evet canım sen ilk kez kullanacağın için testi göstermeyi denemeovucan bu aydan sonra alıcan canım benim
kürler her adim devam :))) onlarsız olmaz bu işler :)
ama bu ay mola verdim mecburen halvette istediğimiz için oluyo
zaten bebek moduna girince ister istemez cinsel hayat bi tuhaf oluyo görev gibi adamlarda bunu çok ii anlıyo
bi dr tv şey demişti
eşinize yumurtlama günlerini söölemyin ister istemez sters yapar ve bebek olmaya bilir
ama aynı eş olaki (Allah göstermesin) başka bi kadınla 1 gecelik ilişki yaşasa diğer kadın hamile kalabilir yüksek ihtimal
yani bebek isteyince değil sürpriz yapmayı seviyo ben bunu anladım
Duygum herkesinn içine öyle doğuyor biraz önce 2 arkadaşımda aynsıını söylediii bu dr uğurlu gelecek diye bende çok umutluyum bu adamdannn inşallahh sonu güzel olsun
Göürüşürüz puffymmmmm
inşallah canım güzel haberlerle geleceksin bize..
ben eşine içir derim canım sende çörek otu yiyebilirsin dediğin gibi..herşeye yararı var..Çakşırı bende duymuştum kızlar onunda çok yararı var. size birşey sorucam sizcee biz aşılamaya gitmeden önce 1 hafta falan eşime keçiboynuzu kürü uygulasammıki:44: spermiogram normal çıktı bizim ama ne bilim yinedee aklıma geldi daha fazla şans olurmu diye bendee şifa niyetine hergün 1 kaşık çörek otu yiyeyim diyorum o süreçte kür uygulayamayacağım.Peygamber efendimizin öğüdü olduğu için belki şifa olur diyorum
bakalım cnm inşş bekleyelm görelim inşş ateş düşmez ve bebişin habercisi olurolmazsa da yeni tur yeni bilet umudumuz btmeyecekk
ben eşine içir derim canım sende çörek otu yiyebilirsin dediğin gibi..herşeye yararı var..
ben eşine içir derim canım sende çörek otu yiyebilirsin dediğin gibi..herşeye yararı var..
evet birbirimize destek ola ola getiricez bebişleri inşallah duygummmm
araştırmacı gazeteci yazar GülbebekAşılama topiğinden yine birşey bulduu önünüze getirdi dikkatimi çekti testler hakkında...
Alıntı
kızlar ben de asilama ile hamile kaldim. test gunume 2 gun varken yani 12. gunumde kan testi yaparak öğrendim. aşılamadan once hemen her ay idrar ile test yapip o sevimsiz tek cizgiyi gormekten bıkmıstım tabi hamile olunca ilk isim cift cizgiyi gormek istemek oldu. hemen eczaneye gidip idrar testi aldim ama sonuc tek cizgiydi. gebeligimi ogrendigimden sonra 10. gune kadar yani bebek 5+5 haftalık olana kadar da tek cizgi gordum. 5+6. gunde gorebildim ancak cift cizgiyi yani adet gecikmemden 6 gun sonra..
nolur idrar testine aldanmayın, hatta yapmayın almayın o testleri, en dogrusu kan
sevgiler
demekki her zaman çıkmıyor tam 6 haftalıkken idrar testinde çıkmış bebişşşş....
kader arkdasıyızzz bizzzzgerçekten oyle yaa bu guzel ortam ii dilekler vesile olcak inşş zaten beraber olmazsak hepimiz ayrı ayrı şehirlerde hüznlü garip olcaktık ama şimdi kalbmz hem kendmz hem de birbirmiz için çarpıo ve dahaa sabırlı veee güçlüyüzzzzzzz bebişşler de sabırlı güçlü annelerine gelck tez zamandaa inanıyorum yurektennnn
selam kızlar
mama yedim
kocişim ıspanakları yıkadı ben de doğradım kaba koydum kaldırdım yarının yemeği
yeşil fasulyeyi de yıkayıp doğradım
2 günlük yemek hazır gibi bişey işte
çok zor oluyor artık yemek yapmak
duygucum ateşin çok güzel yükselmiş
inşallah batta düşmeyecek
evet gelecek bebişlerimiz bende çok inanıyorum duygum..Allah büyük... zamanı var demek ki ama gelecek
selam kızlar
mama yedim
selam ferda hoşgeldin nasılsın
yarasın mamalar sana bebişee...
evt cnm zamanı olablr ama elbett geleceklerrrrrrrrrrrrrrr
hogeldnn ferdammmohh ne guzel hazır etmişsin cnm yemekleriniii inş cnm yaa inş dedigin gibi olur olmazsa da diger aya preseed var nasip herşeyin hayırlısı...
bu arada avatar resmn çok datlu cnm
selam kızlar
mama yedim
bunlar da çok tatlı
bilgisayara kaydedince hareketli olmuyor ama heralde
daha önce denemiştim becerememiştim hareketlileri eklemeyi
ama seninkini ekledim oldu anlamadım
evet canım ya ben de hiç yemek yapamıyorum
bir tek bu gün yaptım çok kötü oldum
Allahtan annem yakın o yapıyo yemeğimi ya da ona gidiyoruz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?