Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar ben yeni geldim nasılsınız???Var mı güzel haberler bir hevesle geldim..oyyy çok sayfa geçmiş okumam imkansız..özet geçiverin bana :))

merhaba kızlar ben yeni geldim nasılsınız???Var mı güzel haberler bir hevesle geldim..oyyy çok sayfa geçmiş okumam imkansız..özet geçiverin bana :))

muhteşemin geyik topiğindeyiz bebeem

ben test yaptım,tek cızıkı gördüm
bilginkız gibeğğğğ

muhteşemin geyik topiğindeyiz bebeem

ben test yaptım,tek cızıkı gördüm
bilginkız gibeğğğğ

canımmm şöyle bi gözattım yazılanlara bilginkız adına acayip sevindim yaa hayırlı olsun inşallah..taktikleri öğrendiniz miiii????? :))))

megcim bi de kan testi yaptır için rahat olsun kuzum inş yanlıştır test

yaptırmam lazım artık evet.. sağol kuzum benim
hayırlısı olsun haklarımızda ne diyim..

bende acaip mutlu oldum bilgin için ya

yaptırmam lazım artık evet.. sağol kuzum benim
hayırlısı olsun haklarımızda ne diyim..

bende acaip mutlu oldum bilgin için ya

yaptır yaptır...darısı bize inşallah canım yaa...Bugün annemin komşusunun hamile olduğunu öğrendim kazaymışş...rabbim dedim bizlere de nasip et inş..Ve bi hamile bayan geldi temmuzda doğumu ay nasıl özendim tez vakitte darısı sana dedi öyle bi amiiinnn demişim ki

halvetim halvetsin halvet :92::92::92::92:
ben de kocemnen hamama gitcemmm sabınlıcam onu bööle yımışakh yımışışakh

iyi geceler kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inş. geçmişi okuyamadım çok fazla ilerlemiş sayfalar
meg canım nasıl haberler yaptın mı test?

Selamün Aleykümmmmm..fıstık baktınmı bebeğin geliyormuuuuuuuu

canımmmmm

tek çizgi.....
biğenmedim o testi ben..
kanda baktırtıcam bi de.. adet olmadım daha çünkü..

umut fakirin ekmeği,napiim :97:

canımmmmm

tek çizgi.....
biğenmedim o testi ben..
kanda baktırtıcam bi de.. adet olmadım daha çünkü..

umut fakirin ekmeği,napiim :97:

Canım olanda 2-3öncesindede çıkıyor 1 hafta öncesinde idrarda çıkanları gördüm.AmA bazı kişilerin adetten 1 hafta 10gün sonra ancak idrarda çıkıyorr.sen kanda yaptır evett ozaman kesin bir şekilde anlaşılır zaten bebeiş varmı yokmuuu.Hakkında hayırlısı olsunnnn..Edebiyat hcamız uğradımı bugünnnn

ben bugün kırmızıları 3 gün önce gördümsinirlerim bozulmaya başladı artıkk çookk kötüyümmm benn

bilgin kızı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ayağını sürüklesin topiğimizde arka arkaya bebek müjdeleri alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…