canım ben de 9 aylık evliyim 2010 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım 2 aylık bebişim için nisandan beri deniyoruz klomen verdi doktor gidince kontroledeniyoruz nisandan beri her ay bi şey çıkıyo bu ay da yumurtaların gelişmemiş dedi bakalım hayırlısı
canım ben de 9 aylık evliyim 2010 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım 2 aylık bebişim için nisandan beri deniyoruz klomen verdi doktor gidince kontroledeniyoruz nisandan beri her ay bi şey çıkıyo bu ay da yumurtaların gelişmemiş dedi bakalım hayırlısı
teşekkür ederim canım belki bu kadar aceleci olmamın sebebi de kaybettiğim bebişimi özledimolcak olcakkkkk kızlarrr.ben ne kistler gördüm ohhooohhhhh klomen kist yapar bende de yaptı nurtopu gibi maşallahhh ama gittilerrrr.sıkmayın canınızı üzmeyin
bebişin içinde Rabbim sabır versin onun ömrünü yeni olcak olana versin hayatım
evliliğimizde hemen hemen aynı canım inşallah mutluluğumuzda beraber olur
günaydın kızlar nasılsınız bakalım geçmiş sayfalara baktımda umutsuzca konuşmalar olmuş yapmayın böyle ya herşey kafada bitiyor moralleri bozmak yok halvete devam
evet canım inşallah YaRabbim sana yalvarıyoruz biz acisiz Sen Kerimsin Sen istemeden hiç bi şey olmaz bizler için hakkımızda hayırlısıyla ol de bizim için aminnnnn
günaydın anne adayları , hamişlerr, güzel hatunlar, çıtırlarr :) hangisi uyuyosa artık seçin birini. ya beim sağ yumurtama hafif hafif saplanan bi ağrı var. Adetime daha 8 gün var, adet sancısına da pek benzemiyo garip bişey bilen var mı nedir? Bide garip bi akıntı var. oyyy hastamyım ki ben :84::84::84::84:
hepsi burdalar..
birazdan miyaba derler
dimi kızlar:78:
valla gayette uyanığım ama sen sayfaları okumuyosun galiba hayatım
canım buradayım ya
ben geldim batlarım
kan tahlili yaptırdım,yeni girdim eve..
yarım saat orda sonucun çıkmasını bekledim..
sonuç NEGATİF.............
moralsiz değilim.. zira ilk denemeydi..
tutturamamışız demek bu ay..
adet olmadım daha ama.. stresten olabilir sanırım..
eee ne var ne yok bakalım
kızlar tekrar ben geldim hastaneye gittim hem rutin kontrolden geçmek adına hemde tahlil yaptırmak için ama hüsrana uğradım sonucum negatif çıktı. bunu haricinde beni üzen kistim hala yok olmamış ve yumurtlayamama sorunu oluşmuş bendeve 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söledi anlıcağınız kızlar ümitleri baya bi ertelendi artıkkk
günaydın canm iyiyiz sen nasılsın
hayatımlarım inşallah Rabbim gönlümüzü biliyo o ol derse olur zamanı gelince olcak ama değilmiş daha zamanı demekki.güzel içten dilekleriniz beni çok mutlu ediyo SEVİYORUM SİZİİİİİİİ
günaydın canım... Ben bu ağrı tipini hamilelik belirtilerinde okumuştum ancak sonuç ne olur bilemem. Inşallah bebiş oluşuyordur da o yüzdendir bu saplanmalı ağrılar. Gelsin minikler artık....
kizlar bu arada ilk kez bebisimizi görücez :) gerci kesesini görücez.. dr vajinal bakalim belki kesenin icindeki embriyoyu da görürüz dedi ama daha kücük benimm fasülyemm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?