nerde yaşıyosunki kuşum? ben balıkesir akçaydayım
daha önce gittiğim dr.um vardı ona gitcem şimdi yine
cnmmmm pazar günü akçaydaydım deniz sezonunu açtım :))
megimmmm okuyamadım eskilari yaptın mı testiii
nasılsınız kızlarrr ??
gel canım gel tam deniz havası valla ama biliyosun burda deniz buz buz mırrrrrrrrr
hangi semtte kalcan evmi otelmi?
canım 7ay önce zorunlu bir kürtajım oldu. çok şükür bugünde bu haberi aldım. hiç tavsiyem yok ben gecen ay büyük bir hüsrana ugradım cünkü
kendimi hamile zannediyodum reglim gecikti tüm belirtiler vardı vs vs bi test yaptım negatif
bu ay dedimki salla boşver ne gün hesabı yap ne başka bişey dedim
tuttu bebişim bidenem kuzum çok şükür
derincim bilgin böyle demişti bana[/Q
hımmmm :44:benim merak ettiğim hesaplamasa bile gün aşırımı ilişkiye girdiler ve regl raihi gelene kadar devam ettilermi çalışmalara:44:
sen yoktun dimi canım bugün göremedim hiç seni, nasılsın daha çok var bizim bat zamanına ama sende varmı belirti hissiyat falan bu arada bilginkız hamile sivatan kan testi yaptırmaya gitti inşallah ondanda hayırlı haber alıcaz meg hala test yaptırmadı beklemede. havadisler böyle
merhaba hanımlar dünkü zorunlu ayrılıktan sonra yine aranızdayım. dün dr gittim kan vs verdim sonuç tabi ki negatif annemde hemen belli olmaz dedi zaten bu ayki umutlarım suya düştü sanki :2:
merhaba hanımlar dünkü zorunlu ayrılıktan sonra yine aranızdayım. dün dr gittim kan vs verdim sonuç tabi ki negatif annemde hemen belli olmaz dedi zaten bu ayki umutlarım suya düştü sanki :2:
evet bende merak ettim şimdi önemlişeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?