Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm oturma banyoları çok işe yarıyomuş bitkiler ama hangi bitki öğrenmek lazım bende 9 sene sonra belki bu yöntemle hamile kalırım neden olmasın

Senin çok uzun olmuş 9 senedir mi olmuyor bebiş. Peki bir problem varmı yoksa sebepsiz infertilitemi... Yada hiç düşük varmı

ooff sorma şu ara çok fenayım..
kuaför iice uzat gel dedii.anam ne oyunlar yaptım herif görmesin o halimi die..
kısmetse bu hafta sonu ıpıl ıpıl olucam...

ne oyunlar ettin

Bu rakı buğusunu bende merak ettim yarın denk gelmezsem bana özelden yazarmısın lütfeeeeeen :84::84::84:

piki

kadın doğum uzmanı bi arkadaşım var..(bayan kendüsü) (ama görüşemiyoruz artık)
o demişti ki; 'biz kıla tüye bakmayız.. günde kaç tane şey görüyoruz,ona mı dikkat edicez.. temiz olsun yeter'

kızlar ben epilasyona gidiyorum en rahatı bence o biraz ağrılı bi işlem ama değer

Lazer epilasyonmu peki bikini bölgesine yaptırmanın hiç hamile kalmamış olanlar için zararlı olacağını duymuştum doğrumudur bilmiyorum ama beni korkutuyor açıkcası bilgin varmı bu konuda

araştıralım fatoşcum..
bak nilla da süt buharından bahsetmişti sanki tüpler için :44:

nillacım?

şimdi şöyleki;ben dünden beri bütün bu buhar işini araştırdım neye oturulur onu yani süt buharından bahsetmiş olamam çünkü onu bugün öğrendim yarım kilo süte bir demet maydonoz koy kaynat iyice bi diyee.

Sonra bugün 12 sene çocuğu olmayan bir hanımdan bir tarif aldım,paylaşıyım zevkle:ebegümeci denen bitkiyi kaynatıp buharına oturulacakmış

ayrıcaa tampona damlatılan adaçayı yağı vardı bide onu kk da aratıp bulabilirsiniz name düzmüşler bu konuyla ilgili

Ama tebi ben bu iksirlerin doğruluğundan emin olamam insiyatifinize bırakıyorum

Yani bencede temiz olduktan sonra pekbir önemi olmamalı ama yinede merak ettim acaba sizlerde öylemi yapıyorsunuz diye kıla tüye bakmayız dedi he komikmiş

ay kızlar yaaa ben bu tüpler konusunda okadar bahtsızımki..
şimdi burda özel bi kadın hastalıkları hastnesine gittim.
doktor hsg dedi.
nese ben çıktım ultrasona doktoru beklerken hani şu doktorların yanında hemişereleri vardırya o geldi..
böle çelik yelek gşymiş.
noluyo dedim yaa doktor nerde .
doktor çok yoğunmuş o yapıcakmış hsg yi..
benimde ilk tedavilerim falan.
nese sesimi çıkarmadım..
ne olu ne bitti anlamdım bile dk içinde tamam dedi hemşire ..
sonra doktorun yanına çıktık bana iki tüpünde kapaıl demezmi..
eşimin kollarına yıgılıverdim..
kendime geldiğimde doktorun pişmiş kelle gibi sırıttıgını gördüm.
tabi bu durum ona göre çok normal.
bitmiştim yaaaa.
sdc bitmiştim.
ertesi gün elime aldım filmleri ,kendi alanında uzman bi çok doktora gittim bunlardan biride papatya özmenin şu an tedavi gördüğü doktoru
o dahil olmak üzere herekese sordum.
senin tüplerin açık ,sdc önem vermemişler..
basınçlı ilacı verememiş gerizekalı hemşire..
ve 5 dk olup biticek bi işlem diilmiş bu.
basınçlı ilaç verildikten sonra en az 10 dk kadar bekletilip filmin tekrar edilmesi gerekiomuşki..
basınçlı suyun tüplerdeki aşaması kaydedilsin..
ama benim yatmamla kalkmam bi oldu..
okadar çok doktora sordumki hepside tüplerin açık deyince tatmin oldum..
eeee işini bilmeyen bi doktor bozması hemşirenin eline düşersen hayatın böyle zindan olur..
bana bide direk ameliyat demişti.
hiç hakkımı helal etmiyorum..
verdiğim para zehirzıkkım olsun o doktorada hastaneyede....
siz siz olun benim bu yaşadıgımı aklınızın bi kenarına yazın..

En hayırlısını rabbim bilir..Gönlüne göre olur hrşey inşallah fıstığım.Bu arada sayfada yazan diğer arkadaşlar MERHABA..

hem belli olmaz sen ağustosu beklerken,belki de temmuzda bebikin geliverir ansızın bi sürprizle

BU sütte maydanoz kaynatma yöntemini ben denedim gebelik adına bir sonuç alamadım ama bende böbrek taşı varmış o ay böbrek taşımı düşürdüm ve bu yöntemin yararı olduğunu düşündüm

Lazer epilasyonmu peki bikini bölgesine yaptırmanın hiç hamile kalmamış olanlar için zararlı olacağını duymuştum doğrumudur bilmiyorum ama beni korkutuyor açıkcası bilgin varmı bu konuda

cnm ben gittiğim kadındoğumcuya sormuştum yumurtalıklara bi zararı varmı diye yok demişti ama herkes farklı şeyler söylüyo açıkcası ben epilasyon konusunda bildiğimi okuyorum 2 sene önce başlamıştım geçen sene ara verdim tüp bebek denedim negatif sonuçlanınca yine başladım ama ciddi anlamda dökülme oldu

Bu kistle zor canım..Ama rabbim bilir dediğin gibi bir sürpriz belki..BU arada merhaba dedim ama kötü ettim sanırım 1 kişi haric diğer arkadaşlar karşılık vermedi.Belirtmek istedim sadece çok önemli oldugundan değil.Biliyorsun az beni..

hem belli olmaz sen ağustosu beklerken,belki de temmuzda bebikin geliverir ansızın bi sürprizle

alla alla ya bak ne kadar hissiyatlıyım,senin bugün araştırıp bunu söyliceni bilmişim demek :86:
ama ben hatırlıyorum ki..:26:
sen değil miydin başkası mı söz etmişti acaba süt buharı olayından..
adaçayından nurdansalim söz etmişti onu biliyorum..

teşekürler diğer bilgi için nillam

he neye oturulur; annem ortası delik tuğlaya oturmuşmuş..

Son düzenleme:

her zaman kuaföre gidemiorum canım tabii.
ay çalıştgmda hep giderdim ama artıkın paramı öle istediğim yere harcayamıom..
bazen kendim alıyorum epilatörle...
bikini bölgesini bende jiletle alıorum..
üstleri epilatörle alıorum ama aşağılara can dayanmıo.
doktor için bi sorun olucagını hiç sanmıorum..
yaa çok iğrenç olucak ama ben esi doktorumda adetin 2.günü gittiğimde alttan muayene etmişti.
çok çok utanmıştım..
allahtan bu yeni doktor karnımdan muayene etti.
düşünsene ne fena bi durum..
ben doktor olsam yemekten kesilirdim valla...

yok yaa onların aldıgı parayı alsam bende bakardım ..
nolucakki...

Ya yemin ediyorum kırıldım burda gülmekten çünkü ben bu akşam yaptım bunu eşimin kahkahaları eşliğinde, diyoduki bana bak böbreklerin falan düşmesin

yaa şu ebegümecini bende duymuştum ..
sdctüpleri kapalı olanlar için bi yöntemmi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…