Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Uzun süredir konuları takip ediyorum izleyici olarak daha öncede bir konuda yalanın ortaya çıkmıştı o kişisin yanılmıyorsam...Şimdide hamileyim diyemi yalan söylemeyi mi planlıyorsunİnş. yaptığın testleri buraya ekleyerek daha inandırıcı olursunda topik hamilelerle dolar gördüğüm kadarıyla burdaki arkadaşlık çok güzellll

Kızlar günaydın aranıza yeni katıldım...Sizlere bir sorum olacaktı...Bende pco var.bazen düzensiz adet olabiliyorum ama çok değil bir kaç gün değişiyor...Geçen ay önce bir iki damla kahverengi akıntı geldi sonra 1 2 saat sonra adet oldum.Gögüslerim sızlıyodu kasıklarım ağırıyodu.....Ama bu sefer 13 ünde adet olmam lazımdı olmadım idrar tresti yaptım o gün negatif ertesi gün kan testine gittim o da negatiff....Ama kan testine gitttiğimin ertesi günü benden 2 3 damla kahverengi akıntı geldi dedim tamam adet oluyorum 5 gün geçti hala olmadım bunu bana açıklarmısınızz....Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilirmi?Geç döllenme olabiiilirmi bu durumum...Bu arada ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi yaşamıyorum 5 gündür ara ara adet olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor o kadar...

selam millet napıyonuz yavvv derinimmm sende hamişsinnnn bak dedi dersin hadi hayırlısı

slm aysuncum iiii işte derin için çok erken bence 30una çok var daha bekleşin inşallah senin içine doğan çıkar tabi ama üzülsün istemiyorum ben çok üzüldüm inan çok zor oluyo

slm aysuncum iiii işte derin için çok erken bence 30una çok var daha bekleşin inşallah senin içine doğan çıkar tabi ama üzülsün istemiyorum ben çok üzüldüm inan çok zor oluyo

valla banada kaç kere negatif çıktı üzüldüm ama beklemek en iyisi bencedeee
hayırlısı artık yine sabırsızlığım tuttu en iyisi günü beklemek artık

ümitlendirmek istemem ama valla içime doğuyo inşallah hamilesindir

bu adaçayı yağının birazda olsa faydası var mıı?? Bende intap yok ama bilmiyorum da temmuzda hamiş olacam az kaldı denemelere devammm

slm kızlar... ben de bebiş istiyorum az önce test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. daha adetime 8 gün var sizce bu ne demek :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…