evet cnm 9 bitti 30 yaşındayım ya sen
çalışıyomusun cnm
yok canım ama sbah 11 gibi kalkmam lazım
kardeşimle alışverişe gidicez..
o erkenden uyudu tabi..
sabahtan tüner başıma..
Allahim sana ve tum isteyenlere en hayirli zmnda en hayirlisindan evlatlar nasip olsunn....cok sacma temmuza kadr nie gidemiosunn...hani ozel bi sekilde de mi gidemiosunnn...merhaba ben surekli kullanici degilim sadece merak ettigim konular icin okuyup cikiyorum genellikle.bende 5 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyoruz.kasim ayinda rahimle ilgili bir sorundan dolayi ameliyat oldum.ameliyattan sonraki 6 ay icinde hamile kalmam gerekiyordu bu 6. ayim ama hala hamile degilimovulasyon testi yapiyorum ama pozitif cikmadi bu da LH seviyemin dusuk oldugunu gosteriyor malesef.ameliyat sonrasi bu kezde hormon sorunum cikti buyuk ihtimalle.amerikada yasiyoruz sigorta proseduru yuzunden temmuzda gidecegim dr a....sabrimin kalmadigi zamanlar oluyor her period doneminde hayal kirikligi...burda bir cok insaninda ayni durumda olmasi sanirim psikolojik acidan buyuk destek oluyor paylasimlar cok guzel....
ekliyorum arkadaşım..
hoşgeldin aramıza..
merhaba ben surekli kullanici degilim sadece merak ettigim konular icin okuyup cikiyorum genellikle.bende 5 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyoruz.kasim ayinda rahimle ilgili bir sorundan dolayi ameliyat oldum.ameliyattan sonraki 6 ay icinde hamile kalmam gerekiyordu bu 6. ayim ama hala hamile degilimovulasyon testi yapiyorum ama pozitif cikmadi bu da LH seviyemin dusuk oldugunu gosteriyor malesef.ameliyat sonrasi bu kezde hormon sorunum cikti buyuk ihtimalle.amerikada yasiyoruz sigorta proseduru yuzunden temmuzda gidecegim dr a....sabrimin kalmadigi zamanlar oluyor her period doneminde hayal kirikligi...burda bir cok insaninda ayni durumda olmasi sanirim psikolojik acidan buyuk destek oluyor paylasimlar cok guzel....
kızlar merhaba...Bi konu açtım banada cevap verirmisiniz acaba?
konuyu göremedim ben canım ya ne sormuştun:44:
kızlarr günaydın bugün benim 24. günüm 2 gündür sağ kasığımda batmalar olduğu için merakıma yenildim ve test yaptım tabiki sonuç negatifti dün gecede kasığımda yine ara ara sancı olunca sabah 1 tane daha test aldım 2. çizgi silik çıktı hadi be dedim gittim 2 tane daha test aldım farklı markaların onlardada 2. çizgi silik çıktı :18:kızlar bu ne demek oluyor daha çok erken değilmi ümitlenmek istemiyorum
derin bende de hep silik çizgi çıkıyo nedense doğuştan vücudumda beta hcg mi vardır ne bilmiyorum.en iyisi geçmesini bekle ve kanda baktır boşa kendini strese sokma
OFFF anlamadım gitti, daha 2 gün önce yapmıştım tertemiz bir tek çizgi çıkmıştı silik falan yoktu o yüzden kafam karıştı birazcık, bu kadar kısa sürede kanda çıkarmıki 24. gün bugün çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?