Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hımmm tmm canım...

meg biraz önce in cin top oynuyordu...
sen geldin baya kalabalıklaştı topik.....
sevenlerin çok sanursam
sevilmez mi be yaaaaaa :92: bonbon şeker hem bize özel raks ediyor ne kaaa şanslıyız heemm ben malesef ceeee demeye geldim çıkıcam 1-2 dk ya

bikaç gündür evde değildim..
anca bugun girebildim..
he yav ben de adet oldum
napalım çalışmalara tekrar başlayacağız
yav bıktım banyo yapmaktan
zature netın olacam artık
adet bitiminde yine başlayacağız :84:

ulaaaa ben burda şu an görünmez miyim ki :44: kimse beni görmüyor :86: prosuzda olabiliyormuş

evine hoş geldin evimize de hoş geldin tatlım :87: üzülme lütfen herşeyde vardır bir hayır demeliyiz vakti satti hayırlı sağlıklıca temmuz ayınadır inşallah

doğru söze ne denilir...

evine hoş geldin evimize de hoş geldin tatlım :87: üzülme lütfen herşeyde vardır bir hayır demeliyiz vakti satti hayırlı sağlıklıca temmuz ayınadır inşallah

yok üzülmüyorum
zati bu ay ilk siftahımızdı
allah büyük
ne edek
aynen çalışmalara devam

slm herkese ben kimse yokken oyun oynayım dedim bu topic takılı kalmış bende dalmışım oyuna sizde bayağı ilerlemişsiniz sohbette birde kaynım bende bu gece onunla sohbet derken zamanda geçmiş

evitax sen ne kadar küçük evlenmişsin canım benim eee ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır ben evlenmeye anca karar verdim ki aniden oldu 25 de evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…