ooo oyun arkadaşlarımız çoğalıyorr hoş geldin canımslm herkese ben kimse yokken oyun oynayım dedim bu topic takılı kalmış bende dalmışım oyuna sizde bayağı ilerlemişsiniz sohbette birde kaynım bende bu gece onunla sohbet derken zamanda geçmiş
sevindim canım pc kendine gelmişheee tmmm bi daha hata istemem
cok şükür pc kafayı yemedi
ben görebiliyorum artıkın şifammm
miyaba tatlım hoş geldin nasılsınHerkese miyebaaaaaaBen geldim
gidicemmm canımmm yaaa bi 5 dk daha uzatayım bariben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam
pılımı pırtımı toplar giderim
Herkese miyebaaaaaaBen geldim
megim senin adetin kaç güğn geçti? normalde kaçgünde bir oluyosun ve kaç gün sürüyo adetin.ve adetlerin düzenlimi?
selam cicişlermeg adet mi oldun :97: olsun bee sağlkı olsun hürrem bi daha ne zaman gibeğim derse bizde deriz nolcekki :86: şaka bi yana kısmet bu iş belli olmaz ve yolun en başındasın :92: nasılsınız kızlar seyyah naber kız yoktun kaç gündür sivatan damı adet oldu seyyah sende mi :26: :97: olsun başta sağlığımız her zaman sabırlı ve güçlü olmalıyızzzz :92: papatyam naber canım eee diğer kızlar herkes iyimi
hımmm tmm canım...
meg biraz önce in cin top oynuyordu...
sen geldin baya kalabalıklaştı topik.....
sevenlerin çok sanursam
sevilmez mi be yaaaaaa :92:bonbon şeker hem bize özel raks ediyor ne kaaa şanslıyız heemm ben malesef ceeee demeye geldim çıkıcam 1-2 dk ya
ben seni hissediyum bilem bebeemulaaaa ben burda şu an görünmez miyim ki :44: kimse beni görmüyor :86: prosuzda olabiliyormuş
Meg şirin kız
halvet işlemi başarı ile gerçekleşmiştirama ki banyo ya gitme usulü kaldı ondan bu acelem :92:
millet geldi
benım uykum geldi
bu nasıl iş yaaa
hoşgeldinnnnnnnn
illa aksilik olacak yaaaamillet geldi
benım uykum geldi
bu nasıl iş yaaa
millet geldi
benım uykum geldi
bu nasıl iş yaaa
biz gece kuşları sohbet gece yarısından sonra daha zevkli
ooo oyun arkadaşlarımız çoğalıyorr hoş geldin canımmeg sakın zolder oyununa bakma :86:
evitax sen ne kadar küçük evlenmişsincanım benim eee ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır ben evlenmeye anca karar verdim ki aniden oldu 25 de evlendim
yoktun kaç gündür yatarsın daha erken
anladım canım ilk sayfada geçici listede gördüm deolmadım adet.. ama 2 damla kan geldi dimin halvetten sora..
aaaa lakabım sarı şekerdi benim ya lisede :92:aman efenim teşekkür ederimm
ditmeeee
ben seni hissediyum bilem bebeem
hee benimde gerçekleşti..
ama neye yarar bebe yapmak için olmadıktan soraadeeerrrmişimm
ben duş aldım
ooo oyun arkadaşlarımız çoğalıyorr hoş geldin canımmeg sakın zolder oyununa bakma :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?