cnm oturma banyoları çok işe yarıyomuş bitkiler ama hangi bitki öğrenmek lazım bende 9 sene sonra belki bu yöntemle hamile kalırım neden olmasın
En hayırlısını rabbim bilir..Gönlüne göre olur hrşey inşallah fıstığım.Bu arada sayfada yazan diğer arkadaşlar MERHABA..
ooff sorma şu ara çok fenayım..
kuaför iice uzat gel dedii.anam ne oyunlar yaptım herif görmesin o halimi die..
kısmetse bu hafta sonu ıpıl ıpıl olucam...
Bu rakı buğusunu bende merak ettim yarın denk gelmezsem bana özelden yazarmısın lütfeeeeeen :84::84::84:
Canım normaldede hep ağdamı yapıyorsun yoksa tedavi olacağın içinmi
Ben ağda yapamıyorım tenim çok hassas morarıyor. bikini bölgesini jiletle alıyorum sizce dr bunu sorun yapıyormudur yani ayıpmı oluyordur sizce:26::26::26:
kızlar ben epilasyona gidiyorum en rahatı bence o biraz ağrılı bi işlem ama değer
Senin çok uzun olmuş 9 senedir mi olmuyor bebiş. Peki bir problem varmı yoksa sebepsiz infertilitemi... Yada hiç düşük varmı
araştıralım fatoşcum..
bak nilla da süt buharından bahsetmişti sanki tüpler için :44:
nillacım?
ne oyunlar ettin
piki
kadın doğum uzmanı bi arkadaşım var..(bayan kendüsü) (ama görüşemiyoruz artık)
o demişti ki; 'biz kıla tüye bakmayız.. günde kaç tane şey görüyoruz,ona mı dikkat edicez.. temiz olsun yeter'
En hayırlısını rabbim bilir..Gönlüne göre olur hrşey inşallah fıstığım.Bu arada sayfada yazan diğer arkadaşlar MERHABA..
merhaba canım sanırım biz hiç denk gelmedik yanlış hatırlıyoda olabilirim
şimdi şöyleki;ben dünden beri bütün bu buhar işini araştırdım neye oturulur onu yanisüt buharından bahsetmiş olamam çünkü onu bugün öğrendim yarım kilo süte bir demet maydonoz koy kaynat iyice bi diyee.
Sonra bugün 12 sene çocuğu olmayan bir hanımdan bir tarif aldım,paylaşıyım zevkle:ebegümeci denen bitkiyi kaynatıp buharına oturulacakmış
ayrıcaa tampona damlatılan adaçayı yağı vardı bide onu kk da aratıp bulabilirsiniz name düzmüşler bu konuyla ilgili
Ama tebi ben bu iksirlerin doğruluğundan emin olamam insiyatifinize bırakıyorum
Lazer epilasyonmu peki bikini bölgesine yaptırmanın hiç hamile kalmamış olanlar için zararlı olacağını duymuştum doğrumudur bilmiyorum ama beni korkutuyor açıkcası bilgin varmı bu konuda
hem belli olmaz sen ağustosu beklerken,belki de temmuzda bebikin geliverir ansızın bi sürprizle
şimdi şöyleki;ben dünden beri bütün bu buhar işini araştırdım neye oturulur onu yanisüt buharından bahsetmiş olamam çünkü onu bugün öğrendim yarım kilo süte bir demet maydonoz koy kaynat iyice bi diyee.
Sonra bugün 12 sene çocuğu olmayan bir hanımdan bir tarif aldım,paylaşıyım zevkle:ebegümeci denen bitkiyi kaynatıp buharına oturulacakmış
ayrıcaa tampona damlatılan adaçayı yağı vardı bide onu kk da aratıp bulabilirsiniz name düzmüşler bu konuyla ilgili
Hatırlamıyorum tatlım..Hergün okadar çok kişiyle tanışıyoruzkii..uzun süre konuşulmadığı sürece hatırlanmıyor en azından .Neyse karşılaşmış olduk nasılsın?
Canım normaldede hep ağdamı yapıyorsun yoksa tedavi olacağın içinmi
Ben ağda yapamıyorım tenim çok hassas morarıyor. bikini bölgesini jiletle alıyorum sizce dr bunu sorun yapıyormudur yani ayıpmı oluyordur sizce:26::26::26:
kızlar ben epilasyona gidiyorum en rahatı bence o biraz ağrılı bi işlem ama değer
BU sütte maydanoz kaynatma yöntemini ben denedim gebelik adına bir sonuç alamadım ama bende böbrek taşı varmış o ay böbrek taşımı düşürdüm ve bu yöntemin yararı olduğunu düşündüm
lazer epilasyonmu canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?