çook teşekkür ederim cnm..yumurtan çatlıyor olabilir.benim genellikle öyle oluyor çatladığı gün adet sancısı gibi kasık ağrısı olur..tedavimi görüyorsun sen??(eğer çatlıyor ise bugünle beraber 3 gün ilişkiye gir cnm)
yok canım bugün daha ilk ay...zaten reglim bittiğinden beri gün aşırı yapıyoruz ama dün yaptık yarın olacak canım bugün de istiyor ama kalitesi ya da sayısı azalır mı diye emin olamadım
azalıyormuş evet.doktorumda söylemişti.ama sabahları kalite çok çok iyi oluyormuş..malum dinlenmiş oluyor vücut..ben bu ay rahim filmi çekildim.doktorum ara verdi tedavime 2 ay kendiliğine bırakalım dedi.1,5 yıllık evliyim...
İnşallah alırsın canım bu ay güzel haberi..O azalmadan korktuğum için bugün cesaret edemedim yarını bekleyim ben yine:))) Sabah olmuyo bizim cnm çünkü eşim 8de gidiyor işe ve kalkmak zorunda kalıyorum mecburen
cnm keçiboynuzu pekmezini dene..yedir onu sabah erkenden kendiliğinden isteyecek bak emin ol..ben yapıyorum hem kaliteyide yükseltiyor..Allah kolaylıklar versin cnmmm
yok cnm hoşgeldinkızlar nasılsınız ??
gece kuşları yokmuuu
bu gece başbaşayız luckycim
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
iyi canım sen nasılsınnn
derincim alyacım nasılsınız
derincim iyi belirtilerdir ya bebişler gelsin hemen
bende ay sonuna kadar bekliycem zor geliyor
slmmm kızlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?