Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben geldim batlarım

kan tahlili yaptırdım,yeni girdim eve..
yarım saat orda sonucun çıkmasını bekledim..

sonuç NEGATİF.............

moralsiz değilim.. zira ilk denemeydi..
tutturamamışız demek bu ay..
adet olmadım daha ama.. stresten olabilir sanırım..

eee ne var ne yok bakalım

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım.temmuzda inşallah.ama neden adet olmadın acaba. geç döllenme olmuş olabilir miki :18:

megcimmm hayırlısı olsun cnm moralinin iyi olmasına çok sevindim zaten bi yerde okumuştum ilk ayda olma ihtimali %20 falanmışş..İnşallah temmuz annesi olacaksın cnm.. :)))

hayırlısı olsun canım inş temmuz ayı uğurlu gelecek bizlere

ya ben sizi çoookkk seviyorummmmmmm.......

sevindiremedim sizi ben (( buna da üzülüyorum..

hayırlısı olsun cnm geçen ay benimde 8 gün gecikmişti dr bile stresten dedi

canım hoş geldin, çatır çatır çatladım valla
ahh megim ahh bende kendimden umutlu değilim, stres ve sürekli bu konuyu konuşmamız nedeniyle vücut biyolojik tepki veriyor galiba, beraber devam edeceğiz, durmak yok yola devam canımmmmmmmmm elbet zafer bizim olacak

Benim daha 15 gün var bugün kasık ağrısı hissetmeye başladım, kesinlikle psikolojik olduğuna inanıyorum artık

senle benim ilk deneme zaten, halvete devam, yalnız değüşük fanteziler bulmamız lazım lakinnnnnnnnnn papaz hergün pilav yemiyorr
ilkide hamam sefası olabilir

megcim benimde bugün olması gerekiyodu gelen giden yok 1 gün arayla aynı kaderi paylaşıyoruz olsunnn kendimizi üzmüyoruz sadece ilerki maçlara odaklanıyoruz

kocamı aradım söyledim..
üzülmeyelim..
denemeye devam dedi..

söz bida da sızıp kalmıcam..
hep halvet etcez temmuzda dedi..

anaağğmmm seviniim mii,korkiim mii bilemedim

Allah razı olsun sizden canlarım batlarım
iyi ki varsınız

Son düzenleme:
ya bide ilişkiye girerken bebek düşüncesini kafamızdan çıkartmamız gerekiyomuş ama nasıl olcak o iş anlamadım ben.biz zaten direk bebiş için o işi yapıyoruz yani otomatik olarqak odaklıyız

Allah razı olsun sizden canlarım batlarım
iyi ki varsınız
canım kanda negatif mi çıktı şimdi olsun canım daha yolun en başındasınız hayırlısı ne ise o olsun o zaman olsun inşallah öptüm kocamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…