Canım olanda 2-3öncesindede çıkıyor 1 hafta öncesinde idrarda çıkanları gördüm.AmA bazı kişilerin adetten 1 hafta 10gün sonra ancak idrarda çıkıyorr.sen kanda yaptır evett ozaman kesin bir şekilde anlaşılır zaten bebeiş varmı yokmuuu.Hakkında hayırlısı olsunnnn..Edebiyat hcamız uğradımı bugünnnn
canım ben de bugün test yaptım TEK ÇİZGİ..
regl olmadım daha ama.. bat 13
teşekkürler evitaxım
seyyah hiç gelmedi
kızlaaar rütbe yazan yeri deiştirdim nasıl olmuş :))))))))))) bilginkız taktik verdi mi
ben bugün kırmızıları 3 gün önce gördümsinirlerim bozulmaya başladı artıkk çookk kötüyümmm benn
bilgin kızı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ayağını sürüklesin topiğimizde arka arkaya bebek müjdeleri alalım inşallah
Rica ederim tatlım.Ama bak ciddiye al lafımı yarın kan testini yaptr.Varsa git hemen doktorunaa.Bekleme varsa hemen senide bebeğini de kontrol etsinlerr boşlamaaaaaa
yımırtlarken kasıklarımda gerginlik vardı,sızlama vardı..
ama bişeyim yok şimdi..
azıcık midem kalkık herbişeye o kadar..
halvetler ölmezz
canımmsınn
canım hemen idrarda çıkmazki idrarda çıkması için 1 hafta 10 gün beklemen lazım kan testinde bile negatif çıkabiliyor o yüzden yarın kana baktır:18:
canım hemen idrarda çıkmazki idrarda çıkması için 1 hafta 10 gün beklemen lazım kan testinde bile negatif çıkabiliyor o yüzden yarın kana baktır:18:
ay sen artık eminim kesin hamilesin megimmmmmm
kankam meg 'ime ve diğer tüm arkadaslara hayırlı bebekler diliorum inşallah en kısa zaman da anne olursunuz kızlarallah isteyez özenn herkese versi inşallah birgün evlenirsem eğer bende anne olurum inşallah
Öyle bir çıkıyorkisiz sanırım hiç buradaki gebelik hikayelerine bakmıyorsunuz veya cevrenizdeki kişlerin hikayelerine Kanda tutunmanın sonrasında çıkrr.Çok arkadaş tanıyorum farklı bir sebeple acile gidip gebelik şüphesi oldugu için test yaptıran adetlerine 10gün varken KANDA POZİTİFİ GÖREN.Böylelikle tezini çürütmüş oldum sanıyorum.HI geç döllenme sebebiyle kanda adet gecikmesinden sonra çıkmaz.O ayrı ama çok nadir bir olay..Burada birbirimizi bilgilendirmek iiçin varız.''DOĞRU BİLİYORSAk SÖYLEMELİ,EMİN DEĞİLSEN YALNŞ YÖNLENDİRMEMELİYİZ''
kankam meg 'ime ve diğer tüm arkadaslara hayırlı bebekler diliorum inşallah en kısa zaman da anne olursunuz kızlarallah isteyez özenn herkese versi inşallah birgün evlenirsem eğer bende anne olurum inşallah
inş güzel dileklerin için teşekkürler :)))))))))
kızlar ben yatıyorum fazla kaynatmayın :)) öpüyorum çok iyi geceler..
ay ben en çok bu mesajları beğeniyom :92::92::92:
sağol damlacım yaa inşallahhhhh ahh ahhhh
cümlemizin inşalllahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?