Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah bırakırlar canım..
eşim bu konuda tedav olucak kısmetse.
tabi bi kendine vakit ayırabiilrse...

Aynen içmeyen içeni anlamıyor içende içmeyeni anlamıyor

Bebiş olursa mecbur bırakacaklar ben eşime diyorumki sen bebiş olunca sigarayı bırakmamış olursan hiç kucağına alamazsın bebişi diyorum gözü korkuyor

Haklısın çok hemde...ben ne kadar isterdim günde 1 tane kahveyle içmeyi(Türk kahvesi bağımlısıyım,damardan verecekler yakında)ama olmuyo 2 gün sürdürebiliyorum evde paket varsa o beni dürtüyo iç beniii iç benii diyedurum vahim anlıyacağın

benim aklımda tüplerle ilgili bi sohbet kalmış da ondan şeettim ben evitaxım benim..
çok sevindim bi problemin olmamasına bebemm

cnm oturma banyoları çok işe yarıyomuş bitkiler ama hangi bitki öğrenmek lazım bende 9 sene sonra belki bu yöntemle hamile kalırım neden olmasın

Ağdaya girmem lazım lafı hoşuma gitti benim o temizlik işleri için eşimin bi tabiri var 10.000 lik bakıma girdi benim hatun

ooff sorma şu ara çok fenayım..
kuaför iice uzat gel dedii.anam ne oyunlar yaptım herif görmesin o halimi die..
kısmetse bu hafta sonu ıpıl ıpıl olucam...

inşallah bırakırlar canım..
eşim bu konuda tedav olucak kısmetse.
tabi bi kendine vakit ayırabiilrse...

Tbi orasıda var çalışıyor nasıl gidecek dr a sıksık.
Benim eşimde yarın izin alacak salı günü için buara işleri yoğun biraz zor olacak izin alması ama mecbur alacak randevuyu zor aldım zaten dr lar hep senelik izindeler

heh aynı ben işte
neetcez..
ben bırakmıcam ama azaltcam.. sanırım.. yani inşallah..

Doğru fıstığım konuşmuştuk bunu..Teşekkür ederim şimdi birde Nur TOPU gibi kistimden kurtulsam gerçekten harika olucak.Dur sende temmuzda gebe kalma.Ağustosta beraber kalırız.

benim aklımda tüplerle ilgili bi sohbet kalmış da ondan şeettim ben evitaxım benim..
çok sevindim bi problemin olmamasına bebemm

Bu rakı buğusunu bende merak ettim yarın denk gelmezsem bana özelden yazarmısın lütfeeeeeen :84::84::84:

dün nette okudum..
eski mısırda kadınların vajinasına geceden sogan yerleştirirlermiş.
kadın sabahtan o soğan tadını ağzında hissederse tüpleri açık olurmuş.
yok hissetmezse kapalı oldugu anlamı taşırmış...

cnm oturma banyoları çok işe yarıyomuş bitkiler ama hangi bitki öğrenmek lazım bende 9 sene sonra belki bu yöntemle hamile kalırım neden olmasın

araştıralım fatoşcum..
bak nilla da süt buharından bahsetmişti sanki tüpler için :44:

nillacım?

canım yaaa inşşallah tez zamanda azaltıp bırakırsın...

ooff sorma şu ara çok fenayım..
kuaför iice uzat gel dedii.anam ne oyunlar yaptım herif görmesin o halimi die..
kısmetse bu hafta sonu ıpıl ıpıl olucam...

Canım normaldede hep ağdamı yapıyorsun yoksa tedavi olacağın içinmi

Ben ağda yapamıyorım tenim çok hassas morarıyor. bikini bölgesini jiletle alıyorum sizce dr bunu sorun yapıyormudur yani ayıpmı oluyordur sizce:26::26::26:

Doğru fıstığım konuşmuştuk bunu..Teşekkür ederim şimdi birde Nur TOPU gibi kistimden kurtulsam gerçekten harika olucak.Dur sende temmuzda gebe kalma.Ağustosta beraber kalırız.

deme öyle deme evitaxım.. (rahmiden inci)
ben kalıverem temmuzda bee sen bana yetişirsin nolcak 1 ay deel mi..

ben teşekkür ederim

Çok ilginç bir yöntemmiş

kızlar ben epilasyona gidiyorum en rahatı bence o biraz ağrılı bi işlem ama değer

En hayırlısını rabbim bilir..Gönlüne göre olur hrşey inşallah fıstığım.Bu arada sayfada yazan diğer arkadaşlar MERHABA..

deme öyle deme evitaxım.. (rahmiden inci)
ben kalıverem temmuzda bee sen bana yetişirsin nolcak 1 ay deel mi..

ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…