kızlarr günaydın bugün benim 24. günüm 2 gündür sağ kasığımda batmalar olduğu için merakıma yenildim ve test yaptım tabiki sonuç negatifti dün gecede kasığımda yine ara ara sancı olunca sabah 1 tane daha test aldım 2. çizgi silik çıktı hadi be dedim gittim 2 tane daha test aldım farklı markaların onlardada 2. çizgi silik çıktı :18:kızlar bu ne demek oluyor daha çok erken değilmi ümitlenmek istemiyorum
benim 2-3 gün oynayabiliyor aslında 26-28 haziran bekliyorum ama garanti olsun diye buraya 30 demiştim çünkü bazen düzensizlik yaşıyorumbat ne senin hayatım derincim.
benim 2-3 gün oynayabiliyor aslında 26-28 haziran bekliyorum ama garanti olsun diye buraya 30 demiştim çünkü bazen düzensizlik yaşıyorum
derincim daha çok var yaaa bence hiçbişey yapma bekle böyle kendini üzersin
selam millet napıyonuz yavvv derinimmm sende hamişsinnnn bak dedi dersin hadi hayırlısı
selam millet napıyonuz yavvv derinimmm sende hamişsinnnn bak dedi dersin hadi hayırlısı
slm aysuncum iiii işte derin için çok erken bence 30una çok var daha bekleşin inşallah senin içine doğan çıkar tabi ama üzülsün istemiyorum ben çok üzüldüm inan çok zor oluyo
hayırlısı artık yine sabırsızlığım tuttu en iyisi günü beklemek artık
slm aysuncum iiii işte derin için çok erken bence 30una çok var daha bekleşin inşallah senin içine doğan çıkar tabi ama üzülsün istemiyorum ben çok üzüldüm inan çok zor oluyo
Kızlarrrrrrrrrrrr bu topikte bi sorun mu var selam alınmıyor cevap verilmiyor hayırdır??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?