Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ozaman megggg bu gnleri iyi değerlendir kuzummmm..çok bereketlisin bu ay MAŞALLAHHH

bol bol yumurtluyosun

peki akıntın nasıl varmı bu kadar yumurtlamaya çok olmalı..

evet bugün de var o uzayan akıntıdan..

ya bişey sorim,
benim mesela yarın da,öbür gün de falan bu şekilde ovucan kopkoyu olursa ne olcak :44:
Megim yarında koyu çıkarsa sen çalışmlara adete kadar devam et ne olur ne olmaz.Mantıklı bir yorum yapmakta zorlanıyorum sana süpriz yumurtaların var senin kinder cinsinden

Yada matruşka gibi yumurtanın içinden bitanae daha bitane daha mı çıkıyor ne

İnşallah bu ay tutacak

pisim,
acaba döllenme olduktan sonra
hani bu ovucanların özelliğinde var ya koyu çıkıyo bu şekilde,
acaba acaba....................

evet bugün de var o uzayan akıntıdan..
akıntın devam ediyosa ozaman bitmedi ovulasyon doğru testler canım.benim ovulasyon bitince akıntı şak die kesiliyo çünkü

.ne güzell çift çizgi bitene kadar halvete devam meg..bu ay tutma ihtimali yüksek kuzumm. hadi İNŞALLAH

hadi inşallah birinden biri tutar aysuncum ya :44:

benimkine mesaj yazdım az önce,dedim böyle böyle,
aaa napcaz şimdi aşkım ya diyo

slm kızlar ben geldim... şimdi bu ilişki süreci adet olana kadar mı sürcek ama bnm adetim başlar gibiyken içim öle bir şiş oluyoku yumurtalıklarım patlıcak gbi oluyor ilişkinin ilk dakkalarında bu ne demek sizce

tutacak tutacak inşallah..

bu ay halvet rekoru sende meg battan bata yumurtlucan sanırım kuzum

Son düzenleme:

kızlar bnmki adet olana kadar hiç kesilmiyo akıntı ama bn pko luyum yumurtluyorum desem o da değil bat a 1 gün var bnde hala sarımsı akıntı var bu nedemek oluyo

pisim,

Bebem diyorumya senin yumurtalar süprizli ondan böle çıkıyorinana bende bilmiyorum her aydan farklı bir durum olduğu kesin.Testlerde yanlışlık olma ihtimali varmı 11 gün kullanmışmıydın silik çıkmışmıydı eğer 11. gün silik çıktıysa 12.13.14 koyu olduğuna göre testlerde sorun yok ki ben zaten ihtimal vermiyorum testlerin sorunlu olacağına sen her ay aynı markayı kullanıyorsun zaten
İkinci bir ihtimal tentürden dolayı fazla sayıda yumurta olmuş olabilir.Bu ihtimal bana daha yakın geliyor.Çünkü yumurtayı uyaran gelişmesine yardımcı bir ilaç sonuçta.Ve elbisesdede 2 yumurta vardı ikiside farklı haftalardaydı.Bu ihtimal mevcut.

Ben yumurtaları uyaran ilaç içtiğim zaman mesela bir gidiyordum dr. iki yumurta diyordu birdahaki gitmemde üç olmuş ikisi büyük biri küçük demişti.Normalde yumurta uyaran bir ilaç içildiğinde zaten dr. takibi olduğu için kimse ovucan kullanmaz ama yumurta geliştirici ilaç içip ovucanla takip eden ilk kişi sensindir heralde ve oyüden böyle şaşırtıcı çıkması normal.

ama ferda gebe kaldığı ay,hiç o akıntıdan olmamışmış onda..
Hımm sanırım bendede buay akıntı olmayabilir çünkü çok kuru hissediyorum kendimi...

selam
zaman zaman benim de o şekilde acılı oluyo..
acaip bir basınç hissediyorum..
bilemem neden..
bata 1 hafta kala bırakabilirsin halveti canım..

tutacak tutacak inşallah..

bu ay halvet rekoru sende meg battan bata yumurtlucan sanırım kuzum

hey allam

kızlar bnmki adet olana kadar hiç kesilmiyo akıntı ama bn pko luyum yumurtluyorum desem o da değil bat a 1 gün var bnde hala sarımsı akıntı var bu nedemek oluyo

adete yakın akıntı iyidirbahsettiğin türde akıntı yani..
bizim bahsettiğimiz yumurtlama akıntısı,yani şeffaf uzayan..

Son düzenleme:
megcım gunaydın bize sıze ıyı aksamlar
hala gelen gıden yok allahım dualarımı kabul ettı galıba

pisim,

yumurtlama zamanındaki akıntı şeffaf yumurta akı gibi oluyor.Sarı akıntı için bence dr.a gitmelisin sarı akıntı üşütmeden enfeksiyondan yada başka bir nedenden olabilir.Yani ben normal olmadığını biliyorum mutlaka dr. una söyle...

Bence senin şuruptan böyle oluyor.Bitip bitmeyeceğini kestirmek zor gibi.Ama senin yumoşlarda bir sorun yok ki bacım niye içiyorsun şurubu.elibeses de hapını mı içmişti ikiz vardı onun.

bu seçenekler ok..
aklıma geldi başka bişey diyorum bak,
hani adete yakın ovucan yapılırsa ve tıpkı yumurtlama günündeki gibi koyu çizgi olursa,gebelik var demek oluyo ya,
diyorum bende de döllenme oldu belki ve koyu çıkmaya devam edicek testler bata kadar???

hani olacağından deil de,aklıma geldi acaba mı,olabilir miı diye..

Son düzenleme:

yani iyiydir derken canım

Bence senin şuruptan böyle oluyor.Bitip bitmeyeceğini kestirmek zor gibi.Ama senin yumoşlarda bir sorun yok ki bacım niye içiyorsun şurubu.elibeses de hapını mı içmişti ikiz vardı onun.

Elisim araya girdim ama yumurtalarda sorun olmasada bazen yumurtaları uyarmak daha çok gelişmesini sağlamak gebe kalma şansını arttırabiliyor.Benimde yumurtlamamda hiçbir sorun yok fakat 4 aydır yumurta takibi yapılıyor dahada iki ayım var şansı arttırmak için hiçbir problem olmasa bile dr. da ilk gittiğinde klomen veriyor buda klomen benzeri bitkisel bir ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…