Ne olacaktı ki?Koklatmam mı deyim?Bilemedim indi
ayyy aysunum huyum yaaa duramam ki isim bitmeden.. yani bebem varsa cok yorulmustur garibim
bu arada benim memisler bomba oldu bomda.. egerki bu ay hamile kalirsam bizim topikten preseed li bi hamis cikicak
aman boşver ev işi çok nankör yavaş yavaş yap
ztarrr senin bat ne zamandı canım..
göğüs büyümesi gebelik belirtisi olabilio canım belkide bebiş yoldadırrrr:emir_bebek:
Eliscim çok sabırsız gördüm seniKan testinde en erken ne zaman çıkar?Duyumlarınız nedir kızlar?
Heeeee annadım beeennnn
Eliscim çok sabırsız gördüm seniAdete bir hafta kala çıkar diye biliyorum kanda ama bence en sağlıklısı adetinin gecikmesini beklemek yoksa negatif bir durumda çok kötü oluyor insan.İnşallah bu ay bebişin seninledir.Bir belirtin varmı adetine 9 gün var sanırım buay farklı birşey denemişmiydin
yok canim ya benim her adet doneminde goguslerim boyle oluyor.. bi belirti degil yani benim icin.. zaten hic bir belirtim yokki.. sadece adet gecikmesini beklicem onun disinda hicbir fikrim yok gibi..
bi de canim artik anlamiyorum ben batimi duzensizlesti cunku. ama 27-28 i gibi olur heralde.. sen napiosun bittimi halvet zamanin
sorma canım yaaa hepimizin düzenine bi haller oldu bu ara..
inşallah bebişten şişmiştirrr..inşallah bebek gelirrrr
evet canım bitti.. geçti ovulasyonum 17 sinde oldu...bat 2 aralık canım..
bu ay umudum yok benim ama sorunlu geçti azıcık..gün sayıyorum ama öteki ay için
ya bişey sorim,
benim mesela yarın da,öbür gün de falan bu şekilde ovucan kopkoyu olursa ne olcak :44:
meg artık yarın da çift çıkarsa ya sen hep yumurtluyosunyada testlerde var bi haller dicem canım ne biliiim kullanma tarirhi falan varmı onların nasıl o kadar çift çizgi çıkar be ya kaç gün daha çıkacak..
Elisim yumurtlama gününe bağlı birazda kanda çıkıp çıkmamamsı.Yumurtlama olup çatladıktan sonra dölenme olursa rahime tutunması 5 gün sürürüyor diye biliyorum.rahime tutunduktan sonra betahcg kanda salgılanmaya başlıyor.Yani 28 günde bir adet oluyorsan yumurtan 14. gün çatlamışsa en geç 20. gün rahime yerleşmiş olur ve adete 8 gün kala kanda gebelik olup olmadığını öğrenebilirsin.Ama geç yumurtlamışsan ve geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekirSabırsızım hem de nasıl...Adete 8 gün falan kaldı işte.Yerın hastaneye gidecem zaten kromozom analizi için.Çaşıya varmışken kan vereyim diyorum.Bu ay farklı bir şey denemedim.Sadece günde bir aspirin içiyorum o kadar.
ya bişey sorim,
benim mesela yarın da,öbür gün de falan bu şekilde ovucan kopkoyu olursa ne olcak :44:
işte 3 gündür bu şekilde kopkoyu..
yok testler normal canım ya..
12. güne kadar silikti ya çizgilerim..
Elisim yumurtlama gününe bağlı birazda kanda çıkıp çıkmamamsı.Yumurtlama olup çatladıktan sonra dölenme olursa rahime tutunması 5 gün sürürüyor diye biliyorum.rahime tutunduktan sonra betahcg kanda salgılanmaya başlıyor.Yani 28 günde bir adet oluyorsan yumurtan 14. gün çatlamışsa en geç 20. gün rahime yerleşmiş olur ve adete 8 gün kala kanda gebelik olup olmadığını öğrenebilirsin.Ama geç yumurtlamışsan ve geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?