canım testte baya belli oluyo düzgün bi resim çıksa koyucam da iki saattir bi foto çekemedim..
bu yaptığın ovulasyon testi değil dimiayy heyecan yaptımm bak bende..yaa sen eğer ikinci çizgiyi görüyosan gidip kan testi yap hemencik..
canım testte baya belli oluyo düzgün bi resim çıksa koyucam da iki saattir bi foto çekemedim..
canım silikte olsa görebildiğin bir çizgi varsa büyük ihtimal gebesin demektir. Yoksa hiç çizgi çıkmaz canım silik çıkması mümkün değil yanii. Sabah ilk idrarla mı yaptın. Bence bugün bekle yarın sabah ilk idrarla bir daha yap yine çıkarsa kana gidersin artık. Hadi hayırlısı..
evet canım sabah idrarıyla yaptım..
Ya inanır mısınız uzaktan bakınca bile belli oluyo ama foto çekiyorum
gözükmüyo
testi gönderecem kargoyla sanırım
Günaydin kizlar.
Ben Adet oldum.Haber vereyim dedim.
Yeni bat 22 aralik.
Kizlar bu meryem suresi kac ayet paylasalim aramizda bebek isteyenler icin okuyalim tek kisi zorlanabilir ama birlik olursak kolaylasir
yok canım ovucan kullandım bile hiç..
Gebelik testi yani...
Markası nova
off iyice heycanlandım yaaaoflu cnm göznaydn bi de kana git iice rahat etsin için ama iknci çizgi çıktıysa vardır buyuk ihtmal tebrkler cnm
teşekkür ederim canım yaa...canım ben görüyorum o çizgileri. Geçen yılki hamileliğimde ben aynı böyle silik bir çizgi görmüştüm yaklaşık 1 hafta vardı reglime. O kadar siliktiki hcg 15 çıkmıştı. Bence bi hcg yaptır ama benim fikrim 8 ay daha bol bol uyu sonra uykusuz geceler seni bekliyor.
lila beyaz bi paketi vardı bunun canım...bende daha önce nova ile öğrenmiştim. Kırmızı paketi ile
Oflu cnm silikte olsa bir cizgi var.
Hadi gozun aydin cnm.
Hemen bir kana git cnm bence.
Simdiden tebrikler cnm.
günaydın arkadaşlar ....bende sizler gibi çocuk isteyen biriyim 5 yıllık evliyim...3 aşılama yaptırdım sonuç negatif malesef arkadaşlar bi arkadaşım 500 yasin okutulmasının faydalı olacağını söyledi benim sizden ricam benim için herkes 1 tane yasin okuyabilirmi? okuyan arkadaşlarda okudum diye yazarsa sayıyı belirlemiş olurum...şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese...
mrb kızlarr naslsnzzz okldan geldm yine gitcm ama bi tutanak teslm etmem gerekıo birazcık gireym dedm ateş tablomu da koyayım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yukseldi yine ...bakalım son gun nasl olck...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?