Kızlar iyi geceler ben yatıyım artık sabah uyku haliyle zayi etmezsem şayet ilk idrarımla testimi yapıyım haber ederim sizlere.Tatlı uykular...
Herkese iyyi geceler benim gözelerim kapanıyor...
şifa iyi geceler canım demek başka sayfalarada takılıyorsun yakaladım
evet elimizden geldiğince rahat olmalıyızcanım benim ilk korunmasız geçirdiğim ayımda 21. gün gecikti stres yaptıgım için...
benim ilk hamileliğim ilk deneme de ve tek ilişkide tutmustu...
ben de ona güvenerek ilk deneme de olacak diye düşünüp adetimi geciktirdimm..
o yüzden dikkat etmeye çalışıyorumm...
inş canımm inş hep birlikte büyük bir süpriz yapalımm
evet canım sen Yeti cisin :81: ve gayette başarılısın maşallahoyun arkadaşım benim
yeti öküzcanı var ya,ben ona takığım oyunlarda
selaaamm :79:
iyi geceler canım hoş geldinşifa iyi geceler canım demek başka sayfalarada takılıyorsun yakaladım
ilk deneme ve tek bir ilişki..
şimarik arkadaşımızda olduğu gibi yani..
ya işte olcak olduktan sora tutuyo dimi ya..
iyi geceler canım hoş geldineee öyle koskoca kk da bir sürü topik var ama burayı sevdim zaten tazecik bugün açıldı bu topik gel sende katıl bize
evet canım sen Yeti cisin :81: ve gayette başarılısın maşallahama tom ve jerry oyununu çözmüş ve güzel skor yapmışsın ben hala çözemedim :44: neyse işte oyunlarda da atıveriyoruz sitresi
güle güle canım inşallah güzel haberlerle dönersin sabah aramızaKızlar iyi geceler ben yatıyım artık sabah uyku haliyle zayi etmezsem şayet ilk idrarımla testimi yapıyım haber ederim sizlere.Tatlı uykular...
iyi geceler canım görüşmek üzere tatlı rüyalarHerkese iyyi geceler benim gözelerim kapanıyor...
dadlu rüyalar yellowum bebikim
iyi geceler canım hoş geldineee öyle koskoca kk da bir sürü topik var ama burayı sevdim zaten tazecik bugün açıldı bu topik gel sende katıl bize
evet canımmm allahım yeter ki ol desinn...
bi de ben tek ilişki 15. gün hamile kalmışımm..
ve ertesi gün yola çıkıp ist a ailemin yanına gittim 25 saat yol yaptım düşün...
ya demek yeni açıldı sayfalar baya ilerlemiş okumaya üşendim.
Hayırlı olsum inş.ilk hamile haberini yarın alırız
olacakmış işte..
Allahın işi dimi..
gene olcak edam bat 19um hayırlısıyla inşallahhh...
evet canımmm...
inş tekrar yaşayacagım o duyguyu
hepimiz hepimiz yaşayalım inşş
evet canım çenebazlar birleşince sayfalar ilerlediya demek yeni açıldı sayfalar baya ilerlemiş okumaya üşendim.
Hayırlı olsum inş.ilk hamile haberini yarın alırız
rica ederim canımteşekkürler
oyunlarda senin rekorların muhteşem ama :92: kaç tane var ki :44: çookkkkk
tom ve jerry de rekor skorum var canım..
hiç fire vermeden bitiriyorum..
istersen sana anlatırım..
ama asıl ilgilendiğim,yeti öküzcan heyvanı,penguencikleri öldürüyu,süründürüyu(biz bişe yapmıyoruz ama )
kızlar selam yeni gördüö burayı hayırlısı olsun hepimiz için uğurlu gelsin topikimiz :)
nasılsınız ??
hoş geldin canımkızlar selam yeni gördüö burayı hayırlısı olsun hepimiz için uğurlu gelsin topikimiz :)
nasılsınız ??
evet canım çenebazlar birleşince sayfalar ilerlediinşallah canım yaaa bizler hepimiz en kısa zamanda hamiş müjdemizi paylaşırız
rica ederim canımsağol canım sevdiğim ve başarabildiğim oyunlarda iyiyim evet yaaaa açıkcası ben daha çok mouse ile oyunlara takılıyorum klayve yön ,harf tuşları ile oynanan oyunlara sinir oluyorum hiç oynamıyorum ( çünkü beceremiyorum :86:) aslında biraz daha oynayım tom ve jerry i çözemezsem senden tarif alırım çok sağol canım evet yaaa yeti yi kocişim hiç sevmiyor ben oynarken bile kapat yaaaa bu ne diyor oynatmıyor ( bazı oyunları kocişimde oynar ) ama skor yapmaz o tüm skorlar kendi alınterim el emeğim işte karı-koca genelde hafta sonları eşim evde olduğu için oyunlara takılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?