Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olcak olcakkkkk kızlarrr.ben ne kistler gördüm ohhooohhhhh klomen kist yapar bende de yaptı nurtopu gibi maşallahhh ama gittilerrrr.sıkmayın canınızı üzmeyin
bebişin içinde Rabbim sabır versin onun ömrünü yeni olcak olana versin hayatım

Son düzenleme:

evliliğimizde hemen hemen aynı canım inşallah mutluluğumuzda beraber olur

teşekkür ederim canım belki bu kadar aceleci olmamın sebebi de kaybettiğim bebişimi özledim ama Allah'ın izniyle olucak hissediyorum onu

günaydın kızlar nasılsınız bakalım geçmiş sayfalara baktımda umutsuzca konuşmalar olmuş yapmayın böyle ya herşey kafada bitiyor moralleri bozmak yok halvete devam

Son düzenleme:
evet canım inşallah YaRabbim sana yalvarıyoruz biz acisiz Sen Kerimsin Sen istemeden hiç bi şey olmaz bizler için hakkımızda hayırlısıyla ol de bizim için aminnnnn

AMİNNNNNNNNNNN Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

kızlar hepinize günaydınnnnnn
kardeş topikten geldim
listenize her gün bakıorum
inşallah hamiş haberleriniz artıcak
çok mutlu oluyoruz böyle haberlere
hepimiz en yakın zamanda anne olalım inşallah
benm de 1 haftam kaldı
ama tutamıyorum kendimi
belki bugün kan testi yaptırırım

günaydın canım... ben bu ağrı tipini hamilelik belirtilerinde okumuştum ancak sonuç ne olur bilemem. inşallah bebiş oluşuyordur da o yüzdendir bu saplanmalı ağrılar. gelsin minikler artık....

hepsi burdalar..
birazdan miyaba derler
dimi kızlar:78:

valla gayette uyanığım ama sen sayfaları okumuyosun galiba hayatım

canım buradayım ya

Meg damlapal Nillia ve ben zaten konuşuyorduk.Kopyaladığım listede bende varımm ve sürekli koonuştuğum meg'de var.Bu durumda demekki sayfadaki kullanıcıların tamamnı kopyalamışım..Konuşanlar zten kendni biliyor diğeri neden konuşmuyor demişim?Yaniii Nillacık seni görmüyor olma ihtimalim yok sadece sen sanırım uykusuzluk nedeniyle söylemek istediğim olayı anlayamamışsın

Son düzenleme:

ilk deneme de bu sonuc cok ürkütücü olmamali :))) bebisin naz yapacak tabii birajj :))

ben tam 5 kez o rezil kirmiziyi gördüm, ve ilk ayimda aynen gecikme yasadim,sanki hamileydim,kosa kosa gittim kan testine sonuc hüsrandi :)) biraz da ilk test meraktan gibi geliyor bana :)) sanki o deneyimden gecmek gerek :)) sonraki ay dedim bundan sonra kasmak yok relax ol, gebeligi düsünme, sonra yumurtlama dönemlerimde düsünmedim , ama regl tarihim gelince ister istemez düsündüm ama reglim lop diye geldi yine de ilki gibi kasmamisim :))
heralde stres yapip,yumurtlama erteleniyor, yumurtlama zamani yaptigimiz iliskiler bosa gidiyor, sonra reglimiz gec geliyor yumurtlama gec oldugundan,diye düsünüyorum.. iliski zamani da kesinlikle gebeligi düsünmeyin..

sana yeni ayda bol calismalar bebisimm

peki sordun mu neden idrar pozitif cikmis ? iyiki de hastaneye gitmissin hic olmazsa kist problemini ögrenmis oldun, önemli olan sagligin bebisim..
sonra maymuncugu düsünürsün :)) hem yaza denk gelir bebisin :)) bebecikken gezdirirsin singir singir..

Tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim için gün sabahın 6 sında başladığı için bu saat tünaydın oluyor
varmı bebekk haberi

kizlar bu arada ilk kez bebisimizi görücez :) gerci kesesini görücez.. dr vajinal bakalim belki kesenin icindeki embriyoyu da görürüz dedi ama daha kücük benimm fasülyemm :))

günaydın canım... Ben bu ağrı tipini hamilelik belirtilerinde okumuştum ancak sonuç ne olur bilemem. Inşallah bebiş oluşuyordur da o yüzdendir bu saplanmalı ağrılar. Gelsin minikler artık....

ayhh inşallah da ben hiç öle bi şey okumadım bakıyorum bulamadım nette.

kizlar bu arada ilk kez bebisimizi görücez :) gerci kesesini görücez.. dr vajinal bakalim belki kesenin icindeki embriyoyu da görürüz dedi ama daha kücük benimm fasülyemm :))

Ne güzel canım yaaa şu mübarek üçayların ve cuma gününün hürmetine rabbim bizlere herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…