Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tom ve jerry de fiks hareketler ve seçimler var canım..
bu her bir level için geçerli..
çözersin sen inanıyorum ben
evet canım rastgele bi tane seçiyom hopppp suya dalıyooooo işe yaramıyor ne seçersem seçeyim bida ha bidaha denerim bakalım neler olacak

çift mesaj gidicene,çift çizgiyi görsek ya

Son düzenleme:
evet canımmm...
inş tekrar yaşayacagım o duyguyu

hepimiz hepimiz yaşayalım inşş

şu haziran,temmuz yada ağustosta gebe kalabilsek ne güzel olucak ya..
en sıcak aylarda küçücük karınla rahat oluruz..
kışın ya da bahara girerken de doğururuz dimi..

hoşbulduk kızlar nasılsınız ??

uyumadan bakayım dedim bi kim var kim yok :)
hamdolsun iyiyim canım sağol sen nasılsın görüşmeyeli galiba biz gece kuşları buradayız
şu haziran,temmuz yada ağustosta gebe kalabilsek ne güzel olucak ya..
en sıcak aylarda küçücük karınla rahat oluruz..
kışın ya da bahara girerken de doğururuz dimi..
ince hesap-güzel hesap hayırlı zaman ne zamansa artık inşallah o zaman olsun amaaaa keşke elimizde olsaydı neyse başta sağlık olsun inşşş her şey gönlümüzce olsun

bence en güzel hamilelik kışın olan güneşli havada herkez dişarda gözün gezmede oluyor dötünün üzerinde oturamıyorsun bence bizim gibi zor bulan arkadaşlar dinlenerek geçirmeli hamileliğini kışın soğuk olur evinde oturursun hemde dikkat çekmezsin nazara gelmezsin DEMİ

evet canım rastgele bi tane seçiyom hopppp suya dalıyooooo işe yaramıyor ne seçersem seçeyim bida ha bidaha denerim bakalım neler olacak

her bir levelda neleri seçeceğini söyliim mi bebeem :92:

çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim inşallah canım gönlümüzce sağlıklı ve hayırlıca olur

evet haklısın..
kış hamileliği en güzeli bencede..

sende istiyosun bebek?
bat kaç?
listeye katılmak ister misin?

bende iyim kızlar kayınvalidemler bizdeydi gittiler bende buraya geldim hemen :))
offf içimden hep bu ay hamile kalmak geçiyor inşallah olur birde kayınvalidem rüya görmüş bebeğimiziz olmuş inşallah çıkarr
gündüzde giriyorum ama gece daha iyi sanki :))

ne uyuması şeboooo

meg im sizi bırakıp gidemiyorum zaten çoook uykum gelince kaçarım :))

ay sonuna kadar nasıl bekliycem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…