sana büssürü gift gönderdim özelden..
bak bakalım,beğenmezsen gene şeederiz canım..

bilgin sen ne kadarlık evliydin ve çalışmalara ne zmn başladın?bize tavsiyelerin varmı:2:

canım 7ay önce zorunlu bir kürtajım oldu. çok şükür bugünde bu haberi aldım. hiç tavsiyem yok ben gecen ay büyük bir hüsrana ugradım cünkü
kendimi hamile zannediyodum reglim gecikti tüm belirtiler vardı vs vs bi test yaptım negatif
bu ay dedimki salla boşver ne gün hesabı yap ne başka bişey dedim
tuttu bebişim bidenem kuzum çok şükür​

bencede git cnm yaptır kafan rahatlasın ama inş.güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

işte bende bu sabah aynen böyle düşündüm canım..
inşallah senin test pozitiftir..

Son düzenleme:
bilgin bence de olay kafaya çok fazla takmamak oluruna bırakmak bende bu ay ovulasyon testi alıcaktım vazgeçtim

selam kıslar nasılsınız meg fıstığım seni aradığımızda burada buluruz sanırım

leydifıtıkımm

artık adreslerimden birisi de burası oldu :92:
gelicem gene bizim topiğe de,bu gece muhteşem sülüman hürrem halveti var,kaçırmam asla
hatta yoklama da alcem :78:

bilgin senin iyi bir jinekoloğun varmı giittiğin? ben hala bir kişide karar kılamadım benim gibi olan varmı merak ettim

benimde saat gelmek üzere yarım saate çıkıcam karnıma mideme kramplar giriyo resmen ya ölcemmi ne sankim heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…