BENİM KIZIM AYNI BANA BENZEDİ, HERKES SİPARİŞ Mİ BU DİYO , O YÜZDEN İKİNCİ BEBİŞİMDE AYNI BANA BENZEYECEK. bAKIN ŞEKERLER GÖZÜNÜZ TATLILIK GÖRSÜN :)Eki Görüntüle 211833
ram pa pa pam-ram pa pa pamm-ram pa pa pammmmmmhaaamişim haaamişim de haaamişimmm.çok haaamişşim hamişimm kızlarrrrr müjdemi isterim 4 haftalık haa-mi-lee-yimmmmm kızlarrrr teyze oluyosunuzzzzzz
Canlarııııım 2gündür ugrayamadım ciciş topiğimize
burda gecen gece şimşekler yagmurlar vs vs derken bizim modem yandı. daha az önce tamirden geldi. çatladım meraktan neler yaptınız
güzel haberler varmı?
beni ve çikoyu özledinizmi
kasıklarımda ara ara beliren agrılara ragmen iyiyiz biz merak etmeyin bebişimize iyi bakıyorum
sanırım iyi bir dr buldum pztesi ona gitcez bi baksın bakalım keseciği görecekmi?
ay cok anlatacaklarım var neyse laf lafı açar
bu arada sivatan ve meg sizi cok merak ediyom geçti ya gününüz ne oldu
kestane kebap acele cevaaaap
canım dün yazdım ya..
görmemişsin demek..
ben dün kan tahlili yaptırdım ve negatifi gördüm..
gecesine de adet oldum..
temmuzda gibeyim ama inşallah allahın izniyle..
cnmmmm hoşgeldinnn bebiş nasıl sen nasılsın ??
meg hamile değilmiş cnm sivatanı tam bilmiyorum bakalım ne diyecek doktor
hayırlısı bidenem
iyiyiz biz sizi öpüyoruz cok cok merak etmeyin :)
bilginkız nasılsın tatlım
iyiyim kuşum sen nasılsın gelişemeler nasıl
şimdi gördüm kuşum hayırlısı olsun
temmuza inşallah
hepiniz için dua ediyorum inanın
sizi cook seviyoz çikoyla ben
birazdan kociş gelir kızartma yaptım sofrayı hazırlayayım bideneme
öptm hepinzi canlarımmmmmm
cnmmmm hoşgeldinnn bebiş nasıl sen nasılsın ??
meg hamile değilmiş cnm sivatanı tam bilmiyorum bakalım ne diyecek doktor
hayırlısı bidenem
iyiyiz biz sizi öpüyoruz cok cok merak etmeyin :)
iyiyim kuşum sen nasılsın gelişemeler nasıl
idare ediyorum bende bi gelişme yok senin adına çok sevindimdeğmez inş. tatlım
kızlaaar ben geldim kimsecikler yok(( Benim dün sol bugün de sağ kasığım acayip ağrıyo...ara ara da başım dönüyo.reglim biteli 11 gün olmasa hamileyim dicem hehehe :))
Kızlar bugün reglimden itibaren 11. gün yani tam yumurtlama sürecindeyim.dün çalışma vardı normalde gün aşırı çalışıyoruz ve yarın olacak.bugün de çalışma olsa 3 gün üst üste zararı olur mu???? Bir de sabah demişsiniz genelde ama kociş 8de gidiyor ve yapmak için 7de uyandırmam lazım ki devamında yatabileyim yarım saat ama her halukarda kalkmam lazım göndermek için bu de pek mantıklı olmayacak bizim için( Ne yapayım ben??Ya işten gelince ya da yatarken oluyo çalışmalar bizde.
olmaz zararı halvete devam uyandır kocişi devam durmak yok yola devam
:)))) halvete devam canım hele bu günlerde :))) Ama bugün de çalışasım geldi ne yalan söyleyim..Bi sorun olmaz demi 3 gün üstüste :)) Bir de sabah değill akşam yapıyoruz bunun çok mu etkisi olur
yarın görüşürüz canım iyi akşamlaar kaçtım ben
selam kızlarrr..bende tedavi görüyorum ve hayırlı bir bebiş istiyorum..dilerim Rabbim çabamızı boşa çıkarmazzz
amiin cnm inş...
benide listenize eklermisiniz???? lütfeeenn....bat 10 temmuz
tabi canı meg gelince iletelim o ekliyor listeye.meg yada şifa...offf ben de iki gündür şu batma olayındna bıktım kasıklaırm batıyo fena dün sağ bugün sol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?