Şimdi dedim buradan bir arkadaşa dr eşine sigarayı bırakmasını söylemiş sanada dese bırakacakmısın dedim bakarız dedi
Ama bak sigarayı bırakırsan koyun gibi bebişlerimiz olucak dedim tamam o zaman bırakırım dedi
Kıvırcık saçlı bebişleri çok seviyordas ondan koyun gibi diyorum
Kızlar benim eşimde içiyor e bende içiyorum o zıkkımı hemde çok.Ama bebek olunca vazgeçicez yolu yok.Hatta şimdi bıraksak süper olur olmuyo hele stres altındayken hiç olmuynedenle içmeyenler içenleri asla anlamıyor
canım bende kullanıyorum ama 2 günde 1 tane falan içiyorum..
bağımlı falan diilim..
bazen içmeyi bile unutuyorum.
ama çoğu zaman okadar bunalıorumki sigaradan medet umuyorum..
ama eşim kadar azıtmış değilim..
o hiç bırakamıo..
ama benim doktorum takmış sigara konusuna..
eşime iilla bırakacan yaptıgım tedavinin bi faydası olmaz dio..
adam haklı ama gelde bunu eşime anlat..
Canım ii çini rahat tut ve birkaç aydaha dene.Sonrasındada geciktirmeden bir jinekologa görün..Tabi inşallah hiççç gerek kalmaz bunlara..Bilyirum daha önceden konuşmuştuk canım bunu.Benim tiğlerim kapalı değil kuşum belki kapalıdır bilmiyoruz tabi..Hsg çekilmedim daha.Ben Polikistik overdim.Değilmişim..BUgün yeni bir doktora gittim diğer doktorun muhtemelen basit kistlerimi polikistik olarak tanımlamış ve klomen tedavisi uyguladıgı içind o basit kistleirm büyümüşşşşte büyümüşş..Şimdi onları küçültmeye çalışıcağız.Onun dışında şuanda bebek olmamasına sebep olarak hiçbir rahatsızlığım grünüyor böylelikle polikistik overdende kurtulmuş oldum.
tamam detay öğrenicem yarın anamdan..
böyle ortası delik tuğlalar olur ya,o rakı buğusu yapılmış,dumanları çıkıyomuş,annem o tuğlanın üzerine oturmuş bi süre..
bööle ağzından burnundan anason kokusu çıkmışmış..
o kadar etkili olmuş yani..
öğrenip anlatıcam burda
ne ettiyse olmamış bebesi,6 sene sora bunu uygulayınca ben olmuşum.. :78:
Ağdaya girmem lazım lafı hoşuma gittibenim o temizlik işleri için eşimin bi tabiri var 10.000 lik bakıma girdi benim hatun
inşallah bırakırlar canım..
eşim bu konuda tedav olucak kısmetse.
tabi bi kendine vakit ayırabiilrse...
Haklısın çok hemde...ben ne kadar isterdim günde 1 tane kahveyle içmeyi(Türk kahvesi bağımlısıyım,damardan verecekler yakında)ama olmuyo 2 gün sürdürebiliyorum evde paket varsa o beni dürtüyo iç beniii iç benii diye durum vahim anlıyacağın
benim aklımda tüplerle ilgili bi sohbet kalmış da ondan şeettim ben evitaxım benim..
çok sevindim bi problemin olmamasına bebemm
böyle ortası delik tuğlalar olur ya,o rakı buğusu yapılmış,dumanları çıkıyomuş,annem o tuğlanın üzerine oturmuş bi süre..
öğrenip anlatıcam burda
öğrenip anlatıcam burda
cnm oturma banyoları çok işe yarıyomuş bitkiler ama hangi bitki öğrenmek lazım bende 9 sene sonra belki bu yöntemle hamile kalırım neden olmasın
Haklısın çok hemde...ben ne kadar isterdim günde 1 tane kahveyle içmeyi(Türk kahvesi bağımlısıyım,damardan verecekler yakında)ama olmuyo 2 gün sürdürebiliyorum evde paket varsa o beni dürtüyo iç beniii iç benii diye durum vahim anlıyacağın
ooff sorma şu ara çok fenayım..
kuaför iice uzat gel dedii.anam ne oyunlar yaptım herif görmesin o halimi die..
kısmetse bu hafta sonu ıpıl ıpıl olucam...
Doğru fıstığım konuşmuştuk bunu..Teşekkür ederim şimdi birde Nur TOPU gibi kistimden kurtulsam gerçekten harika olucak.Dur sende temmuzda gebe kalma.Ağustosta beraber kalırız.
dün nette okudum..
eski mısırda kadınların vajinasına geceden sogan yerleştirirlermiş.
kadın sabahtan o soğan tadını ağzında hissederse tüpleri açık olurmuş.
yok hissetmezse kapalı oldugu anlamı taşırmış...
heh aynı ben işte
neetcez..
ben bırakmıcam ama azaltcam.. sanırım.. yani inşallah..[/QUOTE
İnşallah bebikler gelince içemiycez zaten azaltsak bu ara kolay olur vazgeçmek
Canım normaldede hep ağdamı yapıyorsun yoksa tedavi olacağın içinmi
Ben ağda yapamıyorım tenim çok hassas morarıyor. bikini bölgesini jiletle alıyorum sizce dr bunu sorun yapıyormudur yani ayıpmı oluyordur sizce:26::26::26:
deme öyle deme evitaxım.. (rahmiden inci)
ben kalıverem temmuzda bee sen bana yetişirsin nolcak 1 ay deel mi..
ben teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?