Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkürler evitaxım

seyyah hiç gelmedi

canım ben de bugün test yaptım TEK ÇİZGİ..
regl olmadım daha ama.. bat 13

canım hemen idrarda çıkmazki idrarda çıkması için 1 hafta 10 gün beklemen lazım kan testinde bile negatif çıkabiliyor o yüzden yarın kana baktır:18:

kızlaaar rütbe yazan yeri deiştirdim nasıl olmuş :))))))))))) bilginkız taktik verdi mi

süpperrr
dedi ki,plansız yaptık dikkat etmedik..

ben bugün kırmızıları 3 gün önce gördümsinirlerim bozulmaya başladı artıkk çookk kötüyümmm benn

üzülme canım ya..
önümüzdeki ay denemeye devam..
nasıl olsa gelicek bebeler

bilgin kızı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ayağını sürüklesin topiğimizde arka arkaya bebek müjdeleri alalım inşallah

inşallahhhhh...

Son düzenleme:
Rica ederim tatlım.Ama bak ciddiye al lafımı yarın kan testini yaptr.Varsa git hemen doktorunaa.Bekleme varsa hemen senide bebeğini de kontrol etsinlerr boşlamaaaaaa

piki canım arkadaşım,haklısın

yımırtlarken kasıklarımda gerginlik vardı,sızlama vardı..
ama bişeyim yok şimdi..
azıcık midem kalkık herbişeye o kadar..

halvetler ölmezz

canımmsınn

ay sen artık eminim kesin hamilesin megimmmmmm

canım hemen idrarda çıkmazki idrarda çıkması için 1 hafta 10 gün beklemen lazım kan testinde bile negatif çıkabiliyor o yüzden yarın kana baktır:18:

evet bazen kandan idrara geç geçiyomuş o HCG hormonu..

kanda bellidir herbişey..

temem baktırtiim yarın..

Öyle bir çıkıyorki siz sanırım hiç buradaki gebelik hikayelerine bakmıyorsunuz veya cevrenizdeki kişlerin hikayelerineKanda tutunmanın sonrasında çıkrr.Çok arkadaş tanıyorum farklı bir sebeple acile gidip gebelik şüphesi oldugu için test yaptıran adetlerine 10gün varken KANDA POZİTİFİ GÖREN.Böylelikle tezini çürütmüş oldum sanıyorum.HI geç döllenme sebebiyle kanda adet gecikmesinden sonra çıkmaz.O ayrı ama çok nadir bir olay..Burada birbirimizi bilgilendirmek iiçin varız.''DOĞRU BİLİYORSAk SÖYLEMELİ,EMİN DEĞİLSEN YALNŞ YÖNLENDİRMEMELİYİZ''

Son düzenleme:
kankam meg 'ime ve diğer tüm arkadaslara hayırlı bebekler diliorum inşallah en kısa zaman da anne olursunuz kızlar allah isteyez özenn herkese versi inşallah birgün evlenirsem eğer bende anne olurum inşallah

kankam meg 'ime ve diğer tüm arkadaslara hayırlı bebekler diliorum inşallah en kısa zaman da anne olursunuz kızlar allah isteyez özenn herkese versi inşallah birgün evlenirsem eğer bende anne olurum inşallah

inş güzel dileklerin için teşekkürler :)))))))))
kızlar ben yatıyorum fazla kaynatmayın :)) öpüyorum çok iyi geceler..

tşk ederim bilgilerin için canım arkadaşım ama ben sadece çevremde çok fazla gebelik olayları yaşadığım için dedim şuan ablam dahil çevremde çok fazla hamile kişi var ve dün hastanede kan verdim ve gerekli bilgileri aldım hcg hormonu kanda az miktarda yükseliyor ilk haftada 2-3 haftadan sonra her gün daha fazla yükselmeye başlıyor ben sadece gidip kan testi yaptırmasını ve emin olmasını istedim

ek bilgi

Teorik olarak kanda 10 miliinternasyonel unite/ml üzerinde HCG hormonu düzeyinin saptanması ile "gebelik teşhisi" konulabilir.

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

sağol kankaların gülü bülbülü
amin inşallahh bebeklenicez zamanı geldiğinde,heppimiz...

inş güzel dileklerin için teşekkürler :)))))))))
kızlar ben yatıyorum fazla kaynatmayın :)) öpüyorum çok iyi geceler..

iyi uykular kuzum,görüşürüz

ay ben en çok bu mesajları beğeniyom :92::92::92:

sağol damlacım yaa inşallahhhhh ahh ahhhh
cümlemizin inşalllahhhhh...

canım benim kuzende kaza sonucu gebe şuan 1,5 aylık oda ilk belirti olarak koku hissiyatı dedi onun için dedim canım yanlış bilgi verip yönlendirmek istemem kimseyi tek dileğim isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…