bencede canım aksatma.burun kanaman havalardan olabbilir muhtemelen,ya da tıkanıktı diosun ya silmeye çalışırken farketmeden kılcal damarımız çatlatıyoruz.ondan da olabilir.ama yinede bi doktora görün.hele de tekrarlarsa...
canim inanmiycaksin ama burun kanamasida bir hamilelik belirtisi..benim iki arkadasimda hamileligin ilk zamanlarinda burun kanamasi gecirdiler doktor bazi hamileliklerde görülür böyle durumlar demis.tabi sen yinede bir doktora görün icin rahat etsin
kızalr bişe daha soracamçift günlerde ilişkiye giriyoruz diyenlker ozamanlar daha mı yüksek oluyor hamile kalmak
Kızlar hamile kalmak için neler yapıosıunuzzz baana yadımcı oln lütfen içtiğiniz çay yada kür ler var mı ?
kızalr bişe daha soracamçift günlerde ilişkiye giriyoruz diyenlker ozamanlar daha mı yüksek oluyor hamile kalmak
yok canım daha çok oluyor diye değil..gün aşırı ilişki önerilen.bir gün olup birgün olmaması sperm kalitesini artırıyormuş.Bu ay ilk günüm ve çift sayıları deniyorum.Dilerim rabbim bu ay bebek nasip eder bize ama olmazsa bir dahaki ay da tek sayıları deneyeceğiz.bebek için en uygun zaman reglden itibaren 10,12,14,16,18. günlermiş..
biz özel bir kür uygulamıyoruz cnm
yok canım daha çok oluyor diye değil..gün aşırı ilişki önerilen.bir gün olup birgün olmaması sperm kalitesini artırıyormuş.bu ay ilk günüm ve çift sayıları deniyorum.dilerim rabbim bu ay bebek nasip eder bize ama olmazsa bir dahaki ay da tek sayıları deneyeceğiz.bebek için en uygun zaman reglden itibaren 10,12,14,16,18. Günlermiş..
Biz özel bir kür uygulamıyoruz cnm
regl başladığı günden sayarak 10.12.14.16.18.günlerdeğil mi
ben hiç dikkat etmiyorum çift tek günlere eşim vadiyeli calışıo ne zaman denk gelirse.....
valla ben hamile kalabilmek için tedavimden başka bişey yapmıyorum kür filan sadece alışkanlık birazda açık çayın içine karanfil atıp içiyom ben zaten içiyodum normalde çayı karanfilli sonradan öğrendim hamile kalmaya yardımcı oluyomuş diye o kadar başka bişey yapmıyorum
Ben tek çift bakmıyorum çünkü tedavimi olduğum için takipteyim dr söylüyo şu günler olsun diye ama ara verin 1 gün yani günaşırı demiyo özellikle bol bol çalışma diyo
bizim bu ay ilk deneme böyle deneyelim dedik bakalım cnm hayırlısı inşallah.en önemlisi yumurtlama günleri zaten
evet bende bu ayyy yumurtlama günlerime takir edicem bide öylr deneyelim bakalım inş nasip ulurrr .bakalımm temmuz ayını şimdiden sabırsızlıkla bekliyorumm
kızlar ben çıkıyorum azıcık çalışayım bilgisayar başında oturmaktan yoruldum hepinizi öptüm güzel haberler gelir inşallah bugün byesssssssssss
aynen cnm ya bat 4 temmuz tam yumurtlama dönemimdeyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?