oh oh ateşin yükselmişş inşallah böyle devam eder canım
hülyacım hani şu alıntıyla cevapla varya yazdığımız yerin sağ alt köşesinde....hıh onun yanındaki kutucuğa tıklayacaksın..ozaman çoklu alıntı oluyo yeri tarif edebildim mi acaba
Duygum herkesinn içine öyle doğuyor biraz önce 2 arkadaşımda aynsıını söylediii bu dr uğurlu gelecek diye bende çok umutluyum bu adamdannn inşallahh sonu güzel olsunne guzelll cnm bu dr vesile olck belki deeee boyle dru bulmak zor gerçekten senn adına çook sevndm ve sana ugurlu gelck bi dr gör bakk
Göürüşürüz puffymmmmmcanlarım ben çıkıyorum. Kayınvalideme geçicem geç kalmıyım öptüm hepinzi iyiki varsınız.
[QUOTE
teşekkür ederim canlarım benim çok seviyorum sizleri ya
canlarım ben çıkıyorum. Kayınvalideme geçicem geç kalmıyım öptüm hepinzi iyiki varsınız.
teşekkür ederim canlarım benim çok seviyorum sizleri ya
iyi akşamlar kızlar...sabah yazmıştım ama okumayanlar için tekrarlıyorum benim için 1 tane yasin okurmusunuz toplam 500 yasin okutucam yardımınıza ihtiyacım var bir kişi bir yazin okuyacak..yardımcı olursanız sevinirm
hülyacım hani şu alıntıyla cevapla varya yazdığımız yerin sağ alt köşesinde....hıh onun yanındaki kutucuğa tıklayacaksın..ozaman çoklu alıntı oluyo yeri tarif edebildim mi acaba
bende yapmıştım beni sevmiyomusun
senide seviyom tabi bebem
senide seviyom tabi bebem
meggggg tatlım ben erken yumurtladım yaaa batım 2 aralıka kaydı canım
tamam düzeltiyorum canım aysuncum
benim de evvelsi gün ve dün çift kopkoyu çizgim vardı..
benim batım ne olucak acaba meraktayım..
3 yada 4ü olabilir belki..:26:
afiyet bal şeker olsun canım bat 1 aralıksa bitmiş gibi zaten önemli günler ma ne olur ne olmaz tabi yarında olsun halvet
ben bu ay nurdanın yöntemini denicem yumurtlamadan 4 gün önce falan halvet sonrada yumurtladığım günden itibaren 3 gün boyunca hergün birde bunu deneyelim inşallah tuttururuz
kızlar ben size bunu söylemişmiydim bilmiyorum ama aklıma geldi paylaşmak istedim benim eşim çaksır otu kökü kullanmaya başladı yeniden.
biz aktardan bir karışım almıştık onu kullanıyordu hazirandan itibaren şimdi bitti o yeniden çaksır otuna başladı.
çünkü onun bize çok faydası olmuştu tüp bebek yapmadan önce 2,5-3 ay kadar kullanmıştı sayı 6 milyon fark etmişti belki bu kadar süre bile değildi kullanmaya başlayalı tam hatırlamıyorum şuanda :44:
onunla birlikte keçiboynuzu kürü içmişti haraketi %15 den %60 falan olmuştu aklınızda bulunsun bunlar belki araştırırsınız
çakşır otunu duymuştum sanki ama hiççç ayrıntılı okuyup araştırmadım canım
hep keçiboynuzu ve inciri araştırdım..hani en çok onlardan bahsediliyo çünkü...
çakşıra da bi bakayım..hızını mı artırıyo..
biter mi hiç canım benim yeni başaldı asıl
kasım 8 de adet oldum yaerkenden işte şimdi yumurtlama günlerim güya
ama nette son 3 ateimin yazdığımda çok komik bir tarih aralığı çıkmıştı doğal olarak (erken adet görmemden dolayı)
adet olduğum gün başlıyodu internete göre halvet
ama ben bebiş için yapmıyorum bu ay
çünkü nezaman yumurtladığımı bilemediğim için yani hissedemedim
geçen ay 10 gün arayla adet olmak değiştirdi herşeyimi
sayı ve kalitesini arttırıyor diye biliyorum ama biz ikisni birlikte kullanmıştık o yüzden faydası mutlaka olmuştur
ben çıkıyorum akşam uğrarım mutlaka
bu ay bebek düşünmediğin için bi bakarsın gelmiş ildacım
bide ovucan alacaktın aldın mı yapacakmısın. kürleri bırakma canım emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?