Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benimde rahim filmi çektireceğim hastane sürekli gittiğim yerdi ve herzamanki dr um ben çekicem korkma anesteziye gerek yok dedi bende tamam dedim randevu aldım gittim dr u gördüm tamam dedi sen çık hazırlan geliyorumbeni doğumhaneye çıkardılar kendi dr um değilde başka bir dr gelmezmi ben zaten korkuyordum başladım ağlamaya ama zor randevu aldım ve bir ay daha beklemekte istemiyordum tamam dedim dr taktı ilacın gönderileceği hortum gibi şeyi ama işlem bitene kadar benim bütün vücudum korkudan utanmaktan isilik dmktüm resmen ayağımdan tepeme kadar kızardım annem kapıda bekliyordu benim dr a bir fırça attı neden kendin girmedinde başka dr gönderdin diye neyse oradan filmin çekileceği yere gittim bir aşağı kata beni tekerlekli sandalyede indirdiler uzandım film çekilde ama ilaç basınçlı verilmiş olmalıki ağrım oldu biraz toplamda 30 dk kadar sürdü çok şükür korkulacak birşey değilmiş ve tüpler açık çıktı ama ben bir daha o hastaneye gitmedim çünkü dr um kendi yerine başkasına gönderdi yoğunmuş diye sinir olmuştum.........

Son düzenleme:

evitaxım hepimiz bebelenicez inşallah allahın izniyle canımm benim

merhaba bitanem hoşgeldinn...

Ya yemin ediyorum kırıldım burda gülmekten çünkü ben bu akşam yaptım bunu eşimin kahkahaları eşliğinde, diyoduki bana bak böbreklerin falan düşmesin

cnm maydanoz ve süt buharını yaptığında üşütmmemen lazım biliyosum demi özellikle ayaklarının bide soğudukça ısıtıp tekrar buhara oturacaksın

Peki bişey sorsam burası özel hastane mi devlet hastanesimi?

evet canım ama ben daha önce ağdayla alıyodum onun hiç ağrısı yok epilasyonun yanında

yaafiyatları nekadar acaba??
burda sgk anlaşmalı özel bi hastnede yapıolarmış ama bu bölümün sgk yla bi alakası yoktur dimi..
sen nekadar ödüosun canım...

ay benide adetin 3. günü çağırdı bakarmıki acaba alttan
Ya yemin ediyorum kırıldım burda gülmekten çünkü ben bu akşam yaptım bunu eşimin kahkahaları eşliğinde, diyoduki bana bak böbreklerin falan düşmesin

Bneimkide bana çok gülmüştü onu yaparken

cnm maydanoz ve süt buharını yaptığında üşütmmemen lazım biliyosum demi özellikle ayaklarının bide soğudukça ısıtıp tekrar buhara oturacaksın

Şimdi bu benimki deneme deneme 1-2 ydi.Zaten çok sıkıcı bir süreç bir daha yapıcağımı sanmıyorum.Yani umarım gerek kalmaz.benim daha ilk denememdi olmadı kısmet temmuza...

yaafiyatları nekadar acaba??
burda sgk anlaşmalı özel bi hastnede yapıolarmış ama bu bölümün sgk yla bi alakası yoktur dimi..
sen nekadar ödüosun canım...

ben sırf orası için 1000 lira diye duymuştum sanki..
ama bilmiyorum,sallamış olmak istemem..
alakası yoktur sgk ile bencede..sonuçta estetik kaygıyla yaptırılan bişey..

seninki yien başka bi doktoru göndermiş.
benimki hemşiresini gönderdi yaa..
neymiş hemşiresine çok iyi öğretmişmiş.
ya millet bu işi yapmak için kaç sene tıp okuyo..
sen bilmem kaç aydamı öğrettin hemşirene hsg gibi önemli bi olayı..
ayy düşündükçe geriliyorum

Peki bişey sorsam burası özel hastane mi devlet hastanesimi?

Özel hastane
ben korktuğum çekindiğin için ve enfeksiyon kapmaktan korktuğum için temiz biryer olsun istedim herzaman gittiğim alışkın olduğum dr a gitmek istemiştim fakat korktuğum başıma geldi dr um kendi gelmedi başkasına göndrdi bende birdaha o hastaneye gitmedim.....

Son düzenleme:

Çok saçmalamışlar cidden,özel hastane bunu yapıyosa..ben doktorumu cep telefonundan zırt pırt arıyorum adam sesimi duyunca adımla hitap ediyo ne büçüm hastaneymiş orası beyaw

cnm ben koltuk altı ve genitale 153 tl ödüyorum acıbademe gidiyorum koltuk altım bitti gibi

vışşşşşş

anaam neyse ilaçtı iğneydi kafayıı yedi herif bu ara.
yani ben bacakları falanda düşünürsem..
nese ben epilatöre devam edim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…