Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

derincim nasılsın kaç gündür denk gelemedik hiçç??
yok canım bırakır mıyım hiçç...
atak geçirecek hiç gücüm yok vallahi...

vallahi görüyorum gecleri konuşuyorsunuz ben sabah 6 da kalkıp işe gittiğim için geceleri takılamıyorum hafta sonları çalışmıyorum işte bugün burdayım ama bugünde kimsecikler yok
ilacını iç canım, ben çok iyi bir prof. gidiyorum eğer ilacını almazsan geçireceğin atakta düşük olma ihtimali çok yüksek dedi bana ve hamile aldığınu öğrendiğin an önce bana geleceksin ben bazı gen testleri yapacağım dedi (ilacın yan etkisi olmuşmu diye) offf offf nasıl hastalıktır bu çeken bilir ancak

yok canım kaç gündür bende geceleri kalamadımm...
sohbete katılamıyordumm...

ayyy canım benim dr um hamileyken ilacı almaman gerektiğini bebeğin organları tamamlandıktan sonra başlayabileceğimi söylemişti..
eger çok sıkıntı olursa 3 aydan sonra duruma göre davranırız demişti...
ben bebeğe geçer mi dediğimde de bunu engelleyemeyiz...
%50 gecme durumu var demişti ve hiç testen bahsetmedii...

gen testleri nasıl yapılıyor acaba???

benim doktorum bana daha hiç bişi demedi bebek düşünüyoruz biz dedim engel düşük falan olur mu dedim yok dedi olmaz

A aaaa kimsecikler yoookk :26:

miyaba batlarım

Çok sevindim ben demiştim idrar testine güven hamilesin diyeDarısı başımıza..

Bizde eşimle tedavişye başlıyoruz daha doğrusu şimdilik tedavi sayılmaz bazı testler tekararlanacak önce ama olsun birşeyler yapıyor olmak bile beni çok mutlu ediyor

nabersiniz arkadaşlarım

benim istanbuldan misafirlerim geldiler bu akşam..
yattılar şimdi,ben de bi uğrayayım dedim :79:

nabersiniz arkadaşlarım

benim istanbuldan misafirlerim geldiler bu akşam..
yattılar şimdi,ben de bi uğrayayım dedim :79:

Canım senin kırmızılar ne alemde gedimi?? birde özelden mesaj atmıştım okudunmu:90:

evet birşeyler yapıoruz mücadele verioyoruz,elimiz kolumuz bağlı oturmuyoruz dimi..
biz elimizden geleni yapalımda takdir allahtan...

Megim bir önerim var liste mahşallah kalabalıklaşmış kalabalıklaşması güzel fakat adını yazdırıp durumundan haberdar etmeyenler olursa listeden çıkarmayı öneriyorum

Birde acaba listeyi tablo şeklinde değilde alt alta düz yazı şeklinde yapsak nasıl olur sence karşısınada kim kaç aydır dewniyor ve ne yapıyor onuda eklesek

Canım senin kırmızılar ne alemde gedimi?? birde özelden mesaj atmıştım okudunmu:90:

canımm
okudum ve yazdım bile
kırmızılar geldi gelemez olasıcalar

iiyidir cnm aslında bende girdiğimde seni hiç görmedim merak ettim açıkcası sen şimdi yorgunsundur demi

miyaba
eh işte yorgun sayılırım..
allahtan regl dönemime geldi,yoksa bu kalabalıkta odaya çekilmek zor olcaktı

aaa hamişimizmi var ne güzel maşallaaaaaaaahhh.......

isoldem

evet şimdilik 2 tane gibeğmis var :92:

Son düzenleme:

tablo da var,düz liste de var pisicim hemen altta..

geliştirilebilir tabi liste işi.. detaylandırabiliriz.. teşekkürler canım
uzun süre uğramayan ve kendinden haberdar etmeyen arkadaşları çıkarırız listeden tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…