merhaba canım kader arkadaşımm colşisini bırakmadın dimi içiyorsun?
derincim nasılsın kaç gündür denk gelemedik hiçç??
yok canım bırakır mıyım hiçç...
atak geçirecek hiç gücüm yok vallahi...
vallahi görüyorum gecleri konuşuyorsunuz ben sabah 6 da kalkıp işe gittiğim için geceleri takılamıyorum hafta sonları çalışmıyorum işte bugün burdayım ama bugünde kimsecikler yok
ilacını iç canım, ben çok iyi bir prof. gidiyorum eğer ilacını almazsan geçireceğin atakta düşük olma ihtimali çok yüksek dedi bana ve hamile aldığınu öğrendiğin an önce bana geleceksin ben bazı gen testleri yapacağım dedi (ilacın yan etkisi olmuşmu diye) offf offf nasıl hastalıktır bu çeken bilir ancak
vallahi görüyorum gecleri konuşuyorsunuz ben sabah 6 da kalkıp işe gittiğim için geceleri takılamıyorum hafta sonları çalışmıyorum işte bugün burdayım ama bugünde kimsecikler yok
ilacını iç canım, ben çok iyi bir prof. gidiyorum eğer ilacını almazsan geçireceğin atakta düşük olma ihtimali çok yüksek dedi bana ve hamile aldığınu öğrendiğin an önce bana geleceksin ben bazı gen testleri yapacağım dedi (ilacın yan etkisi olmuşmu diye) offf offf nasıl hastalıktır bu çeken bilir ancak
benide listenize eklermisiniz???? lütfeeenn....bat 10 temmuz
canımm ben adet bitiminden sonra her 2 günde bir çalıştım ve bi topikde okumuştum.iltihabı olanlar yada tüplerinde tıkanıklık olanlar için,adaçayı yağı(acı elma yağı) aktardan aldım.bi pamuğa 4-5 damla damlattım.afedersiniz şeyime koydum biraz içeri kadar.pamuğun birazıda dışarda kalcak şekilde .ya gece koyun sabaha kadar ya gündüz akşama kadar.hafif naneli olips hissi verio ama sabır :) ve bide benim hemen ilişki sonrası hepsi full dışarı fışkırıodu.bu ay ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum ve eşimden bi 5 dk çıkmamasını söledm bosaldktan sonra.oda çıkmadı.çıktıktan sonra yavas yavas sağıma döndüm çıkmasınnar dışarı die.başımın altında yastk yok belimde yastık en az yarm saat yattım öle.ve gerçekten akmadı dışarıya.ve adetime yakın hep sağ kasığım hafif hafif sancıdı :) dedim heralde sağı tutturdum :) buarada kızlar ya sağa ya sola mutlaka yatın.ama sağaysa hep sağa solaysa hep sola.çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlalık yumurtluo.bi ay denk gelck elbet ama karıştırmaın.hep aynı yatın.öle işte kızlar.gerçi bunlar bahane.rabbim bunları vesile ederek nasip etti şükür.darısı başınızaaaa
nabersiniz arkadaşlarım
benim istanbuldan misafirlerim geldiler bu akşam..
yattılar şimdi,ben de bi uğrayayım dedim :79:
nabersiniz arkadaşlarım
benim istanbuldan misafirlerim geldiler bu akşam..
yattılar şimdi,ben de bi uğrayayım dedim :79:
Çok sevindim ben demiştim idrar testine güven hamilesin diyeDarısı başımıza..
Bizde eşimle tedavişye başlıyoruz daha doğrusu şimdilik tedavi sayılmaz bazı testler tekararlanacak önce ama olsun birşeyler yapıyor olmak bile beni çok mutlu ediyor
Canım senin kırmızılar ne alemde gedimi?? birde özelden mesaj atmıştım okudunmu:90:
iiyidir cnm aslında bende girdiğimde seni hiç görmedim merak ettim açıkcası sen şimdi yorgunsundur demi
aaa hamişimizmi var ne güzel maşallaaaaaaaahhh.......
Megim bir önerim var liste mahşallah kalabalıklaşmış kalabalıklaşması güzel fakat adını yazdırıp durumundan haberdar etmeyenler olursa listeden çıkarmayı öneriyorum
Birde acaba listeyi tablo şeklinde değilde alt alta düz yazı şeklinde yapsak nasıl olur sence karşısınada kim kaç aydır dewniyor ve ne yapıyor onuda eklesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?