kızlar pco ne demek ??:44:
Allah hayırlısıyla hepinize nasip etsin.
Yüzünüz güler umarım canım ablalarım
sağol cnm allah hepimizin gönlüne göre versin istediklerini
benim pco lu arkadaşım doğurdu geçen aylarda..
önemli olan adetin düzenli olabiliyor olması dimi kızlar?
lütfen canım üzme kendinisaol canımmm
önemli diil canım..
aslında gebelik topiklerine pek fazla takılmıcam die kendime söz verdim..
çok üzülüorum çnk canım yaa..
bgne kadar bi çok gebelik topiğinin sıkı takipcisiydim herkes hamile kaldım bi ben kalamadım..
evet yaaa kıskanıyorlar kocişleröyle cnm kocişler kıskanıyor ama o kadar çok şey öğrendim ki bilmiyordum hamile kalmak hakkında hiçbirşey iyi oluyor böyle ayy uykum yok daha burdayızz
aynen canım her zaman beterin beteri var deyip halimize şükretmeliyiz öncelikle sağlıklı olduğumuz için sonrası inşşş en kısa sürede hepimize nasip olacak göbecikler atacağızarkadaşım daha üç senelik evlisin böyle düşünme benim gibi 7 seneyi devirsen ne yapardın?
Rabbim tez zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
canım yaaaa inşşşş bebişin göbişindediraslında adetim 2 gün geçti..
ama öylesine alıştımki hayal kırıklıklarına
çekmemde duran gebelik testini yapmaya hayrım yok...
geçiyordum uğradım canım bir tane oynadım ama skor yapmadan geldim bileeeeeeeşifa oyuna kaymış ah bu kız çok hırslı
canım oyunlar kulübündeydimne oyunu cnm merak ettim :44:
evet canım denedim ama skor yapmadan geldim aklım sizdeyken oyuna konsantre olmadımşifaya tom ve jerryi anlattım ya,bi deneme yapiim dedi sanırım..
gelir şimdi benim şifam
evet canım oyun bağımlısı oldum olacağımbu KK de oyun kulübü var ya şebom,biz şifayla oraya da takılıyoruz arada arada..
geçmiş olsun canım inşallah aşılamada bebişin sana sıkı sıkı tutunur şu an göbişindedir inşallah amabende pco var kızlar..
adetlerimin böle şaştığı çok olmuştur.
sdc son 4 aydır ilaçsız bi şekilde günü gününe adet oluyorum...
adet olup ikinci aşılama için hazırlıklara başlamamız gerekiyo..
ama bende ne gelen var ne giden..
evet evet baktım kısacık kaldım ama sonra buraya uğramadan oyunu oynar öyle gelir yoksa aklım burdayken yapamadım beeeeeemeg tarif ediyorduya tom ve jeri heralde ona bakıyor
gel gel canım iyi oluortamam megim bende merak ettim bende bakim bari şu oyuna bir ara :))
hoş geldin canım aminnnnnnn çok sağol canım kardeşimAllah hayırlısıyla hepinize nasip etsin.
Allah hayırlısıyla hepinize nasip etsin.
yazdım uzunca alıntılı cevaplar :87:şifam canım niye sesin çıkmıyor?
pco çok değişik bi hastalık canım,kişisine göre şekillenebilen bi hastalık kimi düzenli adet oldugu halde bu hastalığa sahiptir kimi zayıf oldugu halde bu hastalıga sahiptir..
değişik türden bi hastalık.
düşünsene birden fazla yumurtan var döllenmeye müsait bi şekilde ama bunlar döllenemio,çatlamıo,büyümüo vs vs
pcolular genelde kilolu olurlar ben 54 kilo olmama ragmen bu hastalık yüzünden gebe kalamıyorum..
2 ay evvel aşılama oldum,klomen adlı ilaçla bi yumurta elde ettik o büyüdü çatladı,eşimden sağlıklı spermler yollandı ama maalesef sonuç negatif...
öylesine büyük bi hayal kırıklıgı olduki sorma..
bu aya tekrar niyet ettik,doktor adetin 2.günü gel dedi ama ben hala adet olmadım,ve gebe oldugumuda hiç düşünmüyorumm
aynen öyle ben oyundayken yığılmış yazmam gerekenler koştum yetiştimben sesin çıkmıyor derken sen destan yazıyormuşsun
kıs fıstık hoşgeldin..
bak görüonmu senin derdin ayrııı benimki apayrı.....
inşallah en kısa zamanda olsun hayırlı sağlıklı evladın canım hoş geldin aramızabende anne olmak istiyorum..sizler gibi..kaç senedir istiyosunuz bebek?
meggggim ben yine anlamadım yaaa :44:
hakettiğinden fazlaca değer verdiysen o insan hiç bişi haketmemiştir
Aman ablacım benimkide dert mi?
Dünyanın sonu mu sanki?
N'apim bittiyse?
Kendimi öldüreyim mi?
Hele dedigi laflardan sonra gözümde çok düştü.
Ağlamaya bile değmez.
Şu an gercekten iyiyim.
Sakinim aglamıyorumda.
Dünyada ne dertler var..
Bi erkek için kendimi yeterince heba ettim dahada etmem.
Giden gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?