ya bir şey soracam benim her ay iki gün üstüste çift çizgi oluyor,ben öyle olur sanıyorum normali nasıl ki?Meg bak bu ihtimalde var gülebebekin dediği gibi belkide yumurtan fazla olduğundan iki gün üstüste koyu çıkmıştır olamazmı.Tentüründe etkisiyle buay ikiz bebişin olabilirBende ikiz teyzesi olrum
ya bir şey soracam benim her ay iki gün üstüste çift çizgi oluyor,ben öyle olur sanıyorum normali nasıl ki?
(Valla o kızdan daha saf çıktım ben de)
iyi geceler arkadaşlar.........
güzel sevindim tatlım yaa ..ne olsun ilk başlarda biraz sorun yaşadık düşük tehlikesi filan ama şimdi gayet iyiyiz teyzesi cinsiyetimiz bile belli canım yaa kız olucak inşallah hayırlısıylaa anası gibi kokoş olması bekleniyor bakalım kız babası düşünsün demi okadarını da 4.5 aylık olduk bakalım beklemedeyiz işte.asker yolu bekler gibi valla şafak sayıyoruz ne geçmezmiş bu günler bele bee pehh
He ya öle de benim rahim kalınlığı normalmiş dr öle dedi.Ama okuduklarıma göre en az 8 mm olması gerekiyormuş,benimki 7 mm idi.Tami düşüğün başladığı gündü bu.Belki incelmiştir.
İnşallah 9 ay boyunca gelmezler ve sende böööle göbüş yaparsın
Dimi olsunda ikiz üçüzanağğğğmmm ne diyosun pisim yaw:26:
vallahi bilmem kiii:26::18:
amann gelsinde,biri ikisi hepsi kabulumüz allaha şükür
ya bir şey soracam benim her ay iki gün üstüste çift çizgi oluyor,ben öyle olur sanıyorum normali nasıl ki?
(Valla o kızdan daha saf çıktım ben de)
megcım merhaba nasılsın...
evet meganın anlattığı gibi eliscim...
silik silik gidiyo,sonra kopkoyu 2. çizgi oluyo..
sora gene silikleşiyo..
Dimi olsunda ikiz üçüzfarketmez sağlıklı olsunda hayırlısyla bir gelse bebelerimiz.
iyi geceler arkadaşlar.........
Eeeee bu ay da bi 14 ünde bir de 17 sinde çift çizgi gördüm.Acep benim yumurtalarda mı problem var?Bir de meg neyle eşzamanlı başlayacağım o ilaca
miyaba
ya senin mesajı arıyodum aleynacım ben..
bat günün ve gelen giden yok mu demiştin..bir alıntıda öyle okudum sanki..:26:
hadi inşallah gelmiş olsun bebeğin canım
senin gebeliğin tespit edildiğinde,hemen başla elis..
yani hani kanama olursa başlanıyo ya normalde..
ama bu şekilde bir geçmiş varsa,tedbiren de başanılmalı diye düşünüyorum..
kızım sen 2 kere yumurtluyosun işte ya.. maşallah sana
Hoşgeldin.Bendede haşimeto var önce hipertroid olarak başladı sonra hipotroide döndü yani en son tsh 14 çıkınca dr. ilaca başlamamı söyledi günde bir adet sabahları aç karna hipotroid için ilaç içmeye başladım 15 gün sonra tsh 5.90 a düştü bir ay sonra tekrar tahlil yaptırdım tsh 3.75 çıktı ben 10 farklı dr. a gittim kimisi korunmalısın dedi kimiside tsh t3 t4 e düzenli olarak tahlil yapıp kontrol altında tutuğumuz sürece bir sorun olmaz dedi ben şuan ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum ve korunmuyorum.Çünkü belki bu hastalık ömür boyu geçmeyecek yapacak birşey yok ama gebelik gibi bir durumda bebek için riskli olduğundan kesinlikle ilacı bırakmamalısın ve çok sıkı dr. takibi gerekiyormuş.Düzenl iolarak ilaçlarını kullanırsan ve thlillerini sıksık yaptırırsan diğer hamilelr ne kadar risk altındaysa seninde onalrdan farkın olmaz dediler.İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...Senin tahlil sonuçların ne çıkıyor yazarsan sevinirim.Birde sende nodül varmı?
evet megcım bugun bat ama yok bısey bakalım yarınıda beklıyelım sonra bellı olur cunku cok duzenlıdır gunu gunune gelır ınsallah umudum gelmemesı allahım hepımıze kucucuk bebısler versın
Haklısın düzelteyim tutunuyor mu
evet megcım bugun bat ama yok bısey bakalım yarınıda beklıyelım sonra bellı olur cunku cok duzenlıdır gunu gunune gelır ınsallah umudum gelmemesı allahım hepımıze kucucuk bebısler versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?