evet canım rastgele bi tane seçiyom hopppp suya dalıyooooo işe yaramıyor ne seçersem seçeyimtom ve jerry de fiks hareketler ve seçimler var canım..
bu her bir level için geçerli..
çözersin sen inanıyorum ben
kızlar selam yeni gördüö burayı hayırlısı olsun hepimiz için uğurlu gelsin topikimiz :)
nasılsınız ??
evet canımmm...
inş tekrar yaşayacagım o duyguyu
hepimiz hepimiz yaşayalım inşş
şu haziran,temmuz yada ağustosta gebe kalabilsek ne güzel olucak ya..
en sıcak aylarda küçücük karınla rahat oluruz..
kışın ya da bahara girerken de doğururuz dimi..
evet canım harika olur gerçekten...
benim kasımda hamile kalmıştım doğumum agustos ortasına geliyordu...
ilk baharda doğum güzel olur bence
hamdolsun iyiyim canım sağol sen nasılsın görüşmeyelihoşbulduk kızlar nasılsınız ??
uyumadan bakayım dedim bi kim var kim yok :)
ince hesap-güzel hesapşu haziran,temmuz yada ağustosta gebe kalabilsek ne güzel olucak ya..
en sıcak aylarda küçücük karınla rahat oluruz..
kışın ya da bahara girerken de doğururuz dimi..
hoşbulduk kızlar nasılsınız ??
uyumadan bakayım dedim bi kim var kim yok :)
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçift mesaj gidicene,çift çizgiyi görsek ya
evet yaaa bu kızlar zehir gibilerçok hızlı ilerliyorsunuz ay takip edemiyorum
evet canım rastgele bi tane seçiyom hopppp suya dalıyooooo işe yaramıyor ne seçersem seçeyimbida ha bidaha denerim bakalım neler olacak
çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştimbence en güzel hamilelik kışın olan güneşli havada herkez dişarda gözün gezmede oluyor dötünün üzerinde oturamıyorsun bence bizim gibi zor bulan arkadaşlar dinlenerek geçirmeli hamileliğini kışın soğuk olur evinde oturursun hemde dikkat çekmezsin nazara gelmezsin DEMİ
çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştimInşallah canım gönlümüzce sağlıklı ve hayırlıca olur
hımmmmm alsam mı kiher bir levelda neleri seçeceğini söyliim mi bebeem :92:
bence en güzel hamilelik kışın olan güneşli havada herkez dişarda gözün gezmede oluyor dötünün üzerinde oturamıyorsun bence bizim gibi zor bulan arkadaşlar dinlenerek geçirmeli hamileliğini kışın soğuk olur evinde oturursun hemde dikkat çekmezsin nazara gelmezsin DEMİ
evet canım doğru yaa seninde cennette meleklerin inşallah en kısa zamanda olucak cani gönülden dua ediyorumtecrübeyle sabittir
selam canım hoş geldinsıcacık yepyeni bi gebelik topiği,
meg topiğin hayırlı ugurlu olsun..
hamdolsun iyiyim canım sağol sen nasılsın görüşmeyeligaliba biz gece kuşları buradayız
ince hesap-güzel hesaphayırlı zaman ne zamansa artık inşallah o zaman olsun amaaaa keşke elimizde olsaydı neyse başta sağlık olsun inşşş her şey gönlümüzce olsun
ne uyuması şeboooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?