ay kızlar yaaa ben bu tüpler konusunda okadar bahtsızımki..
şimdi burda özel bi kadın hastalıkları hastnesine gittim.
doktor hsg dedi.
nese ben çıktım ultrasona doktoru beklerken hani şu doktorların yanında hemişereleri vardırya o geldi..
böle çelik yelek gşymiş.
noluyo dedim yaa doktor nerde .
doktor çok yoğunmuş o yapıcakmış hsg yi..
benimde ilk tedavilerim falan.
nese sesimi çıkarmadım..
ne olu ne bitti anlamdım bile dk içinde tamam dedi hemşire ..
sonra doktorun yanına çıktık bana iki tüpünde kapaıl demezmi..
eşimin kollarına yıgılıverdim..
kendime geldiğimde doktorun pişmiş kelle gibi sırıttıgını gördüm.
tabi bu durum ona göre çok normal.
bitmiştim yaaaa.
sdc bitmiştim.
ertesi gün elime aldım filmleri ,kendi alanında uzman bi çok doktora gittim bunlardan biride papatya özmenin şu an tedavi gördüğü doktoru
o dahil olmak üzere herekese sordum.
senin tüplerin açık ,sdc önem vermemişler..
basınçlı ilacı verememiş gerizekalı hemşire..
ve 5 dk olup biticek bi işlem diilmiş bu.
basınçlı ilaç verildikten sonra en az 10 dk kadar bekletilip filmin tekrar edilmesi gerekiomuşki..
basınçlı suyun tüplerdeki aşaması kaydedilsin..
ama benim yatmamla kalkmam bi oldu..
okadar çok doktora sordumki hepside tüplerin açık deyince tatmin oldum..
eeee işini bilmeyen bi doktor bozması hemşirenin eline düşersen hayatın böyle zindan olur..
bana bide direk ameliyat demişti.
hiç hakkımı helal etmiyorum..
verdiğim para zehirzıkkım olsun o doktorada hastaneyede....
siz siz olun benim bu yaşadıgımı aklınızın bi kenarına yazın..
Bu kistle zor canım..Ama rabbim bilir dediğin gibi bir sürpriz belki..BU arada merhaba dedim ama kötü ettim sanırım 1 kişi haric diğer arkadaşlar karşılık vermedi.Belirtmek istedim sadece çok önemli oldugundan değil.Biliyorsun az beni..
yaa şu ebegümecini bende duymuştum ..
sdctüpleri kapalı olanlar için bi yöntemmi acaba??
Bu kistle zor canım..Ama rabbim bilir dediğin gibi bir sürpriz belki..BU arada merhaba dedim ama kötü ettim sanırım 1 kişi haric diğer arkadaşlar karşılık vermedi.Belirtmek istedim sadece çok önemli oldugundan değil.Biliyorsun az beni..
Ya yemin ediyorum kırıldım burda gülmekten çünkü ben bu akşam yaptım bunu eşimin kahkahaları eşliğinde, diyoduki bana bak böbreklerin falan düşmesin
iyiyim cnm sen nasılsın
evitaxım hepimiz bebelenicez inşallah allahın izniyle canımm benim
Benimde rahim filmi çektireceğim hastane sürekli gittiğim yerdi ve herzamanki dr um ben çekicem korkma anesteziye gerek yok dedi bende tamam dedim randevu aldım gittim dr u gördüm tamam dedi sen çık hazırlan geliyorumbeni doğumhaneye çıkardılar kendi dr um değilde başka bir dr gelmezmi ben zaten korkuyordum başladım ağlamaya ama zor randevu aldım ve bir ay daha beklemekte istemiyordum tamam dedim dr taktı ilacın gönderileceği hortum gibi şeyi ama işlem bitene kadar benim bütün vücudum korkudan utanmaktan isilik dmktüm resmen ayağımdan tepeme kadar kızardım annem kapıda bekliyordu benim dr a bir fırça attı neden kendin girmedinde başka dr gönderdin diye neyse oradan filmin çekileceği yere gittim bir aşağı kata beni tekerlekli sandalyede indirdiler uzandım film çekilde ama ilaç basınçlı verilmiş olmalıki ağrım oldu biraz toplamda 30 dk kadar sürdü çok şükür korkulacak birşey değilmiş ve tüpler açık çıktı ama ben bir daha o hastaneye gitmedim çünkü dr um kendi yerine başkasına gönderdi yoğunmuş diye sinir olmuştum.........
evet canım ama ben daha önce ağdayla alıyodum onun hiç ağrısı yok epilasyonun yanında
ay benide adetin 3. günü çağırdı bakarmıki acaba alttanher zaman kuaföre gidemiorum canım tabii.
ay çalıştgmda hep giderdim ama artıkın paramı öle istediğim yere harcayamıom..
bazen kendim alıyorum epilatörle...
bikini bölgesini bende jiletle alıorum..
üstleri epilatörle alıorum ama aşağılara can dayanmıo.
doktor için bi sorun olucagını hiç sanmıorum..
yaa çok iğrenç olucak ama ben esi doktorumda adetin 2.günü gittiğimde alttan muayene etmişti.
çok çok utanmıştım..
allahtan bu yeni doktor karnımdan muayene etti.
düşünsene ne fena bi durum..
ben doktor olsam yemekten kesilirdim valla...
yok yaa onların aldıgı parayı alsam bende bakardım ..
nolucakki...
Ya yemin ediyorum kırıldım burda gülmekten çünkü ben bu akşam yaptım bunu eşimin kahkahaları eşliğinde, diyoduki bana bak böbreklerin falan düşmesin
cnm maydanoz ve süt buharını yaptığında üşütmmemen lazım biliyosum demi özellikle ayaklarının bide soğudukça ısıtıp tekrar buhara oturacaksın
yaafiyatları nekadar acaba??
burda sgk anlaşmalı özel bi hastnede yapıolarmış ama bu bölümün sgk yla bi alakası yoktur dimi..
sen nekadar ödüosun canım...
yaafiyatları nekadar acaba??
burda sgk anlaşmalı özel bi hastnede yapıolarmış ama bu bölümün sgk yla bi alakası yoktur dimi..
sen nekadar ödüosun canım...
Benimde rahim filmi çektireceğim hastane sürekli gittiğim yerdi ve herzamanki dr um ben çekicem korkma anesteziye gerek yok dedi bende tamam dedim randevu aldım gittim dr u gördüm tamam dedi sen çık hazırlan geliyorumbeni doğumhaneye çıkardılar kendi dr um değilde başka bir dr gelmezmi ben zaten korkuyordum başladım ağlamaya ama zor randevu aldım ve bir ay daha beklemekte istemiyordum tamam dedim dr taktı ilacın gönderileceği hortum gibi şeyi ama işlem bitene kadar benim bütün vücudum korkudan utanmaktan isilik dmktüm resmen ayağımdan tepeme kadar kızardım annem kapıda bekliyordu benim dr a bir fırça attı neden kendin girmedinde başka dr gönderdin diye neyse oradan filmin çekileceği yere gittim bir aşağı kata beni tekerlekli sandalyede indirdiler uzandım film çekilde ama ilaç basınçlı verilmiş olmalıki ağrım oldu biraz toplamda 30 dk kadar sürdü çok şükür korkulacak birşey değilmiş ve tüpler açık çıktı ama ben bir daha o hastaneye gitmedim çünkü dr um kendi yerine başkasına gönderdi yoğunmuş diye sinir olmuştum.........
cnm ben koltuk altı ve genitale 153 tl ödüyorum acıbademe gidiyorum koltuk altım bitti gibi
Peki bişey sorsam burası özel hastane mi devlet hastanesimi?
Sanırım bi de vajinal akıntı sıkıntısı çekenler yani ben gibiler içinmiş
ay benide adetin 3. günü çağırdı bakarmıki acaba alttan
Bneimkide bana çok gülmüştü onu yaparken
Özel hastane
ben korktuğum çekindiğin için ve enfeksiyon kapmaktan korktuğum için temiz biryer olsun istedim herzaman gittiğim alışkın olduğum dr a gitmek istemiştim fakat korktuğum başıma geldi dr um kendi gelmedi başkasına göndrdi bende birdaha o hastaneye gitmedim.....
cnm ben koltuk altı ve genitale 153 tl ödüyorum acıbademe gidiyorum koltuk altım bitti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?