Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

6 senedir istiyorum başlarda pek bir anlamı yoktu bebeğin ama ulaşamadıkça gözümde büyüdü şuan çooooooooooooooooooooook istiyorum

benim pco lu arkadaşım doğurdu geçen aylarda..
önemli olan adetin düzenli olabiliyor olması dimi kızlar?

pco çok değişik bi hastalık canım,kişisine göre şekillenebilen bi hastalık kimi düzenli adet oldugu halde bu hastalığa sahiptir kimi zayıf oldugu halde bu hastalıga sahiptir..
değişik türden bi hastalık.
düşünsene birden fazla yumurtan var döllenmeye müsait bi şekilde ama bunlar döllenemio,çatlamıo,büyümüo vs vs
pcolular genelde kilolu olurlar ben 54 kilo olmama ragmen bu hastalık yüzünden gebe kalamıyorum..
2 ay evvel aşılama oldum,klomen adlı ilaçla bi yumurta elde ettik o büyüdü çatladı,eşimden sağlıklı spermler yollandı ama maalesef sonuç negatif...
öylesine büyük bi hayal kırıklıgı olduki sorma..
bu aya tekrar niyet ettik,doktor adetin 2.günü gel dedi ama ben hala adet olmadım,ve gebe oldugumuda hiç düşünmüyorumm

lütfen canım üzme kendini hem kk da ne mucizelerede şahit olmuyor muyuz inşallah canım sıra bizde bak ben mesela 5 yıldır inatçı bebeğime hasretim hala umudum var inşşşşş en kısa zamanda hepimizin yüzü gülecek
öyle cnm kocişler kıskanıyor ama o kadar çok şey öğrendim ki bilmiyordum hamile kalmak hakkında hiçbirşey iyi oluyor böyle ayy uykum yok daha burdayızz

evet yaaa kıskanıyorlar kocişler aynen bir çok şey öğreniyoruz hemde her an her dakika inşallah bu kadar bilgi yeter nasip olsun anne olmak inşşşşşşşşşşş
arkadaşım daha üç senelik evlisin böyle düşünme benim gibi 7 seneyi devirsen ne yapardın?
Rabbim tez zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
aynen canım her zaman beterin beteri var deyip halimize şükretmeliyiz öncelikle sağlıklı olduğumuz için sonrası inşşş en kısa sürede hepimize nasip olacak göbecikler atacağız
aslında adetim 2 gün geçti..
ama öylesine alıştımki hayal kırıklıklarına
çekmemde duran gebelik testini yapmaya hayrım yok...
canım yaaaa inşşşş bebişin göbişindedir
şifa oyuna kaymış ah bu kız çok hırslı
geçiyordum uğradım canım bir tane oynadım ama skor yapmadan geldim bileeeeeee
ne oyunu cnm merak ettim :44:
canım oyunlar kulübündeydim oyuncuyum bu arada sitres atıyorum işte oyunlarda
şifaya tom ve jerryi anlattım ya,bi deneme yapiim dedi sanırım..
gelir şimdi benim şifam
evet canım denedim ama skor yapmadan geldim aklım sizdeyken oyuna konsantre olmadım
bu KK de oyun kulübü var ya şebom,biz şifayla oraya da takılıyoruz arada arada..
evet canım oyun bağımlısı oldum olacağım o vaziyetteyim çok sevdiğim oyunları illa her kk yı açtığımda oynıyacağım
geçmiş olsun canım inşallah aşılamada bebişin sana sıkı sıkı tutunur şu an göbişindedir inşallah ama
meg tarif ediyorduya tom ve jeri heralde ona bakıyor
evet evet baktım kısacık kaldım ama sonra buraya uğramadan oyunu oynar öyle gelir yoksa aklım burdayken yapamadım beeeeee
tamam megim bende merak ettim bende bakim bari şu oyuna bir ara :))
gel gel canım iyi oluor

Allah hayırlısıyla hepinize nasip etsin.
Yüzünüz güler umarım canım ablalarım
hoş geldin canım aminnnnnnn çok sağol canım kardeşim

isoldemm,
hiçç düşünmediğin zamanda gelir bebek genellikle..
öyle derler..
sen çabalamaya devam et canım benim..
bebeğin sana gelicektir inşallahhhhhhhhh...

Son düzenleme:

cnm sağol valla ilk defa duydum bilmiyordum açıkladığın için teşekkürler inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın herşey normalken olmaması zor ama ümidini yitirmemek lazım sonuçta hayırlısı olsun en önemli olan

birşey sorucam ne zaman böyle bir hastalık var yok anlaşılır ??

kıs fıstık hoşgeldin..
bak görüonmu senin derdin ayrııı benimki apayrı.....

Aman ablacım benimkide dert mi?
Dünyanın sonu mu sanki?
N'apim bittiyse?
Kendimi öldüreyim mi?
Hele dedigi laflardan sonra gözümde çok düştü.
Ağlamaya bile değmez.
Şu an gercekten iyiyim.
Sakinim aglamıyorumda.
Dünyada ne dertler var..
Bi erkek için kendimi yeterince heba ettim dahada etmem.
Giden gitmiştir

bende anne olmak istiyorum..sizler gibi..kaç senedir istiyosunuz bebek?
inşallah en kısa zamanda olsun hayırlı sağlıklı evladın canım hoş geldin aramıza ben 5 yıldır hasretim 6 yıllık evliyim ( ilk 1 yıl düşünmemiştik ) sen canım :26:

bu huyuma çok kızıyorum kızlar ama beni ençok etrafın lafı yaralıyo..
geçenlerde başıma gelen bi olayı anlatım...
eşimin arkadaşı hanımı ve biz pikniğe gittik,onlar gecen yıl evlendilerve kız gerdekten hamile kalmış.hemen bebekleri oldu..çok güzel bi kızları var..
herneyse..
şimdi bu bahsettiğim hatun kızını dizinde sallıyo uyutmaya çalışıyo.kızı uyudu,eşine sesleniyo tamammı gel kız uyudu alda arabasına koy diye..
eşide biraz uzakta bende bu hatunun yanındayım,eşi ordan bağırıo isolde alsında koysun beni oraya kadar getirme işim var diyo
bu hatun döndü bana baktı ve nededi biliyomusunuz..
yok aşkım gel sen al..şimdi isoldenin kolunu yadırgar .dedi..
ne yaaaaaaaaaaaaa ben cüzzamlımıyım arkadaş..
kolu yadırgamakta nedemek.
bu nasıl bi terbiyesizliktir..
hadi bi bebek yatağını yadırgar yerini evini yadırgarda
bi kolu nasıl yadırgayabilir..
o an dondum kaldım.
okadar üzüldümki cevap veremedim..
ve bu insanlar bizim devamlı görüştüğümüz insanlar
düşününa rtık...

hakettiğinden fazlaca değer verdiysen o insan hiç bişi haketmemiştir inşallah gönlüne göre hayırlı insan karşına çıkar ki ayakların yerden kesilsin canım yüzün hep gülsün kalbin hep çarpsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…