canım ben 6 ay nova kullanmıştım çok güvenirm o testee yani iki çıktıysa kesin doğrudur.sadece bu ay başka bi eczaneden aldığım bi test kullanmıştım miratech diye uğurlu geldi bana onda gördüm..ama nova ya güven çünkü beni hiç ikilemde bırakmadı
Arkadasim simdi abdestimi aldim basliyorum okumaya rabbim kabul etsin
evet canım sabah idrarıyla yaptım..
Ya inanır mısınız uzaktan bakınca bile belli oluyo ama foto çekiyorum
gözükmüyo
testi gönderecem kargoyla sanırım
canım ben meryem suresini okuyorum arkasından yasini okuyorum senin içinde okurum olur mu ??saol canım ALLAH razı olsun...okuyan arkadşlar lütfen okuduğunu belirtirse sevinirm...
canım pc de zor gözükür zaten senin gördüğün gibi olmaz. Bence yarını bir bekle sabah yine test yap aynısını bile görsen yani koyulaşmasa bile kana gidersin aslında birkaç gün bile bekleyebilirsin değerim artsın diyorsan ancak varsa hemen öğrenmek istiyorum diyorsan git tabii..
arkadaşlar bana cvp veren yokmu sadece 1 tane yasin istiyorum herkesten
Desteğin(iz) için sağol canım benım...
Zaten normaldede hassas,duygusal bir yapım vardı bu bebek olayıda hepten mahvetti beni.
İsyan etmiyorum,dualar okuyorum sürekli hatta hemen hemen her anımda dua okuyorum.
Sende okuyormuşsun Allah razı olsun arkadaşım.
1 sene geçti...Dilerim tez zamanda rabbim bizlerede nasip eder.
canım ben meryem suresini okuyorum arkasından yasini okuyorum senin içinde okurum olur mu ??
bu arada adın nedir ona göre niyet edelim..
canım inan burdan çok rahat görüyorum fotoda görünmüyor gibi
cnm bi ara sorduyduk biz ama 41 kişi etmıo o yuzden herkes kenddi okuıo dgerlerinin adını anıo okdktan sonra boyle yapıorz artık diger türlü zor cunku...
Günaydin kizlar.
Ben Adet oldum.Haber vereyim dedim.
Yeni bat 22 aralik.
Bebek isteyen 41 kisi olmasi sart mi hamilelerde okusun bebek isteyenin niyetine kisi basi on ayet okusak ne olur ki bence birlesirsek olur ben hamileyim ama sizler icin bisiyler yapmak isterim
arkadaşlar bana cvp veren yokmu sadece 1 tane yasin istiyorum herkesten
canım sağolasın inşallah dediğiniz gibidir...bence orda bir çizgi var gibi hayal mayal görüyorum sanki
daha bata var diyorsun canım bence git bir kantı testi yaptır kesinleşsin canım ama bence hamilesin
canım olur tabiyki siz böyle aklınıza geldikçe okuyun canım.hamilelerin duası kabul olur.biz başladık bir kaç kişi okuduktan sonra birbirimizin adını söylüyoruz ben topik adı aklıma gelen herkesi söylüyorum allah kabul eder inşallah
birde 41 gün okunacak dua hiç bırakmadan ben şuanda regliyim ama eşim okuyo benim yerime
canım o teste bakma herkesin idrarda çıkmıyor biliyorsun kırmızılar gelmeden ümidimizi kaybetmiyoruz lütfen üzme kendini
canım olur tabiyki siz böyle aklınıza geldikçe okuyun canım.hamilelerin duası kabul olur.biz başladık bir kaç kişi okuduktan sonra birbirimizin adını söylüyoruz ben topik adı aklıma gelen herkesi söylüyorum allah kabul eder inşallah
birde 41 gün okunacak dua hiç bırakmadan ben şuanda regliyim ama eşim okuyo benim yerime
evet canımm burda gözüküyor baya silik ama kalın bir çizgi var. Hadi İnşallah canım ya bu teste göre var gibii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?