olur inş fıstığım yarın alacağım incir ve pekmez tatlım
dur bakalım şu testide atlatalım da kürler kolay nasıl olsa bebeğim
Allah herkesin gönlüne göre versin
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
hadi bebiş sende yat kocanın koynuna gir bende yatayım saat sonra herifim gelecek halvet var dinleneyim biraz
öptüm canım seni çok
hayırlısı olsun adcim..
üzülüyo insan tabii ama yarına yeni bir umut olucak gene bak..
regl olmak demek,yeni bir yumurtanın gelişmeye başlaması demek.. yani yeni umut demek..
inşallah canım
günaydın kızlar,
benim bat 1 gün geçti bende dayanamadım az önce test yaptım negatif.
Çıkmayacağını bile bile yaptım...
demekki hamile değilim,ilaçlar,çektğim acılar boşa gitti.
Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.
Sacmalamaaaaaa ne demek cikmadi daha bi gun gecmis aglamak falan yok bekle yada kana git idrar testleri fos hep kiz benim ilk gebeligimde hic cift cizgi cikmadi ikizlerimin sonuncusu dustugunde aalti kusurdum ertesi gun ikinci cizgim hala silikti dusuk yaptigimda daha netti ikinci cigim dusun takilma ya bekle ya kana git
bilmiyorum canım ya,hala adet olmadım bel agrısı dısındahiç bir agrımda yok adet olacagıma dair.
Ben umudumu kaybettim,kana falanda gıtmek istemıyorum doktor yüzüme bakıp negatif dediği zaman
eve gelene kadar ağlıyorum ...
Ablamda 6 gün gecıkmıs yapmıs cıkmamıs,o bana bekle sakın yapma demişti ama dayanamadım işte yaptım.
Acaba hamılemıyım dıye davranmaktan,süreklı kendimi kontrol etmekten sıkıldım çünkü.
Adet olacaksamda olayım,napım sıkıldım usandım,manevi yönden tükendim.
günaydın kıslarrrbende geldii
hafta sonu bitti iş başıııı
topiciğimize bi göz atıp geleyim
Gamzecim sakin ol herşeyi kafana takmamaya çalış lütfen...Kapınızı kapatınca eşinle sen kalıyorsun o evdee bebişiniz geliyor çocuğunuz anne ve babasının tartışmasına üzülür bak sonra yapma böylee sakin olmaya çalışşş hatta dinlenmeye çalış biraz.Boşanacağız falan deme her zaman her tartışmada boşanılmazz Allah korusunnn yuvaa öyle kolay kurulmuyor helede karnındaa bir masum var.Canım benimmm herşey yoluna girecek beta hcg yükseldiğinden bu kadar streslisin ama geçecek inannnnGunaydinnnnn hurremlerim aslinda sorun bende cunku yalnizim konusacak kimsem gidecek bi kapim yok komsumda yok butun gun evde sapitiyom bunlarin ustune adam ne yaparsa batiyo bana aklim kalbim o kadar karisik ki neler yaptigimi bilmiyorum kocam dun gezdirdi beni konustuk ben agladim o dinledi simdilik iyi gibiyiz ama katlanamiyorum bi yandan benimkiler bi yandan kocaminkiler sonuc ortada hepsinden kopmamiz lazim bence
günaydın kızlar
benim bat 1 gün geçti bende dayanamadım az önce test yaptım negatif.
Çıkmayacağını bile bile yaptım...
demekki hamile değilim,ilaçlar,çektğim acılar boşa gitti.
Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.
Anliyorum hemde cok iyi ama yoksa ne olur sen ve kocan sag ve salimsiniz siz olmazsaniz bebekte olmaz bu ay yoksa yeni umitler yeni halvetler var onunde hem alti ila onbes gunde anca belli oluyomus idrarda senin daha bi gun gecti
Brownim hayırlısı olsunn yeni batlara yelken açarız bizde kuzumm sıkma canını herşeydeee vardır bir hayır
çok silik oflu belli belirsiz inşallah vardır bebiş bat kaç gecikme oldu mu bunları söyler misin?????
browniimmmm
geçmişe baktım neler yazmışsın sen ölee bugün de tabiii
çok üzüldüm yazdıklarına yaşadıklarınatopiğimize bi bak istersen biz nekadar zamandır bekliyoruz ama ağlamıyoruz da isyan da etmiyoruz lütfen sende ağlama hiç dua et sadece bak ben akşam meryem süresine başladım hepimize de okuyorum arkadaşım üzme kendini nolur valla inan içim doldu gözlerim doldu okuyunca yazdıklarını yapma böyle
seni tabiki çok iyi anlıyoruz biz burda bunun için varız
daha gecikme olmadı canım en erken 22 en geç 24 te olmam gerekiyo..
geçen ay 2 gün geç oldum o yüzden böyle diyorum..
günaydınn kızlar...
Canlarım benim bat 18 di ya..ben 16 sı sabah bi test yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı sonra 18 inde yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı..ama çok zor görünüyodu.oflu resimden göremiyorum ikinci çizgiyi ama sen yakından hayal meyal bi çizgi görüyosan bu iş tamamdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?