Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım sen ilk kez kullanacağın için testi göstermeyi deneme

ben onu bu ay bizzat yaşadım gördüm

kesinlikle doktor haklı...ovucanda çift çizgiyi görünce sankim gebelik testiymiş gibi ben bi sevin gittim gösterdim...

benimki stres oldu..

bilsem yaparmıydım ama öğrendim bende bi daha ovucan falan göstermek yok...hakikaten onlarda stres oluyo ve halvet görev gibi oluyo

en iyisi testi göstermemek..bi daha aslaaaa bu ayım zehir oldu

Son düzenleme:

İnşa Aysunayımm heyecan yaptım bata az kaldı şurda gerçi ben hep 2 gün fazladan söylüyorummm 27 yazıyor ama 25 yada 26da gelmesi lazımm hadi hayırlısııı[/QUOTE]

ii bi dr güven demek cnm bu kadar da işini sevıosa o adam titiz yapar bu aşılama işini de inşş ii olcak herşey cnm benmm

ben eşine içir derim canım sende çörek otu yiyebilirsin dediğin gibi..herşeye yararı var..
bakalım cnm inşş bekleyelm görelim inşş ateş düşmez ve bebişin habercisi olur olmazsa da yeni tur yeni bilet umudumuz btmeyecekk

evet birbirimize destek ola ola getiricez bebişleri inşallah duygummmm

araştırmacı gazeteci yazar Gülbebek Aşılama topiğinden yine birşey bulduu önünüze getirdi dikkatimi çekti testler hakkında...
Alıntı
kızlar ben de asilama ile hamile kaldim. test gunume 2 gun varken yani 12. gunumde kan testi yaparak öğrendim. aşılamadan once hemen her ay idrar ile test yapip o sevimsiz tek cizgiyi gormekten bıkmıstım tabi hamile olunca ilk isim cift cizgiyi gormek istemek oldu. hemen eczaneye gidip idrar testi aldim ama sonuc tek cizgiydi. gebeligimi ogrendigimden sonra 10. gune kadar yani bebek 5+5 haftalık olana kadar da tek cizgi gordum. 5+6. gunde gorebildim ancak cift cizgiyi yani adet gecikmemden 6 gun sonra..
nolur idrar testine aldanmayın, hatta yapmayın almayın o testleri, en dogrusu kan
sevgiler

demekki her zaman çıkmıyor tam 6 haftalıkken idrar testinde çıkmış bebişşşş....

ii bi dr güven demek cnm bu kadar da işini sevıosa o adam titiz yapar bu aşılama işini de inşş ii olcak herşey cnm benmm[/QUOTE]
bendee umutluyum görücez bakalımmmm hissiz bişey oldum çıktımm ne hissedeceğimide bilmiyorummm
ben eşine içir derim canım sende çörek otu yiyebilirsin dediğin gibi..herşeye yararı var..

canımmm inşallah faydası olurr bakalımmm teste giderken kür falan uygulamıyordum bunda düşündüm açıkçası ama banada yapmak mantıklı geliyor denemesi bedava bakalımmm

evet birbirimize destek ola ola getiricez bebişleri inşallah duygummmm

kader arkdasıyızzz bizzzzgerçekten oyle yaa bu guzel ortam ii dilekler vesile olcak inşş zaten beraber olmazsak hepimiz ayrı ayrı şehirlerde hüznlü garip olcaktık ama şimdi kalbmz hem kendmz hem de birbirmiz için çarpıo ve dahaa sabırlı veee güçlüyüzzzzzzzbebişşler de sabırlı güçlü annelerine gelck tez zamandaainanıyorum yurektennnn

oyle bazılarında bhcg geç nüksedıo bak bu durumda geç döllnme olamz aşılama çünkü demek ki idrar testi her bunyede adet günü cvp vermıo...

selam kızlar
mama yedim
kocişim ıspanakları yıkadı ben de doğradım kaba koydum kaldırdım yarının yemeği
yeşil fasulyeyi de yıkayıp doğradım
2 günlük yemek hazır gibi bişey işte
çok zor oluyor artık yemek yapmak

duygucum ateşin çok güzel yükselmiş
inşallah batta düşmeyecek

evet gelecek bebişlerimiz bende çok inanıyorum duygum..Allah büyük... zamanı var demek ki ama gelecek

Son düzenleme:
bu arada megim senin eklediğin avatarı çaldım
gamze için eklemişsin ama
gamze canım sen ekleyeceksen silerim tekrar tamam mı

selam ferda hoşgeldin nasılsın

yarasın mamalar sana bebişee...

evet gelecek bebişlerimiz bende çok inanıyorum duygum..Allah büyük... zamanı var demek ki ama gelecek

evt cnm zamanı olablr ama elbett geleceklerrrrrrrrrrrrrrr

hogeldnn ferdammm ohh ne guzel hazır etmişsin cnm yemekleriniii inş cnm yaa inş dedigin gibi olur olmazsa da diger aya preseed var nasip herşeyin hayırlısı...
bu arada avatar resmn çok datlu cnm

selam ferda hoşgeldin nasılsın

yarasın mamalar sana bebişee...

teşekkürler kızlar hoşbuldum
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alcağız
çaldım işte meg eklemişti

evet canım ya ben de hiç yemek yapamıyorum
bir tek bu gün yaptım çok kötü oldum
Allahtan annem yakın o yapıyo yemeğimi ya da ona gidiyoruz........

bunlar da çok tatlı
bilgisayara kaydedince hareketli olmuyor ama heralde
daha önce denemiştim becerememiştim hareketlileri eklemeyi
ama seninkini ekledim oldu anlamadım

bunlar kkye uyumlu hareketli avatarlar ferdacım canımm tatlımm kaymağım balım kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…