heee bi de beennn,
vahşi batınınnnn ennn hızlııı.......... adet kontrolü yapan şahsiyetiyimdir..(sansürlü yazdım niyeyse)
ben batının en hızlı don indirip,regl olmuşum mu diye bakabilen kişisiyimmm :92::92::92::86::86::86:
iddia ediyum..
wcye gitmeden hemidehemide her 3 dakkada bir
oldumu bi bakayımm dediydim
şartlanmadığın çok daha iyi ne güzel sitressiz günler geçiriyorsun maşallah inşşş sonuç süper olacak
bana son 2 gün geliyorlar
ama bu ay yumurtlama da çalışma olmadı diye çok rahatımm
Hımm bana gelmeleri çok normal o zamandemekki zamanım gelmiş benim
valla ilk defa denedim oldu bee rica ederim canım sende daha güzeli olur canımşifaaaa
ay sağol yaa
bende 5 kişi ekledim bugün ama 3 kişiden sonrası kaydı ya isimler bat günlerinde falan çıktıydı:26:
rahatım diyosun ya,valla bebek gelmiştir sana bak..
yani inşallahhhhhhh
en doğru seçim canım sitres deli ediyor adetacanım gecen ay çok stresle bekledimm olmadı...
o yüzden boşa kendimi üzmek istemiyorum..
ama yumurtlama günümde çalışma olsaydı yine stresle bekler test denerdim...
ama bu ay rahatımm...
tutmazsa da çok üzülmem...
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy hepimize gelmiş olsun inşşş
en doğru seçim canım sitres deli ediyor adetainşşşşş emeğinizin karşılığını göreceksiniz
valla ilk defa denedim oldu bee rica ederim canım sende daha güzeli olur canımhiç kaydırmadan dene x leri silince aynı hizaya y leri silince aynı hizaya yaz bide
bilmiyorum ama genellikle öyle söylemezler mi..
'o kadar uğraştık olmadı olmadı, hiç dikkat etmedik,oluverdi..'
hadi inşallahhhh
çok haklısın canım bende çok sitres yapıp gecikmeli adet olanlardanımaslında canım öğrendikçe stres yapıyoruz...
ya da mesela birşey uyguladıgımızda olma şansı artıyor daha büyük umut oluyor bu da bize stres olarak geri dönüyor...
bu 7. ayım kaçırmış olsam da minicik bir umudum var...
ama stressiz beklemeye çalışıyorumm...
stres yapınca adetim gecikir diye korkuyorum çünkü...
inşş hep birlikte görüşücez canımmm
evet canım dur bende deneim kafama göre tarih atayım bakalım olacak mı ? beni oyunlardan bilirsin bende inatçıyımdır sende benim gibisin :86::86::86::86::86:valla bak aynen dediğin gibi denedim..
aynı hizzada olmasına dikkat ettim..
ama bişey var,olmadı..
halletcem ama,inatçıyımdır üstünüze afiyet :86:
çok haklısın canım bende çok sitres yapıp gecikmeli adet olanlardanımçok kötü yaaa sen böyle devam et inşallah süpriz doğacak topiğe
evet canım dur bende deneim kafama göre tarih atayım bakalım olacak mı ? beni oyunlardan bilirsin bende inatçıyımdır sende benim gibisin :86::86::86::86::86:
canım benim ilk korunmasız geçirdiğim ayımda 21. gün gecikti stres yaptıgım için...
benim ilk hamileliğim ilk deneme de ve tek ilişkide tutmustu...
ben de ona güvenerek ilk deneme de olacak diye düşünüp adetimi geciktirdimm..
o yüzden dikkat etmeye çalışıyorumm...
inş canımm inş hep birlikte büyük bir süpriz yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?