Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bakma bakma :78: :90: canım bu linkteki oyunlar gözümü korkudan oyunlar maşallah sana en zor oyunların şampiyonusun

haaa yönetimle konuştun mu tablo işini

hadi çıkıyorum kızlar öpüldünüz hoş sohbetler beni özleyin ablamlar gelecek yarın gerçi yarın oldu bugün ama işte neyse gündüz gelecekler deyim bari :90::90::90::90:

kızlarrrr
ay bugün gelemedim ark. daha yeni gitti
geçmişe bakamadım ne var ne yok meg naptın kan testini

meg ben adetime son ramak kala hamie kaldım biliomusun.oyuzden sordum.adetime 1 gün kala kan yaptırdım normalde kanda aradan 24 saat bile geçse çıkıomuş.yada 3 günde filan.tabi ben yıkılmış perişan bi halde eve geldim.sonra aklıma şu geldi.adetim 1-2 gün geçti sonra.dedimki eğer ben hamile değilsem de günüm geçiyosa,geçtiğimiz aylarda bikere adet geciktirici kullanmıştım .bundan önceki adetimden önce kullandım.o hap benim dengemi bozdu buyuzden geciktim.ve geciktiğime göreee,hamilede olmadığıma göre,henüz yumurtlama günüm bitmemiş olabilir dedim ve tekrar çalışmaya koyulduk.sonuç 1 hafta geçti hala adet olmadım.ama merak işde dayanamadım bi test yaptım pozitif :)

aman Allah nazarlardan kem gözlerden korusun canım aşk evliliği sizin ki artık taçlandırma zamanı gelmiş zaten sizin evliliğinizi maşallah
sok kız o dilini içeri
dur bakalım dayandığım yere kadar
zaten meraktan ölüyorum ayrı kalınca
bikaç gündür evde yoktum da

öyle oluyor ya bende anneme gittiğimde meraktan çatlıyorum ne var ne yok diye bağımlılık yapıyor bu grup sevgi saygı dostluk vs her şey var aramızda aman nazar değmesin herkesi çok çok seviyorum
Megim benim çok karnım ağrıdı kaçıyorum desteğin için çok sağol

HERKESE İYİ GCELER

iyi geceler canım tatlı ve bebekli rüyalar

Hoşbulduk kan tahlili yaptırdınmı??

yok canım.pazartesi yaptırcaktım ama merakdan ölcem yarın yaptırcam inşallah.ama yarın kuzenin kınası var geç saate kadar gelemem muhtemelen.gelince yazarım.olmadı kaynanamdan filan bi ara kaçamak girer yazarım size.ama siz belki akşam girersiniz sayfalarda ilerlemiş olur taa,okuyamassınız belki.ben yine akşam gelince yazarım.muhtemelen 10 dan sonra

aaa nasıl yani?
gibe misin kıs?

bugünlük uyumam erken kalkmam lazım öğleden önce ya da sonra ablamlar gelecek

görüşürüz şifam vede pisicim
dadlu rüyalar..
şifa gördün mü oyun linklerini bi bak bak bebem..

Kızlar benim adetim 10unda oldu.Halvete başlasammı ?Benim kocis bugün girsek dedi bende olmaz gaha 12 gün geçmesi lazım dedim ama çok üzüldüm sonra.Nedersiniz boşa gitmesin güzel bebecikler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…