Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm herkese ben kimse yokken oyun oynayım dedim bu topic takılı kalmış bende dalmışım oyuna sizde bayağı ilerlemişsiniz sohbette birde kaynım bende bu gece onunla sohbet derken zamanda geçmiş
ooo oyun arkadaşlarımız çoğalıyorr hoş geldin canım meg sakın zolder oyununa bakma :86:

heee tmmm bi daha hata istemem
cok şükür pc kafayı yemedi
ben görebiliyorum artıkın şifammm
sevindim canım pc kendine gelmiş güle güle bizlerle kullan
Herkese miyebaaaaaaBen geldim
miyaba tatlım hoş geldin nasılsın
ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam
pılımı pırtımı toplar giderim
gidicemmm canımmm yaaa bi 5 dk daha uzatayım bari sohbet te tam benlik pekk tatlı

megim senin adetin kaç güğn geçti? normalde kaçgünde bir oluyosun ve kaç gün sürüyo adetin.ve adetlerin düzenlimi?

28,29 günde bir..
düzenli adetlerim evet.. nadiren 2 gün erken gelir..
13ünde olcaktım olamadım canım ya..

olmadım adet.. ama 2 damla kan geldi dimin halvetten sora..

hımmm tmm canım...

meg biraz önce in cin top oynuyordu...
sen geldin baya kalabalıklaştı topik.....
sevenlerin çok sanursam

ben de bayılıyom onlara kii

sevilmez mi be yaaaaaa :92: bonbon şeker hem bize özel raks ediyor ne kaaa şanslıyız heemm ben malesef ceeee demeye geldim çıkıcam 1-2 dk ya

aaaa lakabım sarı şekerdi benim ya lisede :92:aman efenim teşekkür ederimm
ditmeeee

ulaaaa ben burda şu an görünmez miyim ki :44: kimse beni görmüyor :86: prosuzda olabiliyormuş
ben seni hissediyum bilem bebeem

canımmm

halvet işlemi başarı ile gerçekleşmiştir ama ki banyo ya gitme usulü kaldı ondan bu acelem :92:

hee benimde gerçekleşti..
ama neye yarar bebe yapmak için olmadıktan soraa deeerrrmişimm
ben duş aldım

evitax sen ne kadar küçük evlenmişsin canım benim eee ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır ben evlenmeye anca karar verdim ki aniden oldu 25 de evlendim

Öyle oldu cnım.Biz daha küçük evlenmek istedikte tuttular..Çoook severim kocamı herşeyimdir o benim kendimi bildiğimden beri tanırım canımdır..Bin defa daha dünyaya gelsem tartışmasız yine onu sever yine onunla evlenirdim.

Son düzenleme:
anladım canım ilk sayfada geçici listede gördüm de ondan dolayıydı sorum

istersen sarı şekeri tekrarlarız lakabın lise anılarını hiç unutturmayız :86::87:

oooo bugün halvet günü oldu haaa bol halvet vardı topikte sanırsam darısı bana duş alıcam birazdan

Megim benim çok karnım ağrıdı kaçıyorum desteğin için çok sağol

HERKESE İYİ GCELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…