hımmmmm alsam mı kiya da şöyle söyle aldığım ürünü tam olarak nereye yerleştirmeliyim :26:
canım yorulmuşsun haliyle bugünbende iyim kızlar kayınvalidemler bizdeydi gittiler bende buraya geldim hemen :))
offf içimden hep bu ay hamile kalmak geçiyor inşallah olur birde kayınvalidem rüya görmüş bebeğimiziz olmuş inşallah çıkarr
gündüzde giriyorum ama gece daha iyi sanki :))
meg im sizi bırakıp gidemiyorum zaten çoook uykum gelince kaçarım :))
ay sonuna kadar nasıl bekliycem yaaaa
yok canım gayet uzun tarif ilk leveli bi atlatayım bakalım o zevki bana yaşatttığın için çok sağol tatlım1. levelda;
ilk olarak kibrit kutusunu,gölün hemen girişine koyuyosun..
sora gerilmiş çamaşı ipi var ya,onun hemen ilk ayağına kaykayı yerleştiriyosun..
sora direğin diğer ayağının bittiği yere çamaşır selesini koyuyosun..
ilk level tamam???
(hemde firesiz bütün peynirleri topluyosun)
devam edem mi bebeem
sıcacık yepyeni bi gebelik topiği,
meg topiğin hayırlı ugurlu olsun..
canım yorulmuşsun haliyle bugüninşallah rüya gerçek olur inşallah özlemin bu ay son bulur evet bana da uyku çöktü yaaa bakalım daha ne kadar burdayım
yasmin doğum kontrol hapı değil mi canım :26: neden verdi ki dr un :26: neyse düzene girer inş adetin hatta diğer ay adet olmazsın bebişin göbişine konar canımBENİM düzenim yokki bat mat söyleyim ben şuan yasmin kullanıyorum ara kanamam oluyordu ayın ortasında ilaç kullanmaya başladım yani olmam gereken gün geçti gitti ilacım daha 1 hafta var artık kısmetse ben gelecek ay bi tarih veririm
yok canım gayet uzun tarif ilk leveli bi atlatayım bakalım o zevki bana yaşatttığın için çok sağol tatlım
canım benim selamm,teşekkürler
yeni gördüm ya pardom
tanrıçanın topiğinden arkadaşım benimm
nişanlanmışsın,kutluyorum seni.. Allah ayırmasın canımm isoldem
BENİM düzenim yokki bat mat söyleyim ben şuan yasmin kullanıyorum ara kanamam oluyordu ayın ortasında ilaç kullanmaya başladım yani olmam gereken gün geçti gitti ilacım daha 1 hafta var artık kısmetse ben gelecek ay bi tarih veririm
güzel geçmesine sevindim canımaz da olsa yoruldum cnm olsun güzel geçti gecemiz
amin cnm inşallah gerçek olur birde çalışmalarımızdan haberleri yok demek malum oldu
kk yı hem çok seviyorum hemde sevmiyorum kalkamıyor insan başından kocişim bugün azıcık isyan etti ama olsun ben seviyorum burayı
yasmin doğum kontrol hapı değil mi canım :26: neden verdi ki dr un :26: neyse düzene girer inş adetin hatta diğer ay adet olmazsın bebişin göbişine konar canım
canım inşallah enn kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evladına kavuşursuncanım yaaa.sen galiba karıştırdın.
islom nickli arkadaş galiba o dediğin,benzio ama sende haklısın..
ama benide kknın çeşitli yerlerinde görmüşsündür..
ben 3 yıllık evliyim canım..
bebe bebeeee diede tutuşuom...
canım yaaa.sen galiba karıştırdın.
islom nickli arkadaş galiba o dediğin,benzio ama sende haklısın..
ama benide kknın çeşitli yerlerinde görmüşsündür..
ben 3 yıllık evliyim canım..
bebe bebeeee diede tutuşuom...
anladım canım geçmiş olsun inşşşş düzelir ve Rabbim yüzünü güldürsün diğer ay inşallahevet canım doğum kontrol hapı şimdi isimlerini hatırlamıyorum ama 2 tane farklı hormon ilacı verdi kanamamı kesmedi oda üçüncüye yasmin verdi diğerlerinin faydası olmamıştı bu kesti kanamama sebeb söyleyemedi ben pco ondan heralde
az da olsa yoruldum cnm olsun güzel geçti gecemiz
amin cnm inşallah gerçek olur birde çalışmalarımızdan haberleri yok demek malum oldu
kk yı hem çok seviyorum hemde sevmiyorum kalkamıyor insan başından kocişim bugün azıcık isyan etti ama olsun ben seviyorum burayı
saol canımmmcanım inşallah enn kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evladına kavuşursun
aaaaaa evet yaaa çok pardon canımm hakikaten karıştırdım ben
nickler benziyo diye evet :78:
tamam isoldem canımm,hoşgeldin cici topikimize
inşallahh bebeğin sana en kısa zamanda gelir..
listeye ekleyelim mi senide o zaman?
bat kaç?
(listeyi sabaha hazır edicemi umuyorum bu arada :78:)
güzel geçmesine sevindim canımhımmm olabilir malum olmuş demekki aynen canım oturdun mu asla çabucak kalkamıyorsun aynen hangimizin kocişi tepkisiz ki bu duruma aynen ortam müthiş sohbet şahane burdayız uyuyana kadar
aaaaaa evet yaaa çok pardon canımm hakikaten karıştırdım ben
nickler benziyo diye evet :78:
tamam isoldem canımm,hoşgeldin cici topikimize
inşallahh bebeğin sana en kısa zamanda gelir..
listeye ekleyelim mi senide o zaman?
bat kaç?
(listeyi sabaha hazır edicemi umuyorum bu arada :78:)
önemli diil canım..
aslında gebelik topiklerine pek fazla takılmıcam die kendime söz verdim..
çok üzülüorum çnk canım yaa..
bgne kadar bi çok gebelik topiğinin sıkı takipcisiydim herkes hamile kaldım bi ben kalamadım..
arkadaşım daha üç senelik evlisin böyle düşünme benim gibi 7 seneyi devirsen ne yapardın?saol canımmm
önemli diil canım..
aslında gebelik topiklerine pek fazla takılmıcam die kendime söz verdim..
çok üzülüorum çnk canım yaa..
bgne kadar bi çok gebelik topiğinin sıkı takipcisiydim herkes hamile kaldım bi ben kalamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?