canim araniza giriyoruum pardon
bende tam oyle oluyor.. mesela bu ay haric onceki iki ay ustuste ovucan kullandim ben ve ovucanda gulen yuzu gordukten iki hafta sonra adet gordum..
kisiden kisiye degisiklik gosteriyor sanirim yapi meselesi
Bugün kocama fena bir şaka yaptım, test yaptım tek çizginin yanın iki tane çizgi çizdim üç çizgi oldu.Koştum aşkııımmm ikizimiz olacak iki kere yumurtlamışım dedim.Ayyy tabiri cayizse aptal oldu valla.Akşamdan beri tek istiyorum diyip duruyor.
Merhaba herkese
ben de yeni katıldım aranıza, uzun zamandır yazıları okuyordum bu siteden çok konuda bayağı bilgi sahibi oldum sayenizde teşekkürler herkese.Artık üye olup katılmanın vakti geldi dedim kendime..Ya ben hem tiroid hastasıyım hem bebek istiyorum,önce zehirli guatrdım şimdi haşimato oldum ve de aldığım 10 kilocuk var ortada.Uzun zamandır hamilelik yasaktı ama olmuyor bir türlü hep dua ediyoruzz(Allah isteyen herkese versin inş..
Ya evet onu sorayım diyordum.Ne yapsam alsam mı ya valla dediğin gibi varlığı bile rahatlatır sanki.
Evet ama kızda hamilemiyim diye sorabilirdi oluşum var deyince havalara uçtu ben izah etmeye çalışsamda anlamadı birazcıkın saf bir kızdı:26:ya işte tam yıkım olmuştur kız için yazık..
aslında herkes herşeyini çok bilmek zorunda değil yani gebelikle alakalı terimleri vs..
açıklayıcı konuşmalıydı asistan dimi..
hehehhehehfenasınnn
kizlar ben dun hastalandim yeni bat 17 aralik.cok kotu moralim bozuk
offf ALLAH bana ve isteyen herkese verir inşallah..
hoşgeldin canım benim komşum var aynı senin gibiii 8 sene sonra çocuk sahibi olmuşlar doğal yoldan tiroid tedavisi görürken şimdi çok akıllı bir kızları var maşallah darısıda sanaaaaa
Merhaba herkese
ben de yeni katıldım aranıza, uzun zamandır yazıları okuyordum bu siteden çok konuda bayağı bilgi sahibi oldum sayenizde teşekkürler herkese.Artık üye olup katılmanın vakti geldi dedim kendime..Ya ben hem tiroid hastasıyım hem bebek istiyorum,önce zehirli guatrdım şimdi haşimato oldum ve de aldığım 10 kilocuk var ortada.Uzun zamandır hamilelik yasaktı ama olmuyor bir türlü hep dua ediyoruzz(Allah isteyen herkese versin inş..
Evet ama kızda hamilemiyim diye sorabilirdi oluşum var deyince havalara uçtu ben izah etmeye çalışsamda anlamadı birazcıkın saf bir kızdı:26:
Megim yumurtlama olayı senin dediğin gibi olabilir umurtlama sonrası + 14 gün sonra adet olunuyordur ama yumurtam geç çatlamıştır ialcın etkisiyle
Merhaba herkese
Hoşgeldin.Bendede haşimeto var önce hipertroid olarak başladı sonra hipotroide döndü yani en son tsh 14 çıkınca dr. ilaca başlamamı söyledi günde bir adet sabahları aç karna hipotroid için ilaç içmeye başladım 15 gün sonra tsh 5.90 a düştü bir ay sonra tekrar tahlil yaptırdım tsh 3.75 çıktı ben 10 farklı dr. a gittim kimisi korunmalısın dedi kimiside tsh t3 t4 e düzenli olarak tahlil yapıp kontrol altında tutuğumuz sürece bir sorun olmaz dedi ben şuan ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum ve korunmuyorum.Çünkü belki bu hastalık ömür boyu geçmeyecek yapacak birşey yok ama gebelik gibi bir durumda bebek için riskli olduğundan kesinlikle ilacı bırakmamalısın ve çok sıkı dr. takibi gerekiyormuş.Düzenl iolarak ilaçlarını kullanırsan ve thlillerini sıksık yaptırırsan diğer hamilelr ne kadar risk altındaysa seninde onalrdan farkın olmaz dediler.İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...Senin tahlil sonuçların ne çıkıyor yazarsan sevinirim.Birde sende nodül varmı?Merhaba herkese
Merhaba herkese
berencimm
nasıl oliim ben ovucanlarla vakit geçirdiğim bi dönemi idrak etmekteyimyine!
evet editör yani keditörüm ben..:)))
geçen sene de ediydim..gene oluverdim:)))
senin beben nasıl? herşey yolunda inşallahhhnasıl gidiyo gebelik?
MEG o çizgiler inşallah hep kopkoyu olurrr bebeğin belkidee o çizgiyle göz kırpıyor sanaaasen bu günleri günlük değerlendir benim çizgide 2 gün üst üste öyle çıkmıştı yumurtan fazla olabilir Bebişinnn gelecek hayırlısıyla bu ay senin için havai fişekleri de patlatırız inşallahhhhhhhh
al elisim..
ben almıştım.. duruyo çekmecede..
psikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi..
hem senin beben düşünce doktor napıveriyo ki..
sormadan da kullabilirsin bence..
çünkü böyle bir geçmiş var senin dimi canım benim..
İnşallah 9 ay boyunca gelmezler ve sende böööle göbüş yaparsınmerhabalar arkadaslar bugun benım adet gunum gelen gıden yok belırtı de yok sızce olmusmudur
Meg bak bu ihtimalde var gülebebekin dediği gibi belkide yumurtan fazla olduğundan iki gün üstüste koyu çıkmıştır olamazmı.Tentüründe etkisiyle buay ikiz bebişin olabilirBende ikiz teyzesi olrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?