Test yapmış mıydın?
hah tam onu soracaktım illacı sen neden almıştın diye
test yapmadım bır tane testım var evde onuda harcamak ıstemıyorum bosa yarında beklıycem belkı obursu gunde, cok yaptım bunu kac gun onceden yaptıklarım oldu ama normalde adet olmadan bırkac gun onceden kanama azar azar baslardı bu sefer yok hadı hayırlısı
ovucan var mı evde?
merhaba nodül yok bende değerim şimdi normal denilebilir haftaya kontrolüm var bakalım ne çıkıcak kısmetimize::)
yok normal test var ben yurtdısında yasıyorum o eczanede satılıyor burda, turkıyede sanırım yok dımı , nıye sordun
testte çift çizgi görüyorum,ardından pıhtılı kanamam başlıyo..
bikaç defa oldu bu şekilde..
vs vs
Kaçıncı gününde test yapıyorsun?Doktor ne diyor?Adet gecikmeden oluşan düşükler zaten doğal seleksiyonmuş yani kabatabirle işe yaramaz döllenmeler (kimyasal gebelik) atılıyormuş.Ama gecikmeden 1 hafta sonrakiler düşük sayılmaya başlıyormuş.O yüzden doktorlar kanı da idrarı da gecikmeden sonra yapın derler.Olur da kimyasala denk gelir diye önlem alıyorlar.Hoş bazılarının geç çıkıyor bazılarının erken benim erken çıkar mesela.Adete 5 gün kala çıkar idrarda.
daha önce 2 ay adet günümde çift çıkmıştı..
ama geçtiğimiz ay 10 gün gecikmem oldu..
geç yumurtlama... bi ihtimal geç döllenme.. sonu hüsran..
doktora falan da gitmedim..
heh oldu bu sefer dedik ama ardından kanamam başladı..
Canım benim 2 ay adetin geçmiş çift çizgiden sonra kanaman başlamış, bu düşüktür bence, sen niye dr a gitmedin bu durumda parça kalmış vs. hikayeleri duyuyoruz Allah korusun gitsene bir dr a
Megim çift çizgi çıktı aylarda kan testi yaptırmıştın ve negatif çıkmıştı dimi aslında şaşırtıcı olan bu neden idrarda pozitif kanda negatif yni düşük olsa kandada pozitif çıkmalı bu durum bana çok karışık geliyor dr. ne diyor bununla ilgili :26:daha önce 2 ay adet günümde çift çıkmıştı..
ama geçtiğimiz ay 10 gün gecikmem oldu..
geç yumurtlama... bi ihtimal geç döllenme.. sonu hüsran..
doktora falan da gitmedim..
heh oldu bu sefer dedik ama ardından kanamam başladı..
biliyorum nerde yaşadığını kuzum benim..
hani gebelik testi almak zor ya,harcama onu da,
ovucanda da bat günü eğer 2. kopkoyu çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyo ya.. onu yap istersen öğrenmek için diycektim..
ovucan var canım Türkiyede..
bı kosuda gıdıyım alıyım ya meraklandım sımdı ama
Megim çift çizgi çıktı aylarda kan testi yaptırmıştın ve negatif çıkmıştı dimi aslında şaşırtıcı olan bu neden idrarda pozitif kanda negatif yni düşük olsa kandada pozitif çıkmalı bu durum bana çok karışık geliyor dr. ne diyor bununla ilgili :26:
2 ay yani 2 sefer adet günümde testte çift çizgi çıkmıştı.. ama ardından kanamam olmuştu..
parça falan kalmamıştır çünkü ölesiye kanamam oluyo benim..
doktorda telde yoğun kanamada bebek varsa bile düşer.. çok yeni olduğu için de problem olmaz demişti..
neyse önümüze bakıyoruz artık..
yıkılmıyoruz,yılmıyoruz..
bekliyoruz umutla..
Öyle tabi canım yılmak yok.Kendimizi bir kategoriye koyup bedenimizi yıpratmanın da alemi yok.En güzeli doğal yollardan olması.Ama Uzman desteği de kimi durumlarda gerekli bence.Megim yaşını sorsam ayıp eder miyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?