valla canım kafadan da atsan kafaya da koysan işte vakti saati gelmedikçe olmaz kiya bide ilişkiye girerken bebek düşüncesini kafamızdan çıkartmamız gerekiyomuş ama nasıl olcak o iş anlamadım ben.biz zaten direk bebiş için o işi yapıyoruz yani otomatik olarqak odaklıyız
canım kanda negatif mi çıktı şimdiolsun canım daha yolun en başındasınız hayırlısı ne ise o olsun o zaman olsun inşallah öptüm kocamannnn
valla canım kafadan da atsan kafaya da koysan işte vakti saati gelmedikçe olmaz kiinşallah sitressiz bol sabırlı emeğimizin karşılığını hepimiz göreceğiz
canım sana vereyim hediyem olsunşifacığımmm avatarını çok beğendim canım
ya bide ilişkiye girerken bebek düşüncesini kafamızdan çıkartmamız gerekiyomuş ama nasıl olcak o iş anlamadım ben.biz zaten direk bebiş için o işi yapıyoruz yani otomatik olarqak odaklıyız
inşallah ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahallah inşallah hepimizin önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun
aynen canım yaa o nıyetle gireriyotum sanki normalde her gece her gece olurmu yanı ama düşünmiyecegim hadi bunu geçtin son adetime 1 hafta kala acaba varmı dir oyle sıkıntıya giriyorum ki ömrümden ömür gidiyor artık sıkıntı stres yok ne zaman nasip olursa durmak yokk yüzümüz gülenedek
canım senin batın bugündü eğer adet olmazsan hafta sonu yaptırsan kan testimeg tam olarak neydi çıkan değer bi söliyebülürmüsün hayatım ya merak ettim benim 2,91 di
aynen canım ya adetime 6 gün kaldı benimde heyecan basıyor bide biz yumurtlama gününede dikkat etmedik neyin heyecanıysa ama bellide olmaz.acaba diyorum işte cumartesi kan testinde çıkarmı ki
aynen öyle bon bon şekerimtek tek alıntılayıp cevap yazamadım canlarım özür dilerim..
hafiften sarsıldım tabii sonucu alınca..
ama yıkılmış değilim gerçekten..
bi olaya sadece o amaç için odaklanmak da can sıkıcı..
keyifli hale getirmek gerek halveti evet.. (hamam iyi fentesiii efet)
bi de tammm yumurtlama döneminde yapılması başarılsa bile,sonuç olumlu olacak diye de bişey yok sanırım.. bunu da anlamış bulunmaktayım..
sonuç olarak halvetten zevk alıp,başkaca bişeye tam gaz odaklanmamamız gerek..
akışına bırakabilmeyi başarmak gerek.. sanırım..
dene ama mutlaka eminim sitressiz olacak halvetlerbebek konusunu kafamdan nasıl atıyımkii, çokk zor
dün gece eşim halvete geldii, ee bugün bebek yapma günü değil ne oluyoruz dedim adama
bebek yapmak için sevişmiyorum seninle dedi kızdı bana :44: o kadar odaklanmışım ki konuya, çıkamıyorum
aynen öyle bon bon şekerim
bebek konusunu kafamdan nasıl atıyımkii, çokk zor
Dün gece eşim halvete geldii, ee bugün bebek yapma günü değil ne oluyoruz dedim adama
Bebek yapmak için sevişmiyorum seninle dedi kızdı bana :44: O kadar odaklanmışım ki konuya, çıkamıyorum
meg tam olarak neydi çıkan değer bi söliyebülürmüsün hayatım ya merak ettim benim 2,91 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?