iyiyim canım sen nasılsın
kıslar günaydıııınnnnnnnn
nasılsınız...benim kırmızılar gelmeye başladııııhayırlı uğurlu olsun vatana millete
hayırlısı olsun canım.temmuzda inşallah alırız mutlu haberleri
çok şükür tatlım kırmızıları bekliyorum gelse de doktora gitsem yeni bi aya umutla girsem inşallah gerek kalmazzzz nolur Allah'ım nolurrrr
inşallah hayatım içten içe üzülüyorum ama geçicek neleratlattık biz bu ne ki.eşim bana böle gel gitler yaşıycaz öle öle olcak diyo doğruda söylüyo cefa olmadan sefa olmuyo.birşeyi çok istiyorsan ve olmuyorsa ya sonradan en güzeli olcağı içinmiş yada gerçekten olmaması gerektiği içinmiş.bakalım kısmetimizde ne varmıışşşş
inşallah hayatım içten içe üzülüyorum ama geçicek neleratlattık biz bu ne ki.eşim bana böle gel gitler yaşıycaz öle öle olcak diyo doğruda söylüyo cefa olmadan sefa olmuyo.birşeyi çok istiyorsan ve olmuyorsa ya sonradan en güzeli olcağı içinmiş yada gerçekten olmaması gerektiği içinmiş.bakalım kısmetimizde ne varmıışşşş
senin bat ne zamandı inşallah bebişini görmeye gidersin artık doktora
21 ya da 23 haziran arası bekliyorum ama geçikmezse ilaç kullandım duphaston bakalım bu ay ümit yoktu doktorum pek ümitli konuşmamıştı
Batlarımız aynı canım
hımm güzel haberlerimizi veririz inşallah canım sen bi şey kullanıyor musun ne kadardır deniyorsun
temmuza hayırlısıyyla olacak inşallah tatlım
bu arada temmuz ayı icin doktora gitmeyi düşünüyr musun
günaydın cnm eşin çok doğru sölemiş ne güzel sana destek oluyo en kısa zamnda hamile kalırsın annelik duygusunu tadarsın inş.
kesinlikle canım Rabbim isyan etmeden sabredene güzelliklerini mutlaka gösterecektir
inşallah hepimiz hayırlı haberleriş alıcaz canım ve burda bebeklerimizin gelişimlerini paylaşıcaz.
hayırlısı olsun cnm temmuzda inş :)))
canım ben 8,5 aylık evliyim 4 aydır falan deniyoruz.ama korunma amaçlı bişi kullanmadım.bebek düşünmeye başlayınca doktora gitmiştim genel kontroller ve testler için çok şükür bişi çıkmadı.bebek istiyoruz deyince folic asit verdi onu kullanıyorum.sen ne kadar zamandır deniyorsun.
ben aslında tedaviye ara vermek kararındaydım hayatım ilk iğnemi vurulmuştum ovitreller pahalıydı pregnily yazmıştı dr bana ama bulunmadığı için ovitrellede yazmıştı hangisini bulursanız dedi birkaç eczaneye sorduk bulamadık eşimde yorma kendini senden kıymetli değil dedi pahalı olanı almak zorunda kaldık vuruldum ama geçen gün tesadüf buldum ucuz olanı iki tane eczanede o yüzden bir ay daha devam ediyim diyorum.ben adetin 4üncü günü gidiyorum 5inci günü klomene başlıyorum 5 gün günde 1 tane içiyorum sonra da iğne vuruluyorum tabi kist filan olmazsa:):)
günaydın anne adayları , hamişlerr, güzel hatunlar, çıtırlarr :) hangisi uyuyosa artık seçin birini. ya beim sağ yumurtama hafif hafif saplanan bi ağrı var. Adetime daha 8 gün var, adet sancısına da pek benzemiyo garip bişey bilen var mı nedir? Bide garip bi akıntı var. oyyy hastamyım ki ben :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?