Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı olsun canım.temmuzda inşallah alırız mutlu haberleri

inşallah hayatım içten içe üzülüyorum ama geçicek neleratlattık biz bu ne ki.eşim bana böle gel gitler yaşıycaz öle öle olcak diyo doğruda söylüyo cefa olmadan sefa olmuyo.birşeyi çok istiyorsan ve olmuyorsa ya sonradan en güzeli olcağı içinmiş yada gerçekten olmaması gerektiği içinmiş.bakalım kısmetimizde ne varmıışşşş

inşallah hepimiz hayırlı haberleriş alıcaz canım ve burda bebeklerimizin gelişimlerini paylaşıcaz.

kesinlikle canım Rabbim isyan etmeden sabredene güzelliklerini mutlaka gösterecektir

günaydın cnm eşin çok doğru sölemiş ne güzel sana destek oluyo en kısa zamnda hamile kalırsın annelik duygusunu tadarsın inş.

hımm güzel haberlerimizi veririz inşallah canım sen bi şey kullanıyor musun ne kadardır deniyorsun

canım ben 8,5 aylık evliyim 4 aydır falan deniyoruz.ama korunma amaçlı bişi kullanmadım.bebek düşünmeye başlayınca doktora gitmiştim genel kontroller ve testler için çok şükür bişi çıkmadı.bebek istiyoruz deyince folic asit verdi onu kullanıyorum.sen ne kadar zamandır deniyorsun.

temmuza hayırlısıyyla olacak inşallah tatlım
bu arada temmuz ayı icin doktora gitmeyi düşünüyr musun

ben aslında tedaviye ara vermek kararındaydım hayatım ilk iğnemi vurulmuştum ovitreller pahalıydı pregnily yazmıştı dr bana ama bulunmadığı için ovitrellede yazmıştı hangisini bulursanız dedi birkaç eczaneye sorduk bulamadık eşimde yorma kendini senden kıymetli değil dedi pahalı olanı almak zorunda kaldık vuruldum ama geçen gün tesadüf buldum ucuz olanı iki tane eczanede o yüzden bir ay daha devam ediyim diyorum.ben adetin 4üncü günü gidiyorum 5inci günü klomene başlıyorum 5 gün günde 1 tane içiyorum sonra da iğne vuruluyorum tabi kist filan olmazsa:):)

günaydın cnm eşin çok doğru sölemiş ne güzel sana destek oluyo en kısa zamnda hamile kalırsın annelik duygusunu tadarsın inş.

kesinlikle canım Rabbim isyan etmeden sabredene güzelliklerini mutlaka gösterecektir

inşallah hepimiz hayırlı haberleriş alıcaz canım ve burda bebeklerimizin gelişimlerini paylaşıcaz.

hayırlısı olsun cnm temmuzda inş :)))

hayatımlarım inşallah Rabbim gönlümüzü biliyo o ol derse olur zamanı gelince olcak ama değilmiş daha zamanı demekki.güzel içten dilekleriniz beni çok mutlu ediyo SEVİYORUM SİZİİİİİİİ

canım ben de 9 aylık evliyim 2010 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım 2 aylık bebişim için nisandan beri deniyoruz klomen verdi doktor gidince kontrole deniyoruz nisandan beri her ay bi şey çıkıyo bu ay da yumurtaların gelişmemiş dedi bakalım hayırlısı

ben adetimin 3.günü gidicem klomeni sanırım sabah akşam vericek iğne olmadım ben hiç bilmiyorum belki bu ay verir geçen ay birden fazla vardı yumurta o ay incir ve süt tüketmiştim bu ay da klomenin yanında sütü özellikle içemeye çalışıcam yardımcı olsun diye

günaydın anne adayları , hamişlerr, güzel hatunlar, çıtırlarr :) hangisi uyuyosa artık seçin birini. ya beim sağ yumurtama hafif hafif saplanan bi ağrı var. Adetime daha 8 gün var, adet sancısına da pek benzemiyo garip bişey bilen var mı nedir? Bide garip bi akıntı var. oyyy hastamyım ki ben :84::84::84::84:

bilmiormki inşallah hayra alamettir bunlar

günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür giremiyordum geçmişi okumadan bi yazıyım dedim ilk sayfaya baktım bi hamişimiz var tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…