Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben geldim doktora gittim tamamen benim hatam salak kafam ilaçları yanlış kullanmışım o yüzden kanamam devam ediyo ben böle yapmazdım niye böle anladım bilmiyorum ALLAHtan eşimi dinleyip gittim doktora yoksa ilaçları kullanmaya devam edecektim neyse her iştevardır bi hayır ben heran çıkabiliri annemdeyim şuanda o oruçlu sofrayı hazırlamaya başlarızyavaş yavaş varmı hamiş haberi hiç bugün

doktorun sölediğine göre 1 hafta içinde yine regl olacam nerdeyse 1aydır regli olacam ilaçların zararı yokmuş ALLAHtan ultrasondada baktı herşey yolunda dedi

:kızlar listeye bakyım bilginkız hamişmiş çoooooooooookkkkkkk güzel bi haber cnm çok sevindim inş.herşey yolunda gider korusun RABBİM

sen yoktun dimi canım bugün göremedim hiç seni, nasılsın daha çok var bizim bat zamanına ama sende varmı belirti hissiyat falan bu arada bilginkız hamile sivatan kan testi yaptırmaya gitti inşallah ondanda hayırlı haber alıcaz meg hala test yaptırmadı beklemede. havadisler böyle

derincim bilgin böyle demişti bana

bugün arkadasa temizliğe gittim canım yardıma ,ay 3 katlı ev ne yorulduk yaaa
canım ben dr. gittim ya salı günü bana çikolata kisti galiba 4 cm dedi.ilaç verdi bildiğin 4 tane bitti bile. reglin bitsin gel doğum kontrol hapına başlayabiliriz bakalım küçülecekmi dedi.kendi dr.um değildi ameliyattaymış. canım sıkıldı benimde okuyorum bakıyorum araştırıyorum bu şekilde gebe kalanlar var ama nadir o yüzden bi beklentim yok şu aralar. yumurtamta çatlamamıştı salı günü belki çatlamaz dedi.
bende ablamın dr. randevu alayım dedim 30 haziran demişler hayatta bekleyemem o kadar yarına kendi dr. dan randevu alıcam. bende havadislerde böyle pek parlak değil

merhaba hanımlar dünkü zorunlu ayrılıktan sonra yine aranızdayım. dün dr gittim kan vs verdim sonuç tabi ki negatif annemde hemen belli olmaz dedi zaten bu ayki umutlarım suya düştü sanki :2:

ne güzel aramızda bir arkadaşımız olmuş tebrikle bilginkız Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin meg den hala bir haber yok anladığım kadarı ile ay çatlamıştım ben meraktan

merhaba hanımlar dünkü zorunlu ayrılıktan sonra yine aranızdayım. dün dr gittim kan vs verdim sonuç tabi ki negatif annemde hemen belli olmaz dedi zaten bu ayki umutlarım suya düştü sanki :2:

üzülme canım ya olacak bi gün beklememiz gerekiyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…