Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meg bak bu ihtimalde var gülebebekin dediği gibi belkide yumurtan fazla olduğundan iki gün üstüste koyu çıkmıştır olamazmı.Tentüründe etkisiyle buay ikiz bebişin olabilirBende ikiz teyzesi olrum
ya bir şey soracam benim her ay iki gün üstüste çift çizgi oluyor,ben öyle olur sanıyorum normali nasıl ki?
(Valla o kızdan daha saf çıktım ben de)

ya bir şey soracam benim her ay iki gün üstüste çift çizgi oluyor,ben öyle olur sanıyorum normali nasıl ki?

Aslında benimde ovucanlar hakkında çok bilgim yok ama bildiğim bir gün koyu çıkıp o gün yumurtlama olduğu ve sonra giderek çizginin belirsizleştiği.İki gün üstüste koyu çizgi çıkınca belki yumurtan fazladır yyazmış gülbebek meg için banada mantıklı geldi

iyi geceler arkadaşlar.........

miyabagebişim

allah korusun bebekini berencim.
allah size bağışlasın inşallah..
aaaayyyyy kızmıymııışşş maşallah ona..

He ya öle de benim rahim kalınlığı normalmiş dr öle dedi.Ama okuduklarıma göre en az 8 mm olması gerekiyormuş,benimki 7 mm idi.Tami düşüğün başladığı gündü bu.Belki incelmiştir.

sen bence al dursun canım evde

İnşallah 9 ay boyunca gelmezler ve sende böööle göbüş yaparsın

ınsallah megancım agzın bal yesın ne guzel konusuyorsun artık bunalıma gırmek uzereyım bıde yurtdısında yasıyorum cok yalnızım bu sıteyı buldugum ıcın cok mutluyum en azından bır dertlesıcek ınsan buluyorum cok saol senın durumun nedır kac aydır beklıyorsun bebegını yada hamılemısın bana anlatırmısın

evet meganın anlattığı gibi eliscim...
silik silik gidiyo,sonra kopkoyu 2. çizgi oluyo..
sora gene silikleşiyo..

Son düzenleme:
megcım merhaba nasılsın...

miyaba
ya senin mesajı arıyodum aleynacım ben..
bat günün ve gelen giden yok mu demiştin..bir alıntıda öyle okudum sanki..:26:
hadi inşallah gelmiş olsun bebeğin canım

evet meganın anlattığı gibi eliscim...
silik silik gidiyo,sonra kopkoyu 2. çizgi oluyo..
sora gene silikleşiyo..

Eeeee bu ay da bi 14 ünde bir de 17 sinde çift çizgi gördüm.Acep benim yumurtalarda mı problem var?Bir de meg neyle eşzamanlı başlayacağım o ilaca

Eeeee bu ay da bi 14 ünde bir de 17 sinde çift çizgi gördüm.Acep benim yumurtalarda mı problem var?Bir de meg neyle eşzamanlı başlayacağım o ilaca

senin gebeliğin tespit edildiğinde,hemen başla elis..
yani hani kanama olursa başlanıyo ya normalde..
ama bu şekilde bir geçmiş varsa,tedbiren de başanılmalı diye düşünüyorum..

kızım sen 2 kere yumurtluyosun işte ya.. maşallah sana

Son düzenleme:
miyaba
ya senin mesajı arıyodum aleynacım ben..
bat günün ve gelen giden yok mu demiştin..bir alıntıda öyle okudum sanki..:26:
hadi inşallah gelmiş olsun bebeğin canım

evet megcım bugun bat ama yok bısey bakalım yarınıda beklıyelım sonra bellı olur cunku cok duzenlıdır gunu gunune gelır ınsallah umudum gelmemesı allahım hepımıze kucucuk bebısler versın

Tutuyomu

merhaba nodül yok bende değerim şimdi normal denilebilir haftaya kontrolüm var bakalım ne çıkıcak kısmetimize::)

evet megcım bugun bat ama yok bısey bakalım yarınıda beklıyelım sonra bellı olur cunku cok duzenlıdır gunu gunune gelır ınsallah umudum gelmemesı allahım hepımıze kucucuk bebısler versın

hadi gelmesin o batasıca inşallahhh...
hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…