Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

becerdim galiba canım teşekkür ederim

ne guzelll cnm bu dr vesile olck belki deeee boyle dru bulmak zor gerçekten senn adına çook sevndm ve sana ugurlu gelck bi dr gör bakk
Duygum herkesinn içine öyle doğuyor biraz önce 2 arkadaşımda aynsıını söylediii bu dr uğurlu gelecek diye bende çok umutluyum bu adamdannn inşallahh sonu güzel olsun
canlarım ben çıkıyorum. Kayınvalideme geçicem geç kalmıyım öptüm hepinzi iyiki varsınız.
Göürüşürüz puffymmmmm

inşallah canım güzel haberlerle geleceksin bize..

[/QUOTE]

İnşa Aysunayımm heyecan yaptım bata az kaldı şurda gerçi ben hep 2 gün fazladan söylüyorummm 27 yazıyor ama 25 yada 26da gelmesi lazımm hadi hayırlısııı

canlarım ben çıkıyorum. Kayınvalideme geçicem geç kalmıyım öptüm hepinzi iyiki varsınız.

sende iyiki varsın kuzum..
görüşürüz

teşekkür ederim canlarım benim çok seviyorum sizleri ya

bizde seni

canım arkadaşım,topiklerde dua ile ilgili mesajlar yasak..
özelden iletişime geçebilir misin rica etsem..
teşekkürler..
allah gönlündekini sana nasip etsin inşallah..

bende yapmıştım beni sevmiyomusun

senide seviyom tabi bebem

meggggg tatlım ben erken yumurtladım yaaa batım 2 aralıka kaydı canım

tamam düzeltiyorum canım aysuncum

benim de evvelsi gün ve dün çift kopkoyu çizgim vardı..
benim batım ne olucak acaba meraktayım..
3 yada 4ü olabilir belki..:26:

kızlar ben size bunu söylemişmiydim bilmiyorum ama aklıma geldi paylaşmak istedim benim eşim çaksır otu kökü kullanmaya başladı yeniden.
biz aktardan bir karışım almıştık onu kullanıyordu hazirandan itibaren şimdi bitti o yeniden çaksır otuna başladı.
çünkü onun bize çok faydası olmuştu tüp bebek yapmadan önce 2,5-3 ay kadar kullanmıştı sayı 6 milyon fark etmişti belki bu kadar süre bile değildi kullanmaya başlayalı tam hatırlamıyorum şuanda :44:
onunla birlikte keçiboynuzu kürü içmişti haraketi %15 den %60 falan olmuştu aklınızda bulunsun bunlar belki araştırırsınız

tamam düzeltiyorum canım aysuncum

benim de evvelsi gün ve dün çift kopkoyu çizgim vardı..
benim batım ne olucak acaba meraktayım..
3 yada 4ü olabilir belki..:26:

saol bebeeeeğemm

meg dün de çift koyu çıktı ise yumurtlaman bugünde devam ediyo demek değil mi:44:

bugün yaptın mı ovucan

yarından 14 sayarsak 4-5 i gibi oluyo sankim:44:

Son düzenleme:

biter mi hiç canım benim yeni başaldı asıl
kasım 8 de adet oldum ya erkenden işte şimdi yumurtlama günlerim güya

ama nette son 3 ateimin yazdığımda çok komik bir tarih aralığı çıkmıştı doğal olarak (erken adet görmemden dolayı)
adet olduğum gün başlıyodu internete göre halvet

ama ben bebiş için yapmıyorum bu ay
çünkü nezaman yumurtladığımı bilemediğim için yani hissedemedim
geçen ay 10 gün arayla adet olmak değiştirdi herşeyimi

çakşır otunu duymuştum sanki ama hiççç ayrıntılı okuyup araştırmadım canım

hep keçiboynuzu ve inciri araştırdım..hani en çok onlardan bahsediliyo çünkü...

çakşıra da bi bakayım..hızını mı artırıyo..

sayı ve kalitesini arttırıyor diye biliyorum ama biz ikisni birlikte kullanmıştık o yüzden faydası mutlaka olmuştur

ben çıkıyorum akşam uğrarım mutlaka

bu ay bebek düşünmediğin için bi bakarsın gelmiş ildacım

bide ovucan alacaktın aldın mı yapacakmısın. kürleri bırakma canım emi.

bu ay bebek düşünmediğin için bi bakarsın gelmiş ildacım

bide ovucan alacaktın aldın mı yapacakmısın. kürleri bırakma canım emi.

ovucan bu aydan sonra alıcan canım benim
kürler her adim devam :))) onlarsız olmaz bu işler :)

ama bu ay mola verdim mecburen halvette istediğimiz için oluyo
zaten bebek moduna girince ister istemez cinsel hayat bi tuhaf oluyo görev gibi adamlarda bunu çok ii anlıyo
bi dr tv şey demişti
eşinize yumurtlama günlerini söölemyin ister istemez sters yapar ve bebek olmaya bilir
ama aynı eş olaki (Allah göstermesin) başka bi kadınla 1 gecelik ilişki yaşasa diğer kadın hamile kalabilir yüksek ihtimal
yani bebek isteyince değil sürpriz yapmayı seviyo ben bunu anladım

Çakşırı bende duymuştum kızlar onunda çok yararı var. size birşey sorucam sizcee biz aşılamaya gitmeden önce 1 hafta falan eşime keçiboynuzu kürü uygulasammıki:44: spermiogram normal çıktı bizim ama ne bilim yinedee aklıma geldi daha fazla şans olurmu diye bendee şifa niyetine hergün 1 kaşık çörek otu yiyeyim diyorum o süreçte kür uygulayamayacağım.Peygamber efendimizin öğüdü olduğu için belki şifa olur diyorum

bakalım cnm inşş bekleyelm görelim inşş ateş düşmez ve bebişin habercisi olur olmazsa da yeni tur yeni bilet umudumuz btmeyecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…