ozaman megggg bu gnleri iyi değerlendir kuzummmm..çok bereketlisin bu ay MAŞALLAHHH
bol bol yumurtluyosun
peki akıntın nasıl varmı bu kadar yumurtlamaya çok olmalı..
Megim yarında koyu çıkarsa sen çalışmlara adete kadar devam et ne olur ne olmaz.Mantıklı bir yorum yapmakta zorlanıyorum sana süpriz yumurtaların var senin kinder cinsindenya bişey sorim,
benim mesela yarın da,öbür gün de falan bu şekilde ovucan kopkoyu olursa ne olcak :44:
evet bugün de var o uzayan akıntıdan..
Megim yarında koyu çıkarsa sen çalışmlara adete kadar devam et ne olur ne olmaz.Mantıklı bir yorum yapmakta zorlanıyorum sana süpriz yumurtaların var senin kinder cinsinden
Yada matruşka gibi yumurtanın içinden bitanae daha bitane daha mı çıkıyor ne
İnşallah bu ay tutacak
akıntın devam ediyosa ozaman bitmedi ovulasyon doğru testler canım.benim ovulasyon bitince akıntı şak die kesiliyo çünküevet bugün de var o uzayan akıntıdan..
Megim benim bugün 15. gün uzayan akıntı yok off yaaa acaba bana bu ilaç hiç etki etmedimiki :18::18::18:
akıntın devam ediyosa ozaman bitmedi ovulasyon doğru testler canım.benim ovulasyon bitince akıntı şak die kesiliyo çünkü
.ne güzell çift çizgi bitene kadar halvete devam meg..bu ay tutma ihtimali yüksek kuzumm. hadi İNŞALLAH
hadi inşallah birinden biri tutar aysuncum ya :44:
benimkine mesaj yazdım az önce,dedim böyle böyle,
aaa napcaz şimdi aşkım ya diyo
pisim,
acaba döllenme olduktan sonra
hani bu ovucanların özelliğinde var ya koyu çıkıyo bu şekilde,
acaba acaba....................
Hımm sanırım bendede buay akıntı olmayabilir çünkü çok kuru hissediyorum kendimi...ama ferda gebe kaldığı ay,hiç o akıntıdan olmamışmış onda..
slm kızlar ben geldim... şimdi bu ilişki süreci adet olana kadar mı sürcek ama bnm adetim başlar gibiyken içim öle bir şiş oluyoku yumurtalıklarım patlıcak gbi oluyor ilişkinin ilk dakkalarında bu ne demek sizce
tutacak tutacak inşallah..
bu ay halvet rekoru sende meg battan bata yumurtlucan sanırım kuzum
kızlar bnmki adet olana kadar hiç kesilmiyo akıntı ama bn pko luyum yumurtluyorum desem o da değil bat a 1 gün var bnde hala sarımsı akıntı var bu nedemek oluyo
pisim,
acaba döllenme olduktan sonra
hani bu ovucanların özelliğinde var ya koyu çıkıyo bu şekilde,
acaba acaba....................
yumurtlama zamanındaki akıntı şeffaf yumurta akı gibi oluyor.Sarı akıntı için bence dr.a gitmelisin sarı akıntı üşütmeden enfeksiyondan yada başka bir nedenden olabilir.Yani ben normal olmadığını biliyorum mutlaka dr. una söyle...kızlar bnmki adet olana kadar hiç kesilmiyo akıntı ama bn pko luyum yumurtluyorum desem o da değil bat a 1 gün var bnde hala sarımsı akıntı var bu nedemek oluyo
Bebem diyorumya senin yumurtalar süprizli ondan böle çıkıyorinana bende bilmiyorum her aydan farklı bir durum olduğu kesin.Testlerde yanlışlık olma ihtimali varmı 11 gün kullanmışmıydın silik çıkmışmıydı eğer 11. gün silik çıktıysa 12.13.14 koyu olduğuna göre testlerde sorun yok ki ben zaten ihtimal vermiyorum testlerin sorunlu olacağına sen her ay aynı markayı kullanıyorsun zaten
İkinci bir ihtimal tentürden dolayı fazla sayıda yumurta olmuş olabilir.Bu ihtimal bana daha yakın geliyor.Çünkü yumurtayı uyaran gelişmesine yardımcı bir ilaç sonuçta.Ve elbisesdede 2 yumurta vardı ikiside farklı haftalardaydı.Bu ihtimal mevcut.
Ben yumurtaları uyaran ilaç içtiğim zaman mesela bir gidiyordum dr. iki yumurta diyordu birdahaki gitmemde üç olmuş ikisi büyük biri küçük demişti.Normalde yumurta uyaran bir ilaç içildiğinde zaten dr. takibi olduğu için kimse ovucan kullanmaz ama yumurta geliştirici ilaç içip ovucanla takip eden ilk kişi sensindir heralde ve oyüden böyle şaşırtıcı çıkması normal.
Hımm sanırım bendede buay akıntı olmayabilir çünkü çok kuru hissediyorum kendimi...
selam
zaman zaman benim de o şekilde acılı oluyo..
acaip bir basınç hissediyorum..
bilemem neden..
bata 1 hafta kala bırakabilirsin halveti canım..
hey allam
adete yakın akıntı iyidirbahsettiğin türde akıntı yani..
bizim bahsettiğimiz yumurtlama akıntısı,yani şeffaf uzayan..
Bence senin şuruptan böyle oluyor.Bitip bitmeyeceğini kestirmek zor gibi.Ama senin yumoşlarda bir sorun yok ki bacım niye içiyorsun şurubu.elibeses de hapını mı içmişti ikiz vardı onun.
megcım gunaydın bize sıze ıyı aksamlar
hala gelen gıden yok allahım dualarımı kabul ettı galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?