Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay canım o tarihte ben yumurtlıcam daha ama olsun gene aynı ay tutturucaz inşallah
sen benden önce müjdelersin bende peşinden gelirim inşallah

pilavıda koydum ocağa :)
bugün oburluğum üstümde kızlar yaaa
sevdiğim herşeyi yaptım valla :)

kırmızı soğan çekmişti canım bol satala yaptım onunla
artık bugün halvet yok dün vardı
yarın halvet günümüz gelsin bebişşş

Yok canım denemiyorum. Bizim düşüklerde vardı. Biz zeynep kamil hastanesnde tedaviye başadık. Şimdilik geçmiş dşüklr araştırılıyor. 1 ay sonra sonucu alıcaz. Adet oluncada 3. günü histeroskopi ve hormonlar için gidicem. Daha snrada uygun ir tedavi yöntemine başlanıcak. 4 yıl oldu artık bizim. Dahada yıprnmak istemiyorum

inşallah bebeğine kavuşursun canım çok sevindim senin için
belkide bebeğin seninledir şuanda (inşallah da öyledir)
Canımm inşallahhh vardırda kuzum yormaz beniii çok tşk ederim canımmm anlıkta olsa gülümsettin beniii

Canım sorma inan bende çok sevindim tek tek sordu ilgilendi telde önemli olan moral kimi doktorlar moralinide alt üst edip bırakıyor ama inşallah bu böyle değilll 2 doktorumda çok iyiii ama aşılamayı yapacak olan süper bir insann işini aşırı derecede severek yapıyor.Batı bekliyorum adetin ilk 3 günü içinde gitmemiz gerekiyormuş....

bu ay herkez hamile kalıcak kesin

canım şu iki üç alıntıyla nasıl cevaplıyorsunuz ben çok beceriksizim

alıntı ile cvpla var ya onn sagında boyle artılı bi işaret var ona tıkla orda tik çıkıo zaten boyle boyle sec alntı yapcklarını en son sectgnde alntı ile cvpla de olur cnmm

hani mesajların altında,
alıntı ile cevapla yazıyo ya,onun yanında da,
bu mesajdan alıntı diye bi simge var..
onun üzerine tıklıyosun alıntılamak istediğin mesajların,
en son alıntılıyacağın mesaj için, alıntı ile cevapla diyosun..

aysunummmmmmm görmedm cnmcm paylşym hemen tablomu
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oh oh ateşin yükselmişş inşallah böyle devam eder canım

hülyacım hani şu alıntıyla cevapla varya yazdığımız yerin sağ alt köşesinde....hıh onun yanındaki kutucuğa tıklayacaksın..ozaman çoklu alıntı oluyo yeri tarif edebildim mi acaba

Son düzenleme:

ne guzelll cnm bu dr vesile olck belki deeee boyle dru bulmak zor gerçekten senn adına çook sevndm ve sana ugurlu gelck bi dr gör bakk

afiyet bal şeker olsun canım bat 1 aralıksa bitmiş gibi zaten önemli günler ma ne olur ne olmaz tabi yarında olsun halvet
ben bu ay nurdanın yöntemini denicem yumurtlamadan 4 gün önce falan halvet sonrada yumurtladığım günden itibaren 3 gün boyunca hergün birde bunu deneyelim inşallah tuttururuz

[QUOTE

Canım sorma inan bende çok sevindim tek tek sordu ilgilendi telde önemli olan moral kimi doktorlar moralinide alt üst edip bırakıyor ama inşallah bu böyle değilll 2 doktorumda çok iyiii ama aşılamayı yapacak olan süper bir insann işini aşırı derecede severek yapıyor.Batı bekliyorum adetin ilk 3 günü içinde gitmemiz gerekiyormuş....[/QUOTE]

inşallah canım güzel haberlerle geleceksin bize..
bu ay herkez hamile kalıcak kesin

AMİNNN

deryaaa canım sen ölçtün mü ateş tablonu isterimm

ne tablo delisiyimişim yaf

Canım alıntı ile cevapla yazıyorya sağ tarafta hemen yanında bir kutucuk var onu tıklaman gerekiyor

alıntı ile cvpla var ya onn sagında boyle artılı bi işaret var ona tıkla orda tik çıkıo zaten boyle boyle sec alntı yapcklarını en son sectgnde alntı ile cvpla de olur cnmm

canım alıntı ile cevbaplanın yanında + işareti olan var hangilerini istiyorsan onları + ile işaretle en son cevap ver de :)

teşekkür ederim canlarım benim çok seviyorum sizleri ya

iyi akşamlar kızlar...sabah yazmıştım ama okumayanlar için tekrarlıyorum benim için 1 tane yasin okurmusunuz toplam 500 yasin okutucam yardımınıza ihtiyacım var bir kişi bir yazin okuyacak..yardımcı olursanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…