benimde saat gelmek üzere yarım saate çıkıcam karnıma mideme kramplar giriyo resmen ya ölcemmi ne sankim heyecandan
benimde saat gelmek üzere yarım saate çıkıcam karnıma mideme kramplar giriyo resmen ya ölcemmi ne sankim heyecandan
heyecan yapmaaaaaaaaaaa
hadi bir güzel haberde sen ver topiğimize
saat kaçta girersin topiğe
evet sivatan kaçta gircen ona göre ayarlayıp gelcem kendimi?
Şimdi haber aldım eşimin kuzeni doğum yapmış bir masal kızımız olmuşBir an önce doğurmam lazım yahu tüm sevdiğim isimleri koyuyolar bir bir bebeklerine
kızlar şimdi şöle söyliyim eğer bebik yoksa ve kocişe kızıp sinir krizi geçirmezsem bu ara asabiyim çok çünki 10 da gelirim topikçiğe
kızlar ben gidiyorum şimdi noluurr dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.akşama görüşürüz kısmetse.kaçar ben kendinize iyi bakın kızçeler
kızlar ben gidiyorum şimdi noluurr dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.akşama görüşürüz kısmetse.kaçar ben kendinize iyi bakın kızçeler
sivatan kocişine niye kızıcan kocana ?sen gel güzel haberlerle .olmazsada bidahaki aya
10 gibi girerim herhalde anca 9 da filan evde olurum.giremezsem bile o saatte saat kaç olursa olsun girer yazarım çatlamamış olursam tabi 1 saate kadar
avatar güseli seçtim seni bilgincimmm
kızlar benimde kocam gelmek üzere ben çıkıyorum akşama gircem merak ediyorum çok
ayyy o saatte hürrem var kız :)))annem gelcek akşama giremezsem sen faceden at bana mesaj cepten girip bakarım ben noluuuuuuuuuuuuur hadi hayırlı haberler veririsin inşallah kuzuuuuum
megiiiiiiim bende balıkesirdeyim kız yakınmışız :) haftaya izmire gelcem dayım rahatsız onu ziyarete.
nilla bak benim de tek çizgi çıktı bugün.. çıkamaz olasıca
istemiyorum tek çızıkkk
bakalım adetim gelmedi ama daha..
allah bağışlasın masal bebeği de inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?