Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar bu arada ilk kez bebisimizi görücez :) gerci kesesini görücez.. dr vajinal bakalim belki kesenin icindeki embriyoyu da görürüz dedi ama daha kücük benimm fasülyemm :))

görürsün inşallah sonra kalp atışlarını da duyarsın pıt pıt pıtırcık o annesi

kizlar bu arada ilk kez bebisimizi görücez :) gerci kesesini görücez.. dr vajinal bakalim belki kesenin icindeki embriyoyu da görürüz dedi ama daha kücük benimm fasülyemm :))

harika bir an canım tadını çıkar. hatta not al ilk buluşma şeklinde. benim iş arkadaşım hamile şuanda 32 haftalık ve sabahleyin bebek hıçkırıyor dedi dokundum karnına süper bir duygu sağlıkla büyüsün inşallah. allahım bu güzellikleri hepimize yaşatır inşallah :))))

ayy o kocaman essek olmus masallah :)) ins bebislerimizi göbüslerimizde hissederiz hep birlikte :)) ben sizi bekliyorum sölee topic gebis olsun yeni topic acalim duygularimizi,yasadiklarimiz paylasalim :))

görürsün inşallah sonra kalp atışlarını da duyarsın pıt pıt pıtırcık o annesi

ins canim benimm..

Ne güzel canım yaaa şu mübarek üçayların ve cuma gününün hürmetine rabbim bizlere herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallah:)))

aminnnnn canim, komple topic gebis kalsin..

ayhh inşallah da ben hiç öle bi şey okumadım bakıyorum bulamadım nette.

şimdi baktım nette aynen aktarıyorum.

İlk gebelik belirtileri
Kasık ağrıları: Ani yapılan hareketlerde , oturur pozisyondan ayaga kalkarken ya da yatar pozisyonda sağa sola dönerken çoğu kez tek taraflı ,ancak bazen çift taraflı da olabilen kısa süreli keskin ağrılar görülebilir. ‘Round ligament ağrısı’ olarak bilinen bu ağrı rahimi yerinde tutan bağların gerilmesiyle
ortaya çıkar.Keskin bir ağrı olmasına karşın zararı yoktur. Ani hareketlerden kaçınmak uygun olacaktır.

Erken hamilelik belirtileri
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

amaniiiin ne güzel şeyler bunlar. Du bakalım bismillah :)

ben az önce drumun asistanıyla konuştum test yapsanda şimdi çıkmaz dedi 1 hafta 10 gün gelmezse baktır dedi.geldi zannettim ben kırmızılar ped koydum ama gelen bişey yok.ben salı günü kanda baktyırmıştım 2,91 di negatif ama 2 gün geçti bakalım bende 3-4-5-7-11-15 belirtileri var kasık ağrımda aynen yukarda denizin anlattığı gibi oldu ve ara ara devam ediyo...bilemiyorummm.geçen gün kasaba girdim içerde duramadım et kokusundan eşim ben almıyom koku diyo ama ben duramadım içerde akşamda köfte yaptım yaparkende kızartırkende koku çok fena geldi bana eşimde noluyo senin böle huyların yoktu diyo...akıntım fazla oluyo o yüzden kırmızılar şimdi geldi deyip tuvalete çıkmaktan bi hal oldum...

kızlar bugün hariika bir rüya gördüm ya.. bütün aile bireyleri bir aradayız ve benim bir oğlum olmuş biz ona isim bulmaya çalışıyoruz. sonra birden BAHA diye bir isim verdiler bana yazılı bir kağıtla ben hayır diyorum benim bebeğimin adı kayınpederimin ismi olacak diyorum falan. böyle bir rüya iste ama yumuk yumuk bir erkek çocuğu. hayırdır inşallah.

hayırdır inşallah çok güzel bi rüya bebişinde tez zamanda seninle olur inşallahhhh aminnnnn

rüyan hayır olsun inşallah canım inşallah rüyan gerçekleşir

hayırlara çıksın inşallah bu bi mesajdır belkide ne dersin

inşallah canım daha kırmızılar gelmemiş adet günün geçtiyse sankim olur gibi anlattıkların onu çağrıştırıyo hadi hayırlısı demiştim erken daha diye sana

bu belirtilerin bir çoğu bende geçen ay oldu ama yinede geldi kırmızılar. ama senin bir gecikme söz konusu inşallah gerçek belirtilerdir canım.

canım ya ne kadar güzel bi duygudur herhalde allahım seni bebişini nazarlardan saklasın inşallah şu mübarek günlerde allahım o güzel duyguyu bizlere de yaşamayı nasip etsin inşallah canım sen de bize dua et hamişlerin duası kabul olur inşallah

inşallah canım daha kırmızılar gelmemiş adet günün geçtiyse sankim olur gibi anlattıkların onu çağrıştırıyo hadi hayırlısı demiştim erken daha diye sana

ama bi yerde okumuştum iğneden de gecikebiliyomuş yada iğne içinde beta hcg hormonu olduğu için vücut kendini hamile gibi sanıp öle reaksiyon verebiliyomuş belirtileri gösterebiliyomuş...karmakarışığım beklemekten başka yol yok bu sefer heyecan acelecilik yapmıyorum bekliyorum sadece.bat ıda yanlış hesaplamışım 16 değilmiz 15 haziranmış benim bakalım 2 güncük geçti daha sadece...inşallah hayatımcım ya hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için...ama yinede mutluyum mutlusun mutluyuzzz...UMUTLUYUZ...

kızlar benim çıkmam lazım akşama tey uzaklardan misafirim gelicek bir hafta falan giremem belki nete bu rada ben gelene kadar inşallah topik hamiş kaynar fokur fokur hepinizi yaradana emenet ediyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…