Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar iyi geceler ben yatıyım artık sabah uyku haliyle zayi etmezsem şayet ilk idrarımla testimi yapıyım haber ederim sizlere.Tatlı uykular...

temem canımm dadlu rüyalar..
ilk iş gel haber ver e mi canım benim..
hayırlısı olsun inşallahhh..

evet elimizden geldiğince rahat olmalıyız inşallah canım hep birlikte müjdeler veririz
oyun arkadaşım benim

yeti öküzcanı var ya,ben ona takığım oyunlarda
evet canım sen Yeti cisin :81: ve gayette başarılısın maşallah ama tom ve jerry oyununu çözmüş ve güzel skor yapmışsın ben hala çözemedim :44: neyse işte oyunlarda da atıveriyoruz sitresi

ilk deneme ve tek bir ilişki..
şimarik arkadaşımızda olduğu gibi yani..
ya işte olcak olduktan sora tutuyo dimi ya..

evet canımmm allahım yeter ki ol desinn...

bi de ben tek ilişki 15. gün hamile kalmışımm..
ve ertesi gün yola çıkıp ist a ailemin yanına gittim 25 saat yol yaptım düşün...

iyi geceler canım hoş geldin eee öyle koskoca kk da bir sürü topik var ama burayı sevdim zaten tazecik bugün açıldı bu topik gel sende katıl bize

ya demek yeni açıldı sayfalar baya ilerlemiş okumaya üşendim.
Hayırlı olsum inş.ilk hamile haberini yarın alırız

teşekkürler
oyunlarda senin rekorların muhteşem ama :92: kaç tane var ki :44: çookkkkk
tom ve jerry de rekor skorum var canım..
hiç fire vermeden bitiriyorum..
istersen sana anlatırım..
ama asıl ilgilendiğim,yeti öküzcan heyvanı,penguencikleri öldürüyu,süründürüyu(biz bişe yapmıyoruz ama)

Kızlar iyi geceler ben yatıyım artık sabah uyku haliyle zayi etmezsem şayet ilk idrarımla testimi yapıyım haber ederim sizlere.Tatlı uykular...
güle güle canım inşallah güzel haberlerle dönersin sabah aramıza
Herkese iyyi geceler benim gözelerim kapanıyor...
iyi geceler canım görüşmek üzere tatlı rüyalar

iyi geceler canım hoş geldin eee öyle koskoca kk da bir sürü topik var ama burayı sevdim zaten tazecik bugün açıldı bu topik gel sende katıl bize

topiğimiz çok cici
evet gel katıl bize,ne güzel olur

evet canımmm allahım yeter ki ol desinn...

bi de ben tek ilişki 15. gün hamile kalmışımm..
ve ertesi gün yola çıkıp ist a ailemin yanına gittim 25 saat yol yaptım düşün...

olacakmış işte..
Allahın işi dimi..
gene olcak edam bat 19um hayırlısıyla inşallahhh...

teşekkür ederiz

kızlar selam yeni gördüö burayı hayırlısı olsun hepimiz için uğurlu gelsin topikimiz :)

nasılsınız ??

evet canım çenebazlar birleşince sayfalar ilerledi inşallah canım yaaa bizler hepimiz en kısa zamanda hamiş müjdemizi paylaşırız

rica ederim canım sağol canım sevdiğim ve başarabildiğim oyunlarda iyiyim evet yaaaa açıkcası ben daha çok mouse ile oyunlara takılıyorum klayve yön ,harf tuşları ile oynanan oyunlara sinir oluyorum hiç oynamıyorum ( çünkü beceremiyorum :86:) aslında biraz daha oynayım tom ve jerry i çözemezsem senden tarif alırım çok sağol canım evet yaaa yeti yi kocişim hiç sevmiyor ben oynarken bile kapat yaaaa bu ne diyor oynatmıyor ( bazı oyunları kocişimde oynar ) ama skor yapmaz o tüm skorlar kendi alınterim el emeğim işte karı-koca genelde hafta sonları eşim evde olduğu için oyunlara takılırız

tom ve jerry de fiks hareketler ve seçimler var canım..
bu her bir level için geçerli..
çözersin sen inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…