Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım testte baya belli oluyo düzgün bi resim çıksa koyucam da iki saattir bi foto çekemedim..

bu yaptığın ovulasyon testi değil dimiayy heyecan yaptımm bak bende..yaa sen eğer ikinci çizgiyi görüyosan gidip kan testi yap hemencik..

Günaydın kızlarr. Nasılsınız bakemm.. Haftasonu bitti yine işe geldimm.Bugün 11 de başlıyor dersler sakin şu an ondan sonra ders aralarında yoğun olurum. Haftasonundan da hiçbirşey anlamıyorum. Cumartesi sinemaya gittim uzun zamandır beklediğim bir film vardı eşimde kafan dağılır dedi. Dün de evi topladım felan oturdum dolma sardım bugüne kalsın dedim. Annemin sonuçları bugün çıkarsa yarın dr gidecekler. Onun sıkıntısı var. İnşallah iyi çıkar aklım fikrim onda.

canım testte baya belli oluyo düzgün bi resim çıksa koyucam da iki saattir bi foto çekemedim..

canım silikte olsa görebildiğin bir çizgi varsa büyük ihtimal gebesin demektir. Yoksa hiç çizgi çıkmaz canım silik çıkması mümkün değil yanii. Sabah ilk idrarla mı yaptın. Bence bugün bekle yarın sabah ilk idrarla bir daha yap yine çıkarsa kana gidersin artık. Hadi hayırlısı..

günaydın arkadaşlar ....bende sizler gibi çocuk isteyen biriyim 5 yıllık evliyim...3 aşılama yaptırdım sonuç negatif malesef arkadaşlar bi arkadaşım 500 yasin okutulmasının faydalı olacağını söyledi benim sizden ricam benim için herkes 1 tane yasin okuyabilirmi? okuyan arkadaşlarda okudum diye yazarsa sayıyı belirlemiş olurum...şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese...

evet canım sabah idrarıyla yaptım..
Ya inanır mısınız uzaktan bakınca bile belli oluyo ama foto çekiyorum
gözükmüyo
testi gönderecem kargoyla sanırım

oflu cnm göznaydn bi de kana git iice rahat etsin için ama iknci çizgi çıktıysa vardır buyuk ihtmal tebrkler cnm

evet canım sabah idrarıyla yaptım..
Ya inanır mısınız uzaktan bakınca bile belli oluyo ama foto çekiyorum
gözükmüyo
testi gönderecem kargoyla sanırım

canım ben görüyorum o çizgileri. Geçen yılki hamileliğimde ben aynı böyle silik bir çizgi görmüştüm yaklaşık 1 hafta vardı reglime. O kadar siliktiki hcg 15 çıkmıştı. Bence bi hcg yaptır ama benim fikrim 8 ay daha bol bol uyu sonra uykusuz geceler seni bekliyor.

Oflu cnm silikte olsa bir cizgi var.
Hadi gozun aydin cnm.
Hemen bir kana git cnm bence.
Simdiden tebrikler cnm.

Günaydin kizlar.
Ben Adet oldum.Haber vereyim dedim.
Yeni bat 22 aralik.

günaydın azracım geldi demek batasıcalar ateşin de iiydi halbuki ona da guven olmuo işte ...üzülme diyemem ister istemez bi hayal kırıklıgı oluo ama umudumuz diger aya cnmcm elbet gelck bu bebişler sabrın sonu selamet inşşş...

Kizlar bu meryem suresi kac ayet paylasalim aramizda bebek isteyenler icin okuyalim tek kisi zorlanabilir ama birlik olursak kolaylasir

Kizlar bu meryem suresi kac ayet paylasalim aramizda bebek isteyenler icin okuyalim tek kisi zorlanabilir ama birlik olursak kolaylasir

cnm bi ara sorduyduk biz ama 41 kişi etmıo o yuzden herkes kenddi okuıo dgerlerinin adını anıo okdktan sonra boyle yapıorz artık diger türlü zor cunku...

yok canım ovucan kullandım bile hiç..
Gebelik testi yani...
Markası nova

canım ben 6 ay nova kullanmıştım çok güvenirm o testee yani iki çıktıysa kesin doğrudur.sadece bu ay başka bi eczaneden aldığım bi test kullanmıştım miratech diye uğurlu geldi bana onda gördüm..ama nova ya güven çünkü beni hiç ikilemde bırakmadı

oflu cnm göznaydn bi de kana git iice rahat etsin için ama iknci çizgi çıktıysa vardır buyuk ihtmal tebrkler cnm
off iyice heycanlandım yaaa
sağolun kızlarrrrrrr...
ağlıcam nerdeyse

teşekkür ederim canım yaa...
bakalım belki giderim kana..
uykusuz kalmaya inan razıyım 1.5 yıldan sonra...
bende daha önce nova ile öğrenmiştim. Kırmızı paketi ile
lila beyaz bi paketi vardı bunun canım...
Oflu cnm silikte olsa bir cizgi var.
Hadi gozun aydin cnm.
Hemen bir kana git cnm bence.
Simdiden tebrikler cnm.

bakalım gidebilcek miyim kana canım...
ne olur dua edin banaa...
inşallah pozitifdir..
hepimiz hayal görmüş olmayalım...

Arkadasim simdi abdestimi aldim basliyorum okumaya rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…