Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

efet canım... ama hiç birinin başka bi sebebi olsun istemiyorum hamilelikten başka:)) yarın artık.. işin tuhaf olanı zaten özel bi tıp merkezinde çalışıyorum ama kan testlerini burda yaptırmak istemiyorum:))

:)) biliyorum canım bende internette okudum az önce.. inş. öledir... allahçıığım isteyen bekleyen herkese hepimize hamişliği nasip etsin...:))

kızalr bişe daha soracamçift günlerde ilişkiye giriyoruz diyenlker ozamanlar daha mı yüksek oluyor hamile kalmak

yok canım daha çok oluyor diye değil..gün aşırı ilişki önerilen.bir gün olup birgün olmaması sperm kalitesini artırıyormuş.Bu ay ilk günüm ve çift sayıları deniyorum.Dilerim rabbim bu ay bebek nasip eder bize ama olmazsa bir dahaki ay da tek sayıları deneyeceğiz.bebek için en uygun zaman reglden itibaren 10,12,14,16,18. günlermiş..
biz özel bir kür uygulamıyoruz cnm

Kızlar hamile kalmak için neler yapıosıunuzzz baana yadımcı oln lütfen içtiğiniz çay yada kür ler var mı ?

valla ben hamile kalabilmek için tedavimden başka bişey yapmıyorum kür filan sadece alışkanlık birazda açık çayın içine karanfil atıp içiyom ben zaten içiyodum normalde çayı karanfilli sonradan öğrendim hamile kalmaya yardımcı oluyomuş diye o kadar başka bişey yapmıyorum

kızalr bişe daha soracamçift günlerde ilişkiye giriyoruz diyenlker ozamanlar daha mı yüksek oluyor hamile kalmak

ben tek çift bakmıyorum çünkü tedavimi olduğum için takipteyim dr söylüyo şu günler olsun diye ama ara verin 1 gün yani günaşırı demiyo özellikle bol bol çalışma diyo

regl başladığı günden sayarak 10.12.14.16.18.günlerdeğil mi

ben hiç dikkat etmiyorum çift tek günlere eşim vadiyeli calışıo ne zaman denk gelirse.....

bende bişi yapmıyorum ama okudugum zaman kimi kürlerden kimiğ çaydan bahsediyor bende merak ettim doğrusu..

kızlar ben çıkıyorum azıcık çalışayım bilgisayar başında oturmaktan yoruldum hepinizi öptüm güzel haberler gelir inşallah bugün byesssssssssss

Ben bu ay cok ümitlenmiştim adetimde 3 gün geçince tamam bu sefer oldu dedim ama hevesim yarım kaldı inş bıdaki ay nasip olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…