anneme anlattım bu olayı oda üzüldü haliyle..
annemde birgün o sıranın banada geliceğini söylemişti..
dilerim tez bi zaman olur...
kızlar ben kaçıyorumm...
sabah 8 de kalkıcam başım agrıyor nedensee...
hepinizi çok öpüyorum..
kendinize cici bakınn..
iyi gecelerrr..
oooooo bol oksijen temiz hava çok iyi gelecek iyi eğlenceler canım bende seni öptümmmmevet canım pikniğe gidecekmişiz...
yarın görüşürüz artıkk...
öpüyorum seni dee...
kuşum biraz başım agrıyor katılamadım pek...
yarın acısını çıkarırız artıkk...
kaçtım benn..öpüyorum senii..
gece gece moralinizi bozdum kızlar..
bende dolmuşum galiba..
kusura bakmayın
aynen canım benim meşhurrr lafımya şurda gırgır şamata konuşuyorduk niye derdimizi tazeliyorsun YADIRGAMAK ha ne yaparsın çok zordur çocuksuz olmak konu komşu akraba hısım herkesin allah bağışlasın çocuğu var zordur çocuksuz olmak milletim çocuğuna nasıl davranacağını şaşırırsın ilgisiz davransan kıskanıyor derler ilgilensen hevesleniyor derler fiziksel özellikleri hakkında bişey dıyemezsin nazarı deyecek diye korkarlar zordur bu ayarı tutturmak alınmamaya bak buda bizim sınavımız rabbim herşeyin hayırlısını bilir allah dağına göre kış veririmiş.
bide şifamın bi sözü vardı yannış hatırlamıyorsam BU DAĞLAR NE RÜZGARLAR GÖRDÜ (neler duyduk neler yaşadık bakalım daha neler duyacağız)
gece gece moralinizi bozdum kızlar..
bende dolmuşum galiba..
kusura bakmayın
aaaa olur mu canım ben çok seveerim dinlemeyi dertler, üzüntüler paylaştıkça azalırgece gece moralinizi bozdum kızlar..
bende dolmuşum galiba..
kusura bakmayın
gırgır şamata varken benim bunları anlatmam pek doğru olmadı galiba...
sürekli de gülecek değiliz ya hoş gülsek te içimizde ne fırtınalar kopuyorrrr inşşşşş Rabbim sabrımızın emeğimizin karşılığını ennnnn kısa sürede verecekgırgır şamata varken benim bunları anlatmam pek doğru olmadı galiba...
dualı elmayı ilk senden duyuyorummeryem suresi okunmuş elmayı duydunuz mu ? bu arada benim 1,5 yaşında oğlum var.. ikinci kez anne olmak istiyorum. yaşı yakın olsun diyenlerdenim :)allahım sizlere de nasip etsin inşallah...
kızlar ben çıkıyorum,yarın görüşmek üzere..
herkeslere hayırlıı geceleerr...
canım tanıştığıma memnun olddum iyi geceler tatlı rüyalar inşşşşşşş bebişin göbişindedirkızlar ben çıkıyorum,yarın görüşmek üzere..
herkeslere hayırlıı geceleerr...
yok cnm meg burdaysa hep gırgır şamata olur arada böyle konularda konuşulmalı bugün sana yarın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?