Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu adaçayı yağının birazda olsa faydası var mıı?? Bende intap yok ama bilmiyorum da temmuzda hamiş olacam az kaldı denemelere devammm

aysun burda adaçayı yağıyla ilgili topik buldum okudum faydasını görenler çok bakalım ben böle şeyler denemem aslında ama bu aklıma yattı denedim.inşallah temmuzda anne olcaksın hayatım yaa

slm kızlar... ben de bebiş istiyorum az önce test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. daha adetime 8 gün var sizce bu ne demek :44:

slm canım inşallah bebikin olur seninde amam bekle daha çok erken senin için 8 gün varken sağlıklı sonuç alamazsın bence kanda bile alamazsın ki testte hiç çıkmaz.ama az daha beklersenn inşallah güzel haberler alırız senden

aysun burda adaçayı yağıyla ilgili topik buldum okudum faydasını görenler çok bakalım ben böle şeyler denemem aslında ama bu aklıma yattı denedim.inşallah temmuzda anne olcaksın hayatım yaa

AZ KALDIII TEMMUZAAAAAAA SON NOKtayı koycam artıkkk

Foklik asit kullanıyomuydu herkes ben çok dinç hissediyorum kendimi onu kullanmaya başladığımdan beri.Yoksa ben bu saatte uyanamazdım 4 e kadar burdaydık gece

günaydııın canlarııııııııııım
bereketli ve çok çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepiciğinize
nasılsınız bakem nasıl gidiyo
biz iyiyiz öpüyoruz siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…